2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
Sziasztok!
nekem sem kell már mennem a fogászatra a terhesség miatt :-) csak a gyökérkezelés miatt :-(
jah,amúgy visszajött a hányinger, hányás még mindig 0
én semmin nem voltam csak a kötelezőkön, nem is mondták, hogy kell menni, pl. ekg-re, nem is mentem, de szerintem most sem fogok...
Szia,
Igen, mindenkinek el kell menni ezekre a kötelező vizsgálatokra (belgyógyászat, fogászat, stb..)
De bevallom: én tavaly nem mentem el fogászatra.. és szerintem idén sem fogok :)
Sziasztok!
Jó pár napja nem jártam erre.
Voltam dokinál az új UH képet feltöltöttem. A doki szerint 9 hetes vagyok. De azt hiszem tényleg igaza van mivel a peteérésnél már 2. hétnél tartunk.
Szóval 21-én megyek a nyaki redő UH-ra.
Nektek is kell menni belgyógyászatra?
Voltam vérvételen is, de még mennem kell mert vannak olyan vizsgálatok amit nálunk nem helyben végeznek, hanem elviszik a vért. Ez hepatitis B, TPHA, PRP utóbbiról fogalmam sincs hogy mi, meg vércsoportot néznek majd.
értem, húú, hát én még várok egy kicsit, rem. csak hisztériakeltésre( a médiában) megy ki a dolog.még konzultálok egy-két emberrel!:/
Azt hogy pontosan hány hetes vagyok, azt csak saccolni tudjuk a babáim mérete allapján (még nem jött meg a szülés óta),olyan 8 hetes lehet.
Kb. Akkor olthattam be magamat, amikor foggantak a babók.
hány hetes vagy? és mikor oltattad be magad?
én meg a szülinapomra tudtam meg a jó hírt(nov. 20):o)))
állítólag a 3 trimeszterben lévőkre a legveszélyesebb
Szerencsére nekem már nem fáj a fejem ez miatt :D
én már be sem merem kapcsolni a tv-t, tele van minden a h1n1-el, most is halva született egy h1n1-es kismama babája! én tényleg nem tudom, hogy mit tegyek, már anyukám is e miatt hívogat.
biztos, h nagyon rossz lehet, és rányomja keményen a hányinger a mindennapjaidra a bélyegét.nálam hányinger nincs, csak a fáradtság, sokszor azon kapom mgam, hogy beszélnek hozzám, és nem hallom, mert azon jár az agyam, hogy bárcsak aludhatnék :O)és ezzek jár a dekoncentráltság is.
Igen, az enyém elégg extrém esett volt.. Reméljük, hogy nálad nem lesz ilyen 8meg most azért ezt én is szivesen elkerülném..)
Uhh, az durva. :-S Én csak útban vagyok mindig a WC-re, és félúton elmúlik, de aztán megint jön. :-S
Hát Én is csak végszükség esetén szeretnék ilyenekhez nyúlni, addig megpróbálok lenyomni valami kaját, bár nagyon nehéz. :-S
Mai "menü": 1 szelet abonett, 1 kifli...
Ancsyangel, merre jársz?
Régebben olyan aktiv voltál :)
Lilla, Domival én ugyan igy voltam.. De én végig hánytam a terhességemet! Alig tudtam enni végig, ezért 54kg-al lettem terhes, és 60-al mentem szülni :S (most meg 48k körül mozgok).
Mivel nagyon nagyon nayon nem birtam, már minden napomat a wc felett gugolva töltöttem, sirdogálva, hogy én ezt nem bírom, akkor jött a daedalon....
Biztos jobb a gyogyszeres megoldást a legutolsó mentő övként használni, de én már tényleg a végét jártam. Semmi homeós bogyó nem használt..
Hát...reggel jót tett, meg most is jobban vagyok, hogy ettem valamit, de...nem az igazi!
gondolom a kekszes módszert már próbáltad? semmi nem válik be a hányinger ellen?
Sziasztok! Visszatértem, de csak kicsit...ma nem ettem még semmit, nincs étvágyam, és majdnem odahánytam a Matchba a pénztárnál. :-S
Lehet holnap Bécs utcáit fogom megáldani Vukkal :-D
Barátnőm márciusban szült, ő azt mondta a Ráday utca közepére hányt az első trimeszterben! :-D
megfelelő szájhigiénia, és sok kálcium, és nem romlik a kismama foga, pl, azt tanácsolják, hogy szájvizet mindenféleképpen használjunk, naponta többször is, mert az kiírtja a bacikat is, na persze csak a minőségi öblögető
jah jóó!:) remélem nekem nem fog bedurrani a kezelt fogam, 2 hónapja tünetmentes, csak ugye a terhesség alatt romlik a fogak állapota!:(
Sziasztok!
Megjöttem, hááááááááát gyökérkezelni kellett a fogam, azt meg szuri nélkül nem lehet, de olyat adott ami kismamáknak és a gyereknek nem ártalmas.
Szia én már 22-hetes terhes vagyok,lényeg szeptemberben elkezdet mozogni az egyik potolt fogam akkor voltam körülbelül annyi mint te most és nem csinálta meg a fogorvosom mert azt mondta hogy terhesség alatt nem tud vele mit csinálni mert érzéstelenitöt majd csak ha félidös leszek akkor adhat röngen természetesen kizárva es most kb-2-hete ki is eset másnap elmentem hozzá,hogy csináljon valamit mert igy nem lehet létezni mondtam neki legalább valami idéglenes megoldást csináljon és az volt a legérdekesebb,tudot csinálni igaz belekerült 5000-ft -ba de tudot csinálni vele valamit de ha egy kicsit is odafigyelt volna akkor ezt már szeptemberben is megtudta volna csinálni csak ararnia kellet volna.Biztos van megoldás a tiedre is csak kicsit határozotnak kell lenni inkább válaj be egy kis fájdalmat mintsem,hogy injekciot kérjél.Szia
Akkor jó,drukkolok,hogy minden rendben menjen és ne fájjon! ;)
kaptam 12-re időpontot a fogdokihoz, szorítsatok értem, ja amúgy felhívtam a céges klinikánkat azt mondták, hogy a helyi érzéstelenítő nem árt a babának.
További ajánlott fórumok: