2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
hát csajok, puffadunk! bent rendeződnek a szervek, tele van a bél, ritkábban kakilunk, ez is közrejátszik, lelassul az anyagcserénk, és nő a méhünk.persze ez még nem a baba, de az lesz hamarosan....o)))
hát ezaz, az előző terhességemből sem maradt rajtam semmi felesleg
hát nekem lapos VOLT a hasam...és most nem az, kicsit sem:D
de én egyszál bél vagyok 50kg-nál sosem voltam több, akkor???
sőt, olyan 4 hónaposan kezd csak látszani, főleg azoknál akiknek lapos a hasuk...
ezek a mai gyerekek nagyon kényelmesek:) terjeszkednek:D
ha nem tudnám azt hinném hogy ikreim lesznek, 3 hónapig nem is kellene látszódnia
én is de a melóhelyen nem ülhetek kigombolt gatyával
igen, nem tudom mi van, de nekem is nagy a hasam...:o)))puffadunk csajok és ez még csak nagyobb lesz:o))))
átérzem. már akkora a hasam, hogy csak kigombolt gatyával birom, sőt ma pocakméret alapján már előrevett a háziorvos...
akkor hajrá, nacit venni, tényleg nem kényelmes, ha nyomja a hasadat és a babának sem jó...
engem már most nyom a régi gatyóm, sőt a farmerem annyira feszes, hogy elszorítja a hasamat, és az nem tesz jót, kell egy gatya s.o.s.
szia, üdv nálunk és gratula:o)
Üdv neked, és gratulálunk
azt leszámítva, hogy folyton aludnék, jól vagyok...
én a Mammutban vettem egy kordnacit, meg a Mammysticben egy farmert, még a fiammal, most ezeket hordom...nem voltak épp a legolcsóbban, de azt mondtam mivel úgy is akarok még babát, ezért megveszem, és előbb utóbb azért kell, mert nő a pocak:o)
egyél sok-sok narit, vagy grapefruit, méz, ha bírod akkor elrágcsálsz egy gerezd fokhagymát az is kiöli a bacikat
a Bartók Béla úton láttam egy kismama outlet-et, bent még nem voltam, de egy próbát talán megér.
Sziasztok Lányok!
Most találtam rá erre a fórumra. A BMC-s ről jöttem át. Úgy volt hogy lombikkal lehet csak bébink de a vizsgálatok után, pontosabban a petevezető átjárhatósági vizsgálat után természetes úton sikerült!!!
Szóval most 9. hét körül járok.
Ja mindenkinek gratula!!!!
Az oltással kapcsolatban: Én sem akarok senkit sem rá sem lebeszélni. Csak azt írom le amit a dokim mondott. Ő mindenképpen ajánlja de csak a 12. hét után. Szóval a 12. hét után én oltatom magam.
annak tűnik, de remélem múlóban:)
terhesnacit szeretnék venni Bp-en, valami tipp vagy ötlet, hogy hol?
én egy kicsit beteg vagyok, de semmi komoly. volt egy kis hőemelkedésem meg hasmenésem, de tényleg nem vészes:) Ezt leszámítva remekül:)
igen jól köszönöm, és te?
köszönö nagyon jól, anyósomat rávettem főzzön nekem egy nagy lábos zborólevest, telezabáltam magam :-) a rosszulléteknek vége
és te?
egyetértek, már nagyon tele van a tököm vele:o)))
jól vagy?
Remek gondolat:) Hogy vagy?
Lilla mit mondott a doki hányadik hétben vagy?
sziasztok!
Lilla gratula :-) nem napoljuk ezt a H1N1 témát, mert csak felzaklatjuk egymást
És az a legszörnyűbb, hogy mire az ember döntésre vergődik,vagy igenre vagy nemre jön valami ami miatt újra kell gondolni az egészet és ugyanott tartok, ahol a legelején: hogy fogalmam sincs hogy legyek okos...
További ajánlott fórumok: