2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
akkor hajrá, adjatok bele apjukkal mindent, hogy minél hamarabb babás legyél :-)
kellemes hétvégét mindenkinek, indulok Győrbe, és hétvégén valószínűleg nem leszek net közelben, vigyázzatok magatokra, hétfőn beszélünk.
Sziasztok megjöttem!
Az eredmény az lett amit vártam :(
Nem borulnék ki rajta de ahogy ott a nő előadta magát....
mikor mondta hogy negatív én eröltetett mosollyal elvettem tőle a papírt..
erre azt mondta : Most ez magának jó???
én: Igen mert igy kaphatok gyógyszert ami helyrehozza a hormonháztartásom!
ezután csak lesett mint Rozi a moziba....
nagyon durva, hogy ezt a hormon kúpot a 13. hétig kell használni reggel is és este is, tök jó érzés, ehész nap rohangálok a wc-re
az éjszaka meg felriadtam álmomból, hogy ömlik belőlem valami, és nagyon megijedtem, hogy vér, de csak a hülye kúp volt, borzasztó ezt elviselni, de a babó mindnet megér
Öltözködöm és megyek :)
Sietek haza és vissza addig is vigyázzatok magatokra és a picurkákra!!
Jajj de jó :)
Nagyon várjuk :)
Én viszont türelmetlen vagyok :S Na ilyenkor bánom hogy itt van 1,5 utcasarokra az sztk :S
Akkor az tényleg nem vészes :)
Na majd Hétfőn ezt is megkérdezem drága doktorbácsmtól :)
Szopni nem szopik, csak fejve eszi meg.
De mostanában nagyon válogatós, van hogy még ugy sem kell neki...
Párom most hívott mondom neki hogy még 1,5óra és megyek erre azt mondta
" Milyen nagy poén lenne ha pozitív lenne. Örülnél neki nem?"
csak annyit mondtam hogy sajnos ugy sem lesz az... szegényem megint elárulta megát hogy mennyire szeretné már ő is :)
Nagyon nem :)
Tegnapelött meg babáztak Betti egyik babájával ami kacag meg gügyög meg minden és ha feldobod kacag Milán a nyakánál fogva lóbálta mi egymásra néztünk párommal és megállapítottuk hogy szegénykistesót majd nem szabad Milus közelébe hagyni :P :P
De amugy után a ölelgette meg puszilgatta a babát :)
Elöszőr furcsa volt de már nem zavar ha játszik a babával lényegében attól nem lesz baja... sőtt!!!
Hát bizony az, külföldön biztosan más lenne a helyzet, ott kb.6x ennyit kapna, mint itt, mondjuk Én is jobban keresnék.
Most kicsit nem leszek, mert a papagájunk kiszállt a kalitkából, és nem kis madár, úgyhogy egy idő lesz, míg elkapom! :D
:) :)
nekem Milán nem volt kérdés mert a párom kék szemü szökésbarna én is kék szemű szőkés tehát az lett volna ameglepő ha nem kék szemü lesz manó bár mikor megszületett a haja vöröses volt :D