2010 januári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!
Néha jövök és olvaslak titeket, ha nem baj.Nálam ugyan nincs babó a pocakban, de két éve(jézusom már kettő), pont itt tartottam, és vártam már ezt a fórumot, h kicsit átélhessem újra a terhességet.Nekünk sajnos mostanában nem lesz aktuális.
Köszönöm mindenkinek a tanácsot, megfogadtam, és tettem lépéseket- már ettől jobban érzem magam.
Jelenleg émelygek- ami nem tudom milyen jel.
Gondoltam 1et, mielőtt berontottam volna az ambulanciára, felhívtam azt a dokit, aki az első vetélésemkor kezelt a kórházban. elmondtam ki vagyok, emlékezett, mondtam neki mi történt. Nagyon kedves volt, de ő is azt mondta,amit gondoltam, hogy szedjem a gyógyszert, amit felírt az éjszaka a doki, és egy hét múlva menjek csak be, mert addig nem tudnak kimutatni értékelhető eredményt. Úgyhogy most bevettem a gyógyszert. A vérzés már eltűnt.
De 75Moncsi délután veszek egy tesztet.
Baratibor, nagyon sajnálom, hogy most nem tartasz velünk (lehet, hogy nemsokára én se), biztos összejön később.
Szia!
Bocsánat, hogy így ismeretlenűl írok. Én + terhességi teszt után 4. napon vettem egy új tesztet, ami nem mutatott már ki semmit. Másnapra elkezdtem vérezni.
Szerintem vegyél egy tesztet, ami ha pozitiv, akkor még nincs nagy baj. Természetesen menj el dokihoz, de legalább tudod mi is lehet.
Én csak a saját példámat írtam le, de remélem tudtam neked segíteni.
Remélem minden rendben lesz!
Szia!Szerintem mihamarabb menj el egy olyan nőgyógyászatra,ahol van uh!De az ügyeleten nincs uh?Mindegy!A lényeg hogy ne idegeskedj,feküdjél,nehogy dolgozz!Én már jártam így,nem lett jó vége!
Remélem szerencséd lesz,és nem lesz semmi baj!De mindenképp menj el orvoshoz!!!Szorítok neked!!!
Sziasztok! Ezennel bucsuzom a forumtol, ugyanis mara megjött..... :(((
Talan a következö honapban. Neha azert benezek majd, mert izgulok ertetek!!!!
Skintilla, szerintem is minnel hamarabb uh..
Remelem nem lesz semmi baj. Sok szerencset .
Jo babavarast mindenkinek!!
Szia!
Nincsen magánorvosod?
Hanyadik héten vagy?
Szerintem minél hamarabb próbálj uh-s orvost keresni!
Sziasztok!
először is üdv az újaknak, tegnap nagyon sűrű napom volt, nemt tudtam bejelentkezni.
Az éjjel elkezdtem vérezni, annyira ideges voltam, hogy nem tudtam elaludni, elmentem az ügyeletre, ahol "nagyon örültek nekem".
Mondtam a dokinak, hogy valszeg terhes vagyok (+ teszt), de még nem voltam orvosnál, mert úgyis elhajtanak blabla. Megvizsgált kézzel (úgy megnyomkodott), zárt méhszáj, nem erős vérzés, de azt írta a lapra, hogy fenyegető vetélés. FElírt duphastont, és nospát, és jelentkezzek terhestanácsadásra.
Ma reggel összeomlottam, nem tudtam mit tegyek. Menjek-e el a körzeti nőgyógyászhoz, ahol szintén nincs UH, vagy menjek-e be az ambulanciára a szülészetre, vagy menjek dolgozni és várjak, milyen fejlemény lesz??????
Pont tegnap vettem észre, hogy milyen jól vagyok, elmúlt a hasi húzódás, a melleim már nem feszítenek annyira, nem fáj a derekam- de ezt a sportolásnak tulajdonítottam.
Bocs, ha hosszú lett. Egyszerűen nem tudom mit tegyek!
Szia Bea!
Nekem is április 11 volt..... És most itt állok egy pozitív teszttel! Szedd össze a bátorságodat és reggel csinálj egyet! Szurkolok!
Tesztelhetnél egyet:)
Holnap megyek a besztercére a suliba,oda jár a fiam és anyák napi műsor lesz.
Este 6 körül leszek netközelbe,gyere te is majd a fórumra akkor.Most alszok mert hulla vagyok:(
Védőnő akihez tartozok kedden van 8-10-ig.Ma már nem értem el,majd jövő héten:)
Hány napos szokott lenni a ciklusod?Mióta késik?Tesztet mikor csinálsz?Cici érzékeny, nőtt?
Szia
Az utolsó mensim első napjy márc.31.
A folyásoddal kapcsolatban pedig lehet hogy összeszedtél valamit.Nekem is szokott lenni.
Csináltál már tesztet?Utolsó mensid mikor volt?
Ez történt ma:
Magzatok száma:1
Terhességi kor:6hét 0nap
Szülés várható ideje:2010-01-05
Petezsákok adatai:
1.petezsák,mérete:11mm x 10mm.Alakja:szabályos.Helyzete:fundusban
Megjegyzés:2hét múlva embrió vizsgálat
Tehát eddig minden oké.Jó helyen van a bébink.:)
Negyedik baba?! Húúúha! Szurkolok!
Ti merrefelé laktok?
Húúúúúúú aszta! Ilyen nehezen jött a baba? Hát akkor nagyon profi módon jött a második!
Hát igen, én is féltem. De hidd el, minden ok lesz, és a nagytesó is imádni fogja, eljátszanak majd, elszórakoztatják egymást idővel. Ja, ha ez megnyugtat, én a 4. babát szeretném várni (vagy már várom is?) Hétvégi tesztből kiderül. Net kiváló lehetőség arra, hogy ismerkedj környékbeli anyukákkal, mondjuk nem épp ez a fórum, ajánlhatok mást is. Mondjuk olyat is, ahol szólnap a moderátorok önálló ötlet előtt.
Sziasztok,néha beleolvasok a fórumotokba és együtt örülök veletek, mikor írjátok, hogy ennyi meg ennyi hetesek lehettek:)
Mindenkinek nagyon szép babavárós időszakot kívánok.meglátjátok milyen hamar elrepül a 9 hónap és mennyire fog hiányozni a pocakotok, na persze lesz ami kárpótol benneteket érte:::)))
irigyellek benneteket, annyira szerettem pocakosnak lenni:)
pihenjetek sokat, egyetek sok friss gyümölcsöt és ne stresszeljetek:)
Hááát 4hét 5 nap....
Nagyon az elején vagyok...
Mitől tartok: Egy 16 hónapos gyerekkel sem egyszerű egy idegen városban és egy napi 11 órát dolgozó férjjel, ismerettség nélkül.... Most ehhez jön a terhesség...
Pedig igazából nagyon boldog vagyok: Zsófi 3 év kínlódás, két sikertelen lombik, egy vetélés után jött össze... Most ehhez képest a 2. hónap "éleslövészet" után siker...