2010 januári babavárók (beszélgetés)
Te biztos közelebb vagy,mint én a szüléshez.Szép nagy lesz a fiatok.:)
Engem nem vizsgálnak már,hála az égnek.
Nagyon édesek a lányaitok!!!!
Jó egészséget kívánok számotokra!!!
Lányok gratulálok nektek a szüléshez!
A többieknek meg hajrá!!!!!!
Jön a front majd az segít nekünk!
Na megjöttünk!
Voltunk közben még havi bevásárolni is.
Bevallom kicsit szomorú vagyok mert amikor a doki nst után ránézett a leletemre azt mondta hogy ha legalább két ujjnyira nyitva leszek akkor menjünk szépen kórházba és ő meg jön utánunk, de sajnos még mindig 2100 az értékem pedig már akár a kezemben is lehetne, ugyanis rendszeres 8 perces fájásokat mért a gép.
De egyébként minden teljesen rendben van és max egy hetet adott nekünk a doki úgyhogy nincs okom szomorkodni, de azért mégis. Értéket nem mondott csak annyit hogy a lepény is eléggé érett már és súlyra azt mondta hogy közelebb van a 4 kg-hoz mint a 3.5 höz.
Köszi szépen,kipróbálom!!
Itthon vagyunk,jó lett az nst,a méhszáj zárt,majd hétfőn kell uh-ra menni!!
Nem tudom,hogy ilyenkor használ-e.Kíváncsi vagyok,mit hoz neked az éjszaka.:)Csak nyugi...
Üdv. köztünk!
Ilyenkor már lehet inni a málnalevél teát!
Mit vársz??Fiú-lány?
Ige,ez azért segíti a gyógyulást!:))
Szívből gratulálok nektek!Nagyon édesek a lányok!Lassan behozzuk a fiúkat!:)
Épp ma gondoltam rád is,hogy egyben vagy-e még.Ezek a megérzések...
Jujj, gratula:) Nagyon szép kiscsajok! Sok-sok boldogságot Nektek!!! :)
Megnéztem a képeket,nagyon szép kislányok?Ők egy vagy 2 petéjű ikrek?
Vica gratulálok a lányokhoz és jó egészséget kívánok nektek:)
Igen,köszönöm már jól vagyok bár kicsit még gyengécske és hamar elfáradok,de mindez nem érdekel,mert itt van velem a kicsi fiam és a lányaim na meg a férjem és boldog vagyok:)
ugye ilyenkor már lehet inni a málnalevél teát?
sziasztok, most találtam rá erre a fórumra, legalábbis remélem nem tévedek.
Én a 37 héten járok, január 29-re vagyok kiírva.
Jaj a lányaim is mindig segítenek fürdetni az öcsikét és annyira lelkesek:)
Hahóó..Megszülettek 0102.án az ikrek,császárral:)Korina 2650gr,Lia 2250 47 és 48cm.Ma jöttünk haza a korházból.teszek majd képeket:)Valaki szült azota?
Sziasztok!Látom nem sokára meg lesz még egy kicsike:)De jó.Mi jól vagyunk.Nem rég keltem fel annyira keményedet a pocim már nem tudtam aludni.Meg ez a fura érzés ott alul..ááá soha nem akar elmúlani:)Én úgy érzem kihúzzuk még egy darabig
Még nem ,de nemsokára megyek tusolni...Főzők közbe makaronit,de most már kész lesz lassan.
Iszogatok málna levél teát...használ az szerintetek??
A combjaim kiakarnak szakadni a helyükről..huuu
Később visszajövök!Remélem,szültök addig!:)))
Ne izgulj,inkább örülj,hogy nemsokára találkozol a babáddal!Ha pedig nem lesz semmi,majd kijön ő.Én már ezért nem görcsölök,mert az csak rosszabb.Úgyis váratlanul fog majd jönni.Tusoltál már,hogy megnézd,hogy enyhül-e a görcs?Mérted az időt?
igen,folyamatosan .
A közérzetem is olyan fura..
Denny:elolvastam a szüléstörténeted másik felét!Hát nem semmi,hogy mit művelnek az emberrel!De az a lényeg,hogy most már jól vagy,remélem!:)
Már ennyire fájdogálsz?Remélem,lesz valami!:)
Néha-néha vannak fájásaim.De nem vészes.Most úgy érzem,hogy végig bent fog maradni.
Lányok,azért izgulok ám rendesen :)))
A gyógyszertári fürdetőt mikróba is be lehet tenni és úgy a vízbe.Én minden nap fürdetem majd,hogy szokjon hozzá,meg az olyan meghitt dolog.Gergő fiam is segíteni fog majd biztos.
További ajánlott fórumok: