2010 januári babavárók (beszélgetés)
Mocorogni sem mocorog annyit,lehet,hogy a hidegfrontot érzi?Nem tudom.
A bokámat sem láttam jó pár napja,helyette két nagy valamit.
Szia!
Nem tudom,hogy jobban vagyok-e,majd elválik,mi lesz.Olyan fura,lehet a héten meglesz a picikém.De jó is lenne!
Sziasztok! Most keltem fel...1,5 órát aludtam...este meg majd lesek.:)
Hogy vagy Anikó? Jobban vagy már?
Csajok!
Miával mi van?26-a óta nem jelentkezett.Talán már babás??
:))))))))))))))))
Hát igen,tervezni azt nem lehet,mert soha nem az lesz,amit szeretnénk.Ez már egy párszor bejött!:)
Nem tudom,milyen ez a vizsgálat.
Kölyökpezsi már nekünk is van.(fiamnak meg nekem)
Én nem is készülök holnapra,itthon leszünk,párom ismerőse jön át,meg aki ide téved.
Aztán,lehet,itthon sem leszek...
Na próbáltam aludni,de nem ment.Fáj a szeméremcsontom is.Lüktet.
Hát ez az.Nálunk is úgy szokott minden,hogy alig tudjuk megoldani a dolgokat.
Az meg már tényleg csoda lenne,ha minden a legnagyobb nyugiban történne meg.De azért álmodozni lehet.:))
sziasztok! ma is voltam nst-n,meg hétfőn is!minden rendben,nagyon ügyes csajszi!ha január 4ig nem történik semmi,akkor a dokesz bácsim szeretettel vár fél 8ra magzatvíz vizsgálatra!:) Ez a vizsgálat tényleg olyan hatással van a picurira,hogy akár megindulhat a szülés? valami ilyesmit hallottam...
Mondjuk az a biztos,hogyha megyek akkor a kocsiban már ott lesz a pakkom,ki tudja,hogy már hazaenged-e!
Párom nagyon szeretne újévi babát...Holnap estémet nem fogom itthon tölteni,hanem a barátainkkal leszünk,ilyen light-os házibulis szilveszter lesz most...activity,poker...Nagyon bírnám,ha épp póker közben indulna meg az egész:P:P Nemsokára megyünk bevásárolni,mert holnapra csinálok fasírtot,szendvicseket,meg meg kell venni a Kölyökpezsgőt a részemre:D!!
Már én is kíváncsi vagyok hogy ki lesz a következő,kiért is izgulhatunk.
Presike mi is úgy jártunk a köldökzsinórral mint ti.Csak nem elég hogy volt 1 hatalmas csomó rajta,de még a nyakára is volt tekeredve.Még szerencse,hogy elég hosszú volt ahhoz hogy ki tudjon bújni.
Én épp ezért szeretnék most szülni,mivel Párom és Anyukám is itthon lesz hétfőig.
Nem lenne az,hogy ki vigyáz a fiamra.Akkor nem is izgulnék,hogy minden rendben van-e itthon.
Hát remélem,hogy így lesz!
Csak rendben legyen minden!Kicsit már izgulok,hogy majd mi vár rám.Ha császár,legyen az,csak kint legyen.
Csajok!!
Szerintem pár napon belül elindul a babadömping!!!
Izgulhatunk rendesen!!
Gratula a gyerekeidhez!!
Neked is Boldog új évet!
:))))))))))))
Pedig neked már illene megszülnöd!:))))))))))))))
Drukkolok!
Szia!
Köszönjük szépen.Szépek a gyermekeid.Gratulálok hozzájuk!:))
B.Ú.É.K.
Sziasztok!
Olyan furán érzem magam,görcsölök elég rendesen+derékfájás+szúrogat a hasam alján.És kicsikém sem mocorog annyira,amennyire szokott.Majd meglátjuk,mi lesz.Folytatnám szívesen a sort.
És hányingerem is van néha.
Ha van valami,írok.Most megyek,ledőlök a fiammal.Hátha csak pihenni kellene.