2010 januári babavárók (beszélgetés)
Hüvelyivel nézett?Mondjuk nekem hasival 6hetesen és 5naposan embriót már láttak.De ha máj 4-én teszteltél pozitívat akkor nem értem.
május 4-én csináltam az első tesztet és pozitív lett.
igyekszem denny :-)
Huh az igen!Gratulálok a 2 babához,nagyon vigyázz magatokra!
Ne ess kétségbe majd a 12. héten kiderül minden.Nem mindig pont úgy zajlik a növekedési fázis ahogy a nagykönyvben meg van írva.Én is jártam úgy az előző terhességeimnél,hogy az egyik alkalommal még 2 héttel fiatalabb volt a baba a kelleténél 1 hónap múlva meg pont annyi idős amennyinek kellett lennie.
Beuska!!!!!Mi volt a védőnőnél?
Hüvelyi uh-val nézett?Mikor teszteltél először?
2 baba,de jó neked!Gratulálok.Hányadik hétben vagy?
Sziasztok.Picit bekukkantok,hogy elujságoljam a jó hirt.Tegnap voltam uh-on,és 2 baba van:)Szép napot mindenkinek:))
Na igen, az orvos. Számításaim szerint 8 hetes vagyok, és a doki mára adott UH időpontot. Elmentem, ellégé izgulva.Erre annyit írt a papírra, hogy 19mm-es petezsák látható. Hat hetes terhesség.
Most éppen nem vagyok jól, próbálom visszafojtani a feltörni készülő kétségbeesésemet. Bőgök.
Az orvos próbált vigasztalni, mert látta, hogy teljesen kiakadtam, egy hét múlva újból vissza kell mennem UH-ra, addig várok. Folyamatosan émelygek, ami az orvos szerint jó, mert dolgozik a testem. Csakhogy én szedem ezt a sárgatesthormon tablettát, és az jutott az eszembe, hogy nem-e attól émelygek, mert felborította a hormonháztartásom.
Persze az is lehetséges, hogy tényleg később termékenyültem meg, és akkor valóban lehetséges a két hét eltérés, de az utolsó mensim ápr. 3-án volt.
Köszi szépen a válaszaitokat. Majd írok, hogy mi volt, meg a kérdéseimet is :).
Én holnap megyek dokihoz és ott van egy kis uh remélem azon látok majd én is valamit.
Köszönöm Skintilla! Drukkolok az UH-hoz! Biztos szuper lesz! Majd írd meg mizu volt!
Egyébként sz.dandi, gratulálok és kívánom legyen sok örömöd! :-)
szia vasztike,
Igaza van sz.dandinak, a 6. hét előtt nem nagyon mutat semmit az UH, mert csak a 6-7. héten kezd a bébi szíve dobogni, addig az orvos is csak annyit mond, hogy megnőtt a petefészek, petezsák, blabla.
Én pl. holnap leszek 8 hetes terhes, és ma megyek először UH-ra.
Szia! Én most a friss tapasztalataimról tudok neked beszámolni dokival kapcsolatban: 2 pozitív teszt után jelentkeztem be a dokihoz - a dokit sógornőm és barátnőim ajánlására választottam. Pont két héttel az elmaradt menstruációm első napja után mentem a dokihoz. Megvizsgált a szokásos módon és annyit mondott, hogy "valószínű a terhesség". Két órával későbbre kaptam hüvelyi ultrahang időpontot, ahol megbizonyosodhattam a terhességemről :) Az ultrahang leletével kell a körzeti védőnőnél jelentkeznem, akitől majd megkapom a további instrukciókat...
Sziasztok! Megvolt az első vizsgálat, sőt még tegnap estére kaptam időpontot hüvelyi ultrahangra, úgyhogy LÁTTAM ŐT :))) Ott van, ahol lennie kell és akkora, amekkorának lennie kell (6 mm + 3 mm szikhólyag)!!! Láttam, ahogy pulzált a kis szívcső :))) Hihetetlen, de igaz. Hatalmas kő esett le! Rendben van a picikém :)
Sziasztok! Ma reggel másodszor teszteltem, erősebb pozitív lett, mint kedden. (vasárnap kellett volna megjönnie). Jövő héten megyek dokihoz. Szerintetek akkor már biztosra meg tudja mondani, hogy babánk lesz? Első babát várom és nem tudom, hogy mennek ilyenkor a dolgok, a családban még nem tudják (tesómon kívül), mert csak ha a doki azt mondja, hogy terhes vagyok akkor szeretném elmondani, szóval nincs kitől kérdezni. Első alkalommal milyen vizsgálatokat csinálnak?
