2010 Júliusi Babák (beszélgetés)
lilla-chan: Köszönöm az infót! Holnap kiderül! Nekem a nődoki mondta telefonon, hogy a nőgyógyászok máshogy számolnak, utána írtam amit írtam! Én se értettem, hogy ezt hogyan lehet másképp számolni de persze nem álltam le vele vitázni :-) Maximum holnap jobban örülök ha már valóban a 7. hétben járok!
jó reggelt egy kicsit taknyos lettem, remélem csak megfázás és nem vírus, ver az isten először a fogam, most meg ez, miért nem tudom nyugodtan élvezni a terhességem?
sziasztok, jobbulást a betegeknek!
nem tudom, hogy kivel beszéltük, hogy a sote II-őn fog szülni, de egy csomó hasznos infóhoz jutottam tegnap, hogy mi, hogy megy, ha még valaki nem nagyon tudja!!!remélem tényleg minden így lesz...
nincs!!! azért furi, hogy vert a víz.
én is mindig figyelem hol tart. bár most nem tudom, hogy 9hét 1 napos, vagy 10 hét 1napos:)úgyhogy csak tippelek éppen hol tarthat:)
Mindent a babáért! :) Addig a neten nézem mekkora lehet! :-)
Én érzem, hogy minden rendben van szerencsére, akkor nem lenne ennyire hányingerem, bár most per pillanat nincs az ebéd óta! :-) Ilyen se volt 1 hete! :-D
Amúgy az előző babámat rengetegszer néztük, és mindig izgultam, most teljes nyugalmat szeretnék, sok évig nézni fogom még a kis fejét, addig meg beérem az előző Uh-képpel! :-D
én is alig győzöm kivárni...Úgy bekukucskálnék hozzá, hogy minden rendben van-e:)
Nem, tök rossz. :( De valahogy csak kibírom, vagy ráveszem a dokimat, hogy hó végén nézzük meg mégegyszer, de nem feltétlenül akarom zargatni. Doki szerint is hagyjuk békén nőni.
És addig nem is mész már ultrahangra?
Hát megoszlanak a vélemények! :-D Szerintem jan.9, doki szerint jan.14., kettő közöttre kérek időpontot! :D
ezek az adataid, ha okt.27-el nézem:
Szülés várható időpontja: 2010-08-03
Fogamzás feltételezett ideje: 2009-11-10
Betöltött hét: 5
Hátralévő napok száma: 239
Trimeszter: első
Magzat átlagos méretei:
GS (petezsák): 10 milliméter
CRL (Ülőmagasság vagy magzat hossza): 3 milliméter
Látható változások: Ultrahanggal kimutatható a petezsák, majd a szikhólyag, mely a méhen belüli terhesség egyértelmű bizonyítéka.
És te mikor töltöd a 12. hetet?
Bocsi, férjem dolgozott a gépen, azért nem voltam. Amúgy Én is csak a 12.hét előtt megyek védőnőhöz, akkor is csak azért, hogy odaadja a kiskönyvemet a 12 hetesre, és engem a múltkor is a 12.hét előtt küldtek el vér és vizeletvizsgálatra, gondolom azért, hogy ha valamit (pl.toxoplazmozis, magas vércukor, stb..)kimutat a vérvétel, akkor időben rendet tudjanak tenni. :)
Nem tudom hol vannak, én nem nagyon szoktam írni, mert mindig elég ha olvaslak bennetek,most viszont muszáj írnom is:)
hol vagytok lánykák pang a fórum
köszi, de az a furi, hogy a fáradtságon kívül semmit nem érzek, vagy mondjam , hogy hál isten, hátha csak egy kis megfázás!!!:)
szegényke, akkor gyógyulgass meg minél hamarabb, és fel ne kászálódj az ágyból :-) sok sok tea
sziasztok!
na a ma reggelem olyan volt, mint még soha, szó szerint ki sem tudtam kellne az ágyból, nehogy munkába menni. Elmentem délután a dokihoz, aki kapásból parkoló páylára rakott a hétre. Nem tudják pontosan, hogy mi a baj, reggel szédültem, a nyakamban volt a torkom, de nem hányingerem volt, hanem vmilyen furi érzés, és picit vert a víz, de nem voltam lázas. na ezt fejtse meg valaki!:) a doki azt mondta, hogy vérbő egy picit a torkom, sok folyadék,vitamin, és ha "egyet tüsszentek" azonnal menjek vissza.
a h1n1-el kapcsban végre sikerült kikérdeznem, és azt mondta, hogy nem akar hazudni, és félrevezetni sem, neki is nagyon nehéz, de javasolja az oltást, de csak és kizárólag a 14-15. hét körül, hamarabb semmmiképpen. na az ő véleménye volt az egyik amire kíváncsi voltam, és majd még most jön a nődoki.
remélem csajok mindenki más jobban van, mint én! :)))
akkor gratulálok, és szerncsésnek mondhatod magad, hogy elsőre összejött a baba
Nem, szerencsére semmi tragédia nem történt velem, csak egyszerűen ilyen aggodalmaskodó típus vagyok :-) Túl szép, hogy elhiggyem, elsőre sikerült, megvalósult a vágyunk! Pedig nagyon úgy tűnik!
ez érdekes, mindegy ő a doki. történt veled is valami szörnyű tragédia, hogy így izgulsz?
Engem már az is meg fog nyugtatni ami a Te fotódon van ... :-)
Én is azt mondtam neki a múlt héten hogy 5 hetes vagyok, mire azt mondta ők máshogy számolnak, és, hogy a múlt hetem már a 6 hét! Nem értem ...
ilyenkor pulzálásnak már kell lennie, de sokat még nem fogsz látni, csak kb annyit mint az én képemen
További ajánlott fórumok: