2010 januári babavárók (beszélgetés)
Köszi.
Teszel fel pocis képet?1hét van köztünk.Kiv vagyok.
Egy másik fórumon írnak erről durvább dolgokat is.Tudásbázis:
H1N1 VÍRUS ELLENI VÉDŐOLTÁST KI AZ AKI BEADATJA GYEREKEINEK? Ezt olvassátok el:74-es hozzászólás.
Sziasztok!
Én nekem 2 napig fájt a torkom,ennyi,a fiam 2 napig volt taknyos.Szerencsére most kutya bajunk!:)
Vikibene:van ám pocak!Majd én is teszek fel újat.
Presike:nagyon aranyos a kép.És jó nagy baba.Ott voltatok a kórházzal szemben?Mennyi volt?
Sziasztok!
Örülök, hogy mindenkinél rendeződtek az otthoni bonyodalmak!
Nálunk Olcsi babám volt csak beteg, de ő is túl van már rajta! Én és apika még megúsztuk!
Aranyos a kisfiad presike, jól sikerült a kép nagyon!
Raktam fel friss képet, egyet Olivérről és 2 pocakosat magamról!
Ti mikor raktok fel pociképet?
"Dr. Horowitz: Szándékosan szabadította ránk a H1N1 vírusát a gyógyszermaffia
Sejteni lehetett, hogy nincs minden rendben az oly hirtelen a nyakunkba szakadt "sertésinfluenza"-járvánnyal és a gyógyítására gyanúsan hamar előállított, hatalmas profitot fialó oltóanyaggal kapcsolatosan. Hiszen még egy olyan elismert, tekintélyes személyiség is, mint Dr. Leonard G. Horowitz (az egyik vezető amerikai egészségügyi szakértő, számos kiváló könyv és tanulmány írója) hasonló következtetésre jutott (egy Sherri Kane nevű újságíró segítségével).
Dr. Horowitz ügyvédei útján el is juttatta bizonyítékait az FBI részére. (A beadvány itt olvasható.) A dokumentumból kitűnik, hogy a "sertésinfluenza" vírusát egy New York-i székhelyű biotechnológiai cikkeket és gyógyszereket előállító óriáscégek urai szabadították rá az emberiségre, és ugyanezek a sötét gazfickók lennének felelősek a világméretű hisztériakeltésért, melynek célja, hogy minél több szerencsétlen embertársunk oltassa be magát az úgynevezett oltóanyaggal. Amely viszont - hangoztatja Dr. Horowitz - roppant veszélyes, komoly mellékhatásokat (például bénulást) okozhat, sőt, elősegíti a járvány terjedését. Édesanyja éppen egy sertésinfluenza elleni oltás következtében vesztette életét 1976-ban.
"David Rockefeller Wall Street-i érdekeltségei, számos médiamogul, mint Rupert Murdoch, Morton Zuckerman, Thomas Glocer és a New York-i székhelyű Federal Reserve Bank igazgatótanácsának egykori elnöke, Jerry Speyer is részesei ennek a globális népirtásnak" - írja a szókimondó Dr. Horowitz az FBI-hoz eljuttatott dokumentumban.
A továbbiakban leszögezi: "Ezek az emberek, akik a Partnerség New Yorkért program védőbástyája mögött végezték tevékenységüket, ellenőrzik a biotechnológiai kutatásokat a Földgolyó legnagyobb részén. És ugyanez az érdekkör szinte kizárólagos befolyással rendelkezik az úgynevezett fősodratú médiában, így képesek hatalmas reklám- és propagandakampányt kifejteni cégeik termékeinek népszerűsítése és a gyógyszermaffia céljainak előmozdítása érdekében" - fejtegeti Dr. Horowitz. Aki másokkal együtt azt is tudni véli, hogy a Larry Silverstein irányítása alatt álló cégbirodalom áll a 2001. szeptember 11-i merényletek hátterében éppúgy, mint ahogy a mostani H1N1-féle hisztéria felkorbácsolásában is kulcsszerepet játszott. Silverstein érdekeltségei ezer szállal kötődnek a gyógyszermaffiához, az egész bűnszövetkezet hátterében pedig nem más, mint David Rockefeller áll - véli a neves egészségügyi szakember.
"Ha ezek az emberek képesek voltak majd' 3000 ártatlan férfi és nő legyilkolásában közreműködni 2001. szeptember 11-én, akkor el lehet képzelni róluk, hogy nem fogják sajnálni azt a több millió áldozatot, akik a mostani járvány következtében életüket vesztik" - közölte Dr. Horowitz. "Remélem, bizonyítékaim hatására sikerül sok millió életet megmenteni, és egyre többen sürgetik majd Obama elnököt, követeljen hivatalos vizsgálatot a genocídium ügyében" - tette hozzá."
Sziasztok!Túl zsúfolt volt a hétvégém(kerti parti), azért nem voltam itt tegnap.
Mona, Huanita örülök, hogy rendeződnek a dolgok a párotokkal!
Pénteken voltam 4d-n!Annyira jó volt!Képzeljétek, már 1087 g!!!Kis dagika, már tokája is van.Raktam fel róla képet.Tiszta apja:az orra, keze, lába ugyanolyan.Remélem azért belőlem is lesz valami benne.
örülök hogy gondoltatok rám.
Hát pocakos fotót még nem csináltunk,ugye fogytam 10 kilót és nem is látszik hogy terhes vagyok(mindenki ezt mondja)de azért csinálunk majd és teszek fel.Egyépként el vagyok ájulva mindenkinek mekkora a pocija,nekem meg semmi szinte.A kislányommal hamar látszódott nagyon nagy hasam volt!
Sziasztok!
Hát érdekes volt a za elmúlt éjszaka, mivel itthon maradtam a jobb reményében.
Már nem bánom hogy így döntöttem, az egész éjszakát átbeszélgettük,elmondtuk egymásnak a problémákat, hát mondanom sem kell férfi létére ő sem bírta sírás nélkül.
Remélem megoldottuk és nem lesz több ilyen.
Huanita:a szex jobb vimt valaha.
Szia!
Én is sokat gondoltam rád,hogy mi lehet veled.Akkor minden okés.Ennek örülök!Szóval még te sem tudod,milyen nemű lesz.Én fizetéskor megyek 4d-re.Én kislánynak érzem,de sokan mondják,hogy milyen csúcsos a hasam,de erre nem adok.Teszel fel pocak fotót?
Sziasztok!Lehet nem emlékeztek már rám olyan régen irtam.Nem volt sok kedvem semmihez,de mindennap olvastalak titeket!
Úgyéreztük elhidegültünk a férjemmel egymástól,ennek az időszaknak vége,dúl a szerelem újra!Hihetetlen dolgok vannak,sosem gondoltam volna.Már azt mondtuk jó hagyjuk abba,2 napig nem igen beszéltük,aztán ahogy elgondolkodtunk mind a ketten vissza húzott a szivünk.De mondtam neki ne úgy gondolkodjon hogy hát van gyerek meg útban a következő.....csak rám nézve hogy van.SZERET!!!
Csak hagytuk el laposodni minden téren............
Most pótolunk mindent,főleg az ágyban én olyan kivánós lettem talán még soha nem voltam így,persze ez nagyon tettszik neki!!!!!!!
Kajákba viszont nem,semmit sem kivánok,csak eszegetek keveseket,nem is bánom 10 kilót fogytam,ebbe benne volt az idegesség is hogy szétmegyünk,hogyan tovább....de már a terhesség eleje óta alig tudtam enni,nem bánom,azért eszek mindenfélét csak keveset!felőlem még mehet le,a baba egészséges attól.
Kedden megyünk 4D-re.Kiv.vagyok.Sztem tutti fiú!!!!!
Na elég hosszú lettem,bocsi.