2010 januári babavárók (beszélgetés)
Szép nagy baba lesz :)Állítólag jó ha nagyobb,mert tud ő is "segíteni" a világrajövetelében valahogy.valahol ezt olvastam.Igy legyen!!
Mindenki azt mondja hogy segít még a kismama magazinban is azt olvastam hogy a lusta babákat beindítja. Csakhát most már egyre körülményesebb megoldani. De nem lehetetlen. :)
Akkora lesz ez a csemete hogy csillagokat fogok látni szülés közben. Már most 4 kg körülire saccolják a combcsont méretétől kiakadt a gép és 10 cm-s a fej átmérője.
Én már nem merek összebújni,pedig lehet hogy az sokat segítene.szerinted??
Majd lelépcsőzök a 9.ről és vissza. :)
Ja és a tegnapi kifüstölős akciónk sem segített. :)
ááááá ezzel is szültem volna. A belső nyitva van neked a nyakcsatorna a zárt az az utolsó szám.
Ezek mind megvoltak leszámítva a méhszájat. mert az csak egy ujjnyira volt a belső meg a csatorna az meg 0 és azt mondta hogy így nem tudna burkot repeszteni.
Nekem utoljára dec 22-én nézték,2110 volt akkor.
utána jött ilyen nyálkás izéé,aztán semmi.
Nekem sajnos már nem néznek méhszájat,pedig biztosan segítene :))talán attól beindulna rendesen.
Gondolom,hogy már nyitva van a belső is,csak tudnám mennyire.Én is iszogatom,szerintem nem változtat a hatásán ha megizesíted.Én csak mézet teszek bele.
Nekem még a nyákdugó sem távozott. Vagyis egyszer jött valami zselé szerű de nagyon minimális és nem volt színes viszont 100% hogy nem folyás volt, de az is már vagy 3 napja.
Már 3 hete 2100 az értékem nem változott semmit, úgyhogy most épp haragszom a málnalevélteára.
Kérdeztem hogy nem e az a baj hogy cukrozom citromozom de a kiszolgáló nem egészen adott kielégítő választ. Szerintetek ront a hatásán?
Majd csak beindul ,ne izgulj!:)
Nekem is görcsöl a hasam,meg fáj a derekam eléggé.
Nem tudom,mikor akar kibújni a pindurkám,de már jó lenne.
Tegnap elött még semmi bajom nem volt,mióta jött ez a rózsaszin izéé..azóta egész nap vannak fájások.
Lehet más már bement volna a kórházba,de én nem szeretnék bennt dekkolni...inkább megvárom ,míg jó erős fájásaim lesznek.mennyi volt a méhszáj neked?
A programozott szülés előfeltétele a magzat érettsége, fejvégű elhelyezkedése, a méhszáj, méhnyak megfelelő, a szülés közeledtére utaló állapota. Fontos tényező, hogy a méhizomzat érzékenyen reagáljon az oxitocinra: ha próbaképpen oxitocin-infúziót kötnek be, megfelelő erősségű és gyakoriságú méhösszehúzódások jelentkezzenek. Ez a folyamat még nem visszafordíthatatlan. Ha a mesterséges hormonadagolás hatására mégsem indul meg a fájástevékenység, az infúziót le lehet állítani, s a magzat állapotának rendszeres ellenőrzése mellett tovább várakozhatunk a szülés valódi kezdetére. A méhnyakra és környékére juttatott prosztaglandint azonban nem lehet eltávolítani. A kismamák prosztaglandin. érzékenysége különböző, ezért előfordul, hogy túlságosan erőteljes a hatás, és újabb gyógyszerre: fájásokat leállító infúzióra lehet szükség.
Nem is tudtam amúgy hogy lehet ilyet hogyha a méhszáj ok. akkor "ok nélkül" be lehet indítani a szülést. Azon mérgelődök hogy mi van ha pont a vizsgálat után 2 percel nyílt ki 2 ujjnyira és akkor 2 percen múlt hogy nem lett tegnap szülés. Következő vizsgálat meg csak kedden lesz. Meg szombaton nst de az korházi és nem az orvosomnál azzal meg nem megyek semmire. :(
Vannak keményedések meg mensis fájások alul de szerintem az túl gyenge ahhoz hogy igazi legyen.
Azóta is azon mérgelődök hogy csak fele olyan értékem lett volna mint az Adynak akkor a dokim kérésünkre simán levezette volna a szülést. áááá :(
Ráadásuk tegnap meglepi volt nekem otthonról beszéltem anyummal és egyszercsak beleszólt nővérem aki Német-o-ban él. Hazajöttek babát nézni de 16-án mennek is így tudtak eljönni csak a férjével. Remélem addig meg lesz.
Sziasztok megjöttem én is:)
EGYBEN! :(
Ady ,Márty nálatok mi ujság? Fájások vannak még?? irjatok majd
Sziasztok!Hát még egyben vagyunk!
A derekam továbbra is fáj,meg megint jött rózsaszin hüvi folyás.+ Alig tudok menni,nagyon durván szúr lennt.Ez is a tágulástól van??
Köszi, de ha a fiamból indulok ki, akkor még minimum 3 hét.Sajnos alul a hólyagomat, elül meg a tüdőmet nyomja.Nehezen kapok levegőt.Nagyon szeretnék már szülni!
A bébike feje nyom már mindent ilyenkor:)Kitartás,nem sok van hátra.
Próbálj meg sok folyadék inni,attól általában beindul az anyagcsere.De 3 liter folyadék minimum naponta:)
Nekem is állandóan pisilnem kell.De annyira, hogy amint felállok a vc-ről, már úgy érzem, hogy órák óta nem pisiltem.Persze nem jön semmi, esetleg egy két csepp.
sajna a mütét eléggé megviselt,még mindig nehezen mozgok,de igyekszem pihenni.Dokik még nemakartak hazaengedni,mert puffadt a hasam ,és nemnagyon indult be a bélmüködés,de saját felelösségre hazajöttem,rem.nemlesz baj.Tejci van sok:)
Szegényke:(Próbálj meg napközben sokat pihenni.Persze én beszélek aki napközben nem tud elaludni:)
Szép reggelt m-kinek:)Éjjel kb 2 ó aludtunk.Lia elég nehezen jön rá hogykell szopizni,nemmegy neki sajna.Köszönöm a gratuláciokat,szép napot m-kinek:)
Jó reggelt!
Vica,Orsi gartula a babákhoz!
Dani nevében köszönöm a dicséreteket!Rengeteget eszik a nagyfiú és ami baj,hogy nagyon mohó,ezért sokat bukik vissza.De majd elmúlik idővel ez is.
Várjuk a picibabákat!Kismamik mindent bele!!!!!
Én ma 10-re megyk nst-re ismét,remélem onnan meg majd csak babával a kezemben jöhetek haza...Szeretnék ma szülni!!Szurkoljatok!!
További ajánlott fórumok: