2010 januári babavárók (beszélgetés)
Húha Pekoevi! Megnyugodtál akkor???
Szigorú fekvés és menj védőnőhöz? Akkor kérj egy hordágyat és tolasd el magad :D:D:D Vagy tudod mit, én tojnám le a védőnőt, ráér az. Esetleg hívd fel, hogy feküdnöd kell, ha valami fontosat akar, Ő is el tud menni Hozzád, nem?
Nekem is ugyanígy van,csak nekem szabályos a petezsák.
Csak fekvés szigorúan,ezt mondta a doki.Betartom,mert nem akarok bajt.
Sziasztok
Megjöttem.
Bébivel minden rendben,7 mm-es és látható a szívműködése.Kaptam képet.
Ja!Úgy índítottam,hogy boríték zsebbe ultrahangos dokinak.Egyből megnézett mindent,kedves volt(nem úgy ,mint egy hete).
Szigorú fekvés,szedjem tovább a gyógyszert,holnap menjek a védőnőhöz(szigorú fekvés).
Megnyugodtam.Remélem nem lesz baj.
Sziasztok! Gratula mindenkinek, egészséges terhességet kívánok! Nekem két januári fiam van (2006, és 2008). Szeretnék már újra várandós lenni, de pont azért várunk még, hogy most ne januári legyen, túl sok lenne egybe (mikulá, karácsony, szülinapok, névnapok).
Szép napot! Zsuzsi
Először csak szeretnélek kicsit megnyugtatni, hogy nekem is volt barnázás, sőt, pár csepp vérezgetés is az első babámnál, kb. pont a 6. hét környékén. Azt mondták, ne csináljak semmit, ez gyakoribb, mint hinnénk, csak pihenjek, és nem is lett baj! Bízom benne, hogy nálad sem lesz semmi több barnázgatásnál!
Másrészt a dokid tényleg felháborító! Mi az, hogy nincs ultrahang, könyörgöm? Az idegeskedés pont nagyon jót tesz egy kismamának! Hát komolyan ki vagyok akadva!
Csak megvizsgált a doki és mondta hogy méhszáj zárt,de sajnos nem tud megnézni,mert hétvégén nincs uh!!!!!!
Felháborító.
Holnap az lesz az első dolgom,hogy bemegyek.Szerintem én leszek az első!!!
Pekoevi! Ha már van papírod arról, hogy terhes vagy, vagy ha voltál dokinál és arról van valami, akkor ha bemész egy kórházba, akkor ott meg kell nézzenek! Ott nincs olyan, hogy ha baj van és hétvége, akkor nem nézik meg a kismamát! Sajnos én is véreztem a harmadikkal (de nem lett semmi baj), többször is és akkor ha felmentem a nőgyógyászatra, ott megvizsgáltak! És ott kell hogy legyen ultrahang, ilyen nincs!!! Ne hagyd magad! Nem értem, a dokid miért nem mondta, menj el az ügyeletre, legközelebbi kórházba stb... akkor tojd le és menj el, nem hajthatnak haza!
Engem se hajtottak, pedig többször is bevéreztem!
Szia a legföbb oka a hormonális változás ilyenkor de ez hónapokig is eltarhat a legjobb amit tehetsz hogy sokat pihensz
De azért is lehet mert van olyan akinek mikor a mensi szokott lenni az első 3 hónapban barnás folyása van!
Ne idegeskedj az nem jo neked se meg a babának se!Egy szűlésznő és ha bármi problémád van nyugodtan irj és ha tudok segítek!
Nekem ezt mondták kedden:
Magzatok száma:1
Terhességi kor:6hét 0nap
Szülés várható ideje:2010-01-05
Petezsákok adatai:
1. petezsák, mérete:11mm x 10mm. Alakja:szabályos. Helyzete:fundusban
Megjegyzés:2hét múlva embrió vizsgálat
Nekem miért nincs még benne embrió?
Vagy még csak nagyon pici?
fúúúúú
sziasztok! nah voltam dokesznál pénteken!:) petezsák 14mm, pindúr-pandúrkám pedig 4,5mm!:))))
majd 06.02án kell újabb uh-ra mennem! adott egy új terhesvitamint,a Femibiont!
Nem múlik a barna pöttyözgetés:(
Felhívtam a dokimat és basszus azt mondta nem tud megnézni ultrahanggal,mert a SALGÓTARJÁNI KÓRHÁZBAN CSAK HÉTFŐTŐL PÉNTEKIG 8-4 IG VAN ULTRAHANG.
Ezt nem hiszem el.
De a pásztói kórházban megszüntetettek minden osztályt,pedig ott bármikor csináltak uh.
GRATULÁLOK MAGYAR EGÉSZSÉGÜGY,GYURCSÁNY F.SZ EZT JÓL ELINTÉZTED.
Kész vagyok csajok.
Irt fel a doki rutascorbint meg duphastont.Méhszáj zárva.
Ultrahang nélkül nem tud mondani semmit.
Ha elkezdenék vérezni vagy görcsölni feküdjek be.MINEK?
Kivagyok készülve.6 hetes és 6 napos vagyok-.
Nem tudom mi lesz.
Fekszek,nem görcsölök meg nem fáj a hasam,csak az a barnázás ne lenne.
Holnapig szétaggódom magam.
Kérdeztem a dokit mitől lehet,válasz sokmindentől.
Mit csináljak?
Na sziasztok lányok! Az történt, hogy tegnap, a 27. napon teszteltem egyet, de napközben és egy 25-ös érzékeny teszttel. Irtó haloványan ott volt a másik csik is!
De ma, egyszeri alkalommal a wc-papiron láttam valami nagyon kevés rózsaszines-áttetszőst. Azóta semmi. Holnap, a 29. napon is tesztelek a reggeli vizeletből, és ha erősebb lesz, akkor kicsit megnyugszom...
Volt valakinek ilyesmi?
Kezdem unni a fekvést,de muszály lesz kibírnom,ha nem akarok ártani a pocaklakónak.De rossz ez a bizonytalanság.De nem nagyon sok a barna,csak épphogy egy-két pötty,meg ugye a wc-papíron.
Mivel 10 éves lesz a fiam,nem nagyon emlékszem,hogy vele volt-e ilyen.(vele hánytam,sokat)
Nincs hányingerem,nem kívánom a kaját,csak muszály ennem,mert rosszul érzem magam.
A mellem feszül,érzékeny.