Mi alapján érdemes dokit választani (először még nem megyek magánrendelésre, mert fogalmam sincs kihez)? Előre is köszi a segítséget!
Na mi volt a dokinál?Az előző terhességem elején nekem is szurkált,györcsölt,magnézium port kaptam rá.Ha enyhe sztem normális.
Kár hogy nincs fent képed.Meg a többieknek is!Mért nincsenek képeitek?
Nekem jövő héten lesz a 8.hét.
Én még csak most kívántam meg a sósat és egész nap gyümölcsöt eszem mást nem is kívánok,igaz ma csokit is ettem a lányokkal.Lehet hogy van benne valami bár nem mindig fedi a valóságot,mert az 1. lányommal kívántam az édeset,de rengeteg csemege uborkát is ettem a 2. lányommal nem kívántam az édeset de akkor is sok ecetes ubit és gyümölcsöt ettem,most az uborkára rá sem tudok nézni,undorodom a hústól holott húsimádó vagyok.Hátha végre fiú lesz nagyon arra gyúrtunk,remélem összejön 2 lány után.Egyébként ma vagyok 8 hetes.
Az jó denny.Hihetetlen miket produkálunk mi?Én is csodálkoztam hogy örülök ennyire a vajas zsöminek.Nem akarom elkiabálni,vagyis annyira nem hiszek az ilyenekben de azt mondják a savanyú-sós kívánása fiút,az édes lányt takar....ki tudja.Te hány hetes vagy?Mit szeretnél?
huanita én ma jártam úgy ,hogy vettem kiflit a boltban mert a kenyértől is undorodom és úgy megkívántam a vajas kiflit sósan és mellé paradicsomot sósan,hogy kettőt gyorsan be is vágtam és mennyei érzés volt.Ehhez hozzá kell tennem,hogy normál esetben fél kiflinél többet nem tudok megenni mostanában mert megtelek vele ja és sószegényen szoktam étkezni és egyébként meg ki nem állhatom a paradicsomot.Most meg bevágtam belőle 2 jó nagyot jó sósan és utána legurítottam egy pohár tejcsit is.Mondanom se kell,hogy utána mozdulni sem tudtam és a hányinger kerülgetett.De legalább kapott a baba is egy kis vitamint meg jódot(a sóból).
Voltam már védőnőnél,van kiskönyvem is.Mondtam,hogy Berze rendes doki nagyon.
Fényképet kaptál a lányodról?
holnap megyek védonohoz!!! berze szinpatikus volt de megbeszéltuk hogy ismeros vagyok neki mer régen o pászton praktizált és én a fiamat pászton szultem és emlékszik rám bár nem hozzá jártam!!! te voltál már védononél van terhesgondozási konyved?most nézem az oldalt amit irtál
Nézzétek meg ezt az oldalt,fantasztikus!!!!
[link]
Szia sz.dandi, üdvözlet itt a fórumon. Normális tüneteket produkálsz, saját tapasztaltból mondom.
Mesélj majd, mi volt a dokinál! Ne lepődj meg, ha esetleg semmi:-)
Sziasztok!
Én még új vagyok itt :) Saját számításom szerint 7. hétben vagyok 2 egyértelműen pozitív teszt után és ma megyek először dokihoz... első gyermekünk lesz :) Izgulok! Viszonylag gyakran szurkál, nyilalgat a hasam... remélem ez természetes?!
Szia.sztem normális.Terhességkor a hormonok hatására megváltozik az iz és illat érzékünk,neked drasztikusabban mint az átlag,de hát nem vagyunk egyformák!Biztos hogy nem cukorbaj,mert annak szédelgés meg ájulás szerű tünete van.
Lányok,
szeretném kérdezni, hogy szerintetek mitől van, hogy folyamatosan mindent édesnek érzek? Esetleg másnak is van ilyen tapasztalata? Még a vizet is.
A hétvégén állítólag nagyon sósan főztem, én viszont úgy éreztem pont jó. Ha viszont eszem édességet, azt szinte íztelennek érzem. Mintha az ízérzékelésem megváltozott volna
Ez ugye nem cukibetegség?
Azért ma méretek valahol egy vércukor szintet.
Többektől hallottam már hogy mások a tünetek , de az egyneműeknél is lehet más.A sogornőmnek 2 fia és egy lánya van, és háromféle képpen érezte magát.
Én most nagyon rosszul vagyok, korán kelltem, és most remegek és émelygek.Valamit kíván a szervezetem csak nem tudom mit.
Skintilla:szoritok neked holnapra, én a jövő hétre tervezem a dokit, csak valakire rá kéne biznom e gyereket, mert sokat kell várni.
További ajánlott fórumok: