2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Sziasztok!
Gondoltam beszámolok a velem történtekről, mert újságaim vannak. Pénteken szívták le a petesejteket, 12-t sikerült, ebből 5 termékenyült meg és négy biztosan osztódik a biológus szerint. Úgy volt, hogy hétfőn beültetik ha nem elég életképesek, de azt mondja a biológus, hogy ha szerdáig kihúzzuk nagyobb az esélye, hogy megmarad.
Úgy látszik eddig, hogy szépen osztódnak és életképesek, így szerdán délelőtt megyek a beültetésre. Délután már itthon leszek és beszámolok a történtekről. Már csak azon megy a vita, hogy kettőt vagy hármat ültessenek be. Én hármat szeretnék, a párom azt mondja, hogy tuti hogy megmarad, ezért legyen csak kettő. Én is jobban örülnék a kettőnek, de mi van, ha pont annak az egynek lenne esélye? Ti mit tennétek? Ez a második beültetésünk, az elsőnél is hármat raktak be, és egy sem maradt meg.:(
Kiraanyu, kívánom, hogy ebben a hónapban beköltözzön a kistesó!
Andi, írd majd meg, mikorra nem várod legközelebb.
Zsiványka, Turula, Mesi, nálatok mizújs?
Kismamik:
hidvégi71: ápr. 8.
kyra1978: ápr. 17.
nagydia: ápr. 17.
Dittti: ápr. 19.
Pozitív tesztek:
t. heny: + (szept. 2. )
fogyi99: ++ (szept. 6. , 8. )
Nemvártak:
Assua: szept. 6-8.
bneandi: szept. 7.
zsiványka: szept. 11.
Turula: szept. 12-16.
Mesi76: szept. 13.
baloghany: szept. 14.
zinaidax72: szept. 15.
lilmo: szept. 16.
Trixi :): szept. 18.
csajos83: szept. 22.
andurka85: szept. 22-23.
Ani2: szept. 22-23.
Virág01: szept. 23.
Zsebibaba516: szept. 26.
agnes89: szept. 29.
Rebecca33: szept. 29-30.
Vicek: okt. 1.
Kisszsuzska83: okt. 3.
Timcsi777: okt. 5.
Frida73: okt. 10.
kiraanyu: okt. 12.
Szia.
Nekem szerintem nemsokára lesz, csinálom a teszteket, és két naponta együtt vagyunk.
Ma halvány(szinte alig látható) a csík, de nem érdekel, azért gyakorolunk:)
Szép estét!
Sziasztok!
Megjött a menzim, kérlek írj át okt.12-re.
Köszi!
Sziasztok lányok.
Gratulálok Fogyi a pozitív teszthez.
Timcsi kitartás, nemsokára itthon lesz a párod:)
Nálunk a helyzet változatlan, remélem ez a hónap sikeres lesz!
Most hétfőn ovi, remélem ez egy kicsit eltereli a figyelmem az állandó babatervezésről:)
Nagyon rendesek vagytok,köszi!
Nem vagyok (annyira)szomorú,csak egy kicsit bizakodtam hátha nekem is sikerülhet elsőre.........na de mindegy,majd legközelebb!
Hogy az a ...
pedig úgy szoritottam hogy sikerüljön,pont az előbb néztem,hogy már késik is...:((