2010. július - Babaprojekt indul! (beszélgetés)
Még nem jött meg!Tegnap fájt a derekam,úgy mint terhességem idején,de nem akarom nagyon beleélni magam!
Vicek most bíztos ügyesebbek lesztek,mivel már nagyon profi vagy a pé vizsgálattal!
Virág szurkolunk nagyon!12 nagyon szép eredmény!
Úgytudom ebből lehet lefagyasztatni is!
Persze nagyon fontosak a nagyszülők, és már nagyon sokat sírtam azért, mert nálunk egyik részről sem olyanok, hogy rájuk lehessen hagyni, pedig néha annyira szükségem lenne rá. De mostanra nyugodtam bele, hogy hiába sírok és bánt a dolog, ez már nem fog változni. És most nem a távolságról beszélek.
Mi hárman vagyunk egy család és úgy szervezzük a programokat és nyaralásokat is.
Igen, biztosan nem szerencsés, ha többen, többféleképpen nevelik a gyerkőcöt, de persze a nagyszülőknek is részt kell venniük az életében szerintem. Az elején amúgy is inkább gyakorlati segítség kell az anyukának az újszülött ellátása körül.
Tényleg nagyon fontos, főleg már gyerek mellett, hogy a szülők azért tudjanak néha kicsit romantikázni kettesben. Írtad régebben, hogy vannak kint is barátok, akikkel összejártok. Esetleg meg lehetne úgy oldani, hogy egyszer egyik, máskor másik pár vigyáz a kicsikre, így a szülők el tudnának menni néha édes kettesben valahová, vagy csak egyszerűen egymásra figyelni.
Imádom a fiamat, és észre vettem, hogy ha ketten vagyunk sokkal engedelmesebb és szófogadóbb. Ha pl. pár napra elutaunk mamáékhoz, már teljesen meváltozik, mert ők többet engednek meg neki.
Ilyen szempontból nem is bánom, hogy nincsenek a közelünkben, mert nem biztos hogy jó lenne, ha többen nevelnék, ráadásul teljesen másképp, ahogy én szeretném. Persze néha jó lenne, ha vigyázna rá valaki, mert így viszont soha nem tudunk együtt lenni a párommal, hogy valahova elmenjünk. Ez nagyon rossz, pedig én annyira vágyom rá néha, hogy csak kettesben lehessünk.
hú akkor elnéztem bocsi,akkor meg 18-án,hajaj,hazamentek apával és irány az ágy!!!
Már várjátok nagyon mi???
Már nem kell sokat várni.
Emlékszem, hogy amikor a kolléganőm babát várt nem szólt senkinek, mert határozott szerződéssel volt a cégnél és meg kellett várnia, amíg véglegesítik, ezért 6 hónaposan mondta el először, hogy babát vár. Teljesen meglepődtem. Mindig kicsit bő pólóban járt. Nekem csak inkább azt tűnt fel, hogy elég rosszul néz ki és hogy foltosodik az arca, de nem mertem rákérdezni, hogy mi a baja, hogy beteg-e?
Az ötödikig?! Jaj, én reménykedem, hogy a harmadik után már enyhül legalább...
A mérleg legutóbb 3 kilóval többet mutatott, bár én nem érzem, és állítólag nem is látszik rajtam. Ülni viszont már nem nagyon tudok begombolt nadrágban. :D
Örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dolgokhoz! Megy a drukk az egész bandának! :)
Szokj is hozzá mert engem is elkisért az 5.hónapig.
És hiztál már valamit?
Van már pocak?
Köszi, Timcsi, a kedves szavakat, édes vagy! :)) Attól, hogy kismami lettem, engem még ugyanúgy érdekel mindenki sorsa, és együtt szurkolok veletek! Alig várom, hogy sorra bebabásodjatok ti is! ;)
Amúgy jól vagyok, köszi, kicsit émelygősen, de már hozzászoktam. :)
Igen láttam,megnéztem,sajna nekem nem olyan jó a memóriám és mindig vissza vissza olvasgatok,hogy ki mikor nem várja.
Énis úgy érzem,hogy sikeres lesz,de nem foglalkozom vele,csakis azzal,hogy minden két napban eggyütt legyünk a párommal,ez a tuti!
Drága Kyra!
Hogy tetszik lenni?
Te olyan jó hogy itt törődsz velünk,rád mindig lehet számitani!Jó hogy vagy!!!
Sajnálom!
Szerintem az a biztos csajok,ha minden másnap eggyütt vagytok a párotokkal,ahogy elmúlik a menzesz és egészen a végéig.Igy nem maradsz sosem sperma nélkül,hiszen 48 órát élnek a kicsikék.Mi vicek majd most eggyütt leszünk terhesek,felkészültél?