2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Ditti gratula neked mégegyszer!Felejtsd el azt a dokinőt és keress valaki jobbat!
Frida sajnálom,hogy nem jött össze!
Nekem nincs menim még,de reggel csináltam egy tesztet ami negatív lett!Várakozok,hogy megjöjjön!
:) Köszi a gratulációt:)
Szegény Veronika, gondolom nem rosszindulatból írta amit írt, lehet ő maga is eüs.
Sziasztok lányok. Dittti gratulálok a picihez. Frida nagyon sajnálom!
Kedves Fülöp Veronika, akkor én is hajtsam ki a vevőt a boltból, mert túlterhelt vagyok?
Málna, ez édes! :) És a 9. hétre mit írnak, mekkora?
Kár, hogy egy ilyen kellemetlen tapasztalaton át kellett esned, de remélem, ez volt az utolsó. Valahogy kinyögjük azt az összeget a babóért! :)
A 8. héten a baba 14-20 mm, súlya pedig a másfél g. Kb. akkora, mint egy málna :-) Ezt most olvastam..aranyos, egy málnaszemnyi valaki van odabent :)
Felkészültetek rendesen. Na és ez a különbség a magándoki és az sztk-s banda között. Megfogadtam, hogy ez volt az utolsó sztk-s látogatásom. Nem kell fogadott doki, de nem halok bele havi 5000Ft-ba. :)
Csak a 12. héten kell mennem, még több mint 3 hét... :(
Mi vittünk fényképezőgépet is, biztos ami biztos, de szerencsére adta a doki magától a fotót. Igaz, hogy ő magándoki. Férjecském még videózta is az első találkozást a pöttyel! :D
Köszi az átírást :)
Örülök, hogy megtehetem. Meg is érdemlem. Hiszen ma legyalogoltam cirka 3-4 km-t. Busz helyett gyalog vonultam végig a városon :)
Kismamik:
hidvégi71: ápr. 8.
kyra1978: ápr. 17.
nagydia: ápr. 17.
Dittti: ápr. 19.
Pozitív tesztek:
t. heny: + (szept. 2. )
fogyi99: ++ (szept. 6. , 8. )
Nemvártak:
Assua: szept. 6-8.
bneandi: szept. 7.
zsiványka: szept. 11.
Turula: szept. 12-16.
Mesi76: szept. 13.
kiraanyu: szept. 14.
baloghany: szept. 14.
zinaidax72: szept. 15.
lilmo: szept. 16.
Trixi :): szept. 18.
csajos83: szept. 22.
andurka85: szept. 22-23.
Ani2: szept. 22-23.
Virág01: szept. 23.
Zsebibaba516: szept. 26.
agnes89: szept. 29.
Rebecca33: szept. 29-30.
Vicek: okt. 1.
Kisszsuzska83: okt. 3.
Timcsi777: okt. 5.
Frida73: okt. 10.
Frida73 nagyon sajnálom,bár egy kicsit örülök,na nem annak,hogy neked nem sikerült,csak annak,hogy most már nem én vagyok az utolsó a sorban.Ne aggódj ami késik az nem múlik!
Ditti legközelebb kerüld el ezt a bunkót ha lehet!
Ezt a bunkót !!!
De az a lényeg, hogy láttad a 14 mm pocaklakódat ! :)))
Akkor én mint hamarosan leendő pedagógus majd így bánnék az ápolónő gyerekével?? Vagy a túlterhelt doktornőm kislányával? Mit szólna hozzá...na mindegy :)
Ettől még csodás a napom :)
Hallottam róla, hogy néha a peteérés egy kis vérzéssel jár. Legalább biztosra fogod tudni, hogy mikor volt a peteérésed.
De az is lehet, hogy korábban volt, és ez a beágyazódás.
Sziasztok!
A tanácsotokra lenne szükségem.
Szeptember 22-ére nem várom a mensimet, vagyis a héten vagyok éppen középidőben. Párommal most úgy döntöttünk, hogy hétfő óta minden este együtt leszünk, biztos, ami biztos.
Az internetes kalkulátorok szerint tegnap volt elvileg pé-m.
Ma reggel arra lettem figyelmes, hogy rózsaszínes, barnás váladékom van. Tegnap rettenetesen fájt estére a derekam és az alhasi részem is szurkálgatott.
A kérdésem az lenne, hogy szerintetek ez a rózsaszínezés peteérést jelzett? Előtte, sőt mióta megvan a mensim, soha nem volt még ilyen középidős vérzésem.
Bízom benne, hogy peteérést jelent és ma este is majd összebújunk kicsit :)Van valakinek hasonló tapasztalata ezzel kapcsolatban?