2010 januári babavárók (beszélgetés)
Jó nagyok vagytok már!
A sok bukás miatt mondta a védőnő,hogy 4 óránként etesd?Miért csak 9 óra után lehet fürdetni?Mi a logika benne?
Én sem hallottam a dokiról még.A lényeg hogy rendben megszültél.
Mit érzek?Dec.vége óta vannak jóslók(nagyon enyhe mensis görcs)már meg is szoktam.....Több mint 1 hete távozott a dugó egy része.Ennyi.Jól elvagyok,takaritgatok,főzök,jövünk megyünk,várjuk hogy egyszer csak beindul,de semmi.A hétvégében nagyon bízok már vagy addig hogy megindul.Kis lustaságom!!!!!!Látod Anikó teljesen zárt volt aztán egyszercsak elfolyt a magzatvíz.Sosem lehet tudni.
Nálunk is mumus a kiságy, mintha valami érzékelő lenne benne...Elalszik rajtam is, apán is, a pihenőszékben is, a kiságyban csak akkor ha végképp ki van merülve, vagy ha már rajtunk elaludt jó mélyen, és átcsempésszük. De 10ből 8szor akkor is felébred és visít:(
Ma volt a védőnő, és pont látta ahogy kínlódik szegény Máté a hasfájástól. Na fogta Ő is rendesen a fejét, azt mondta nem gondolta hogy ennyire erős. Azt javasolta vegyek anticoli cumisüveget, amiben van egy cső meg alul egy szelep, és nem engedi hogy levegőt nyeljen a baba evés közben. Mert ráadásul szörnyen eszik, kapkod, kapálózik és csak úgy nyeli befelé a levegőt.
Ha ez sem segít, akkor kap egy másik tápszert, ha már ilyen kevés a tejcim:(
Csajok a tejserkentő teával is óvatosan bánjatok. Az is okozhat hasfájást a babának, átmegy az is az anyatejen :(
monyeszka drága én 7 20-ra megyek, mert már csak akkor volt időpont.
De olvastam, hogy hétfőn akar befektetni a doki ha nem lesz addig semmi neked, így evidenciában tartom, mert tudod ha nekem jönne hamarabb mint a kiírt nap /jövőhét péntek/ akkor irány nekem is a kórház. Jó lenne talizni. Nekem babó megsúgta, hogy holnap akar jönni, így kíváncsian várom a fejleményeket. :-)))
Olvastam a naplód és dehogy rontod el azzal hogy a mellkasodon alszik el.Én is így altatom ill.altattam a lányokat is.Előbb-utóbb el fog tudni aludni a saját ágyában is.
Most mi is ott tartunk,hogy a kezemben alszik,de mihelyt leteszem ordít,de tudom hogy ez nem lesz mindig így.Majdcsak megszokja a saját ágyikóját.
De jó Anikónak akkor már megvan a babája.De jó neki.
Én nekem tegnap este óta nagyon fáj a derekam és keményedik a hasam rendesen, de semmi fájás.Vagyis fájdogál, de nagyon enyhén, ez még biztosan nem az.Viszont este nagyon nyugtalan volt a drágám, majdnem kijött a hasamon keresztül.Pedig nekem sohasem mozgolódott éjszaka eddig.
Ma jön ki hozzám a védőnő, majd megkérdezem, itt mi a szokás, meddig hagyják túlhordani.Nekünk a kórház nagyon messze van, vagyis ha autóval nincs, csak nekünk nincs autónk.Szóval ha be kell mennem a kórházba, akkor bennt is kell maradnom.
Egy kezdő dokinál,a neve Lendvai Viktor.Még soha nem láttam,senki nem hallott róla,rajtam gyakorolt:)
De talán pont azért mert még kezdő,nagyon rendes volt,és óvatos.De sok doki nyüzsgött körülöttünk,vigyáztak ránk.Egyébként a szülés ha szabad leírni,nehéz volt.Sokat szenvedtünk,de megérte.De akkor ott azt hittem hogy sosem lesz vége.
Tényleg kis lustaság a kisfiad,csak nem akar kijönni:)Amúgy semmit nem érzel?Előjel?
De jó Anikónak!!!!:)
Nálam még semmi,le sem tudott választani a doki dugót úgy oda van tapadva,pénteken megyek újra,és ha hétvégén nem indul meg hétfőn befektet és hétfőn vagy kedden meginditja.Kedd lesz a 10 ráhúzott nap!!!!!!!!!!!Lusta fiam van!!!!!
Aggódok hogy nem lesz-e baj de azt mondta a víz tiszta,szívhang rendben.köld.zs-ban az áramlás rendben(uh-al megnézték).Őrület.Remélem azért beindul a hétvégén.
Sziasztok!
Akkor valószínű, hogy okinaaa már babázik.
Sziasztok!
Anikó sógornője vagyok, hajnali 4 kor elfolyt a magzatvíz, és bementek a kórházba, úgy volt hogy sima szülés lesz, de az imént telefonált a bátyám, és közölte , hogy Anikót most vitték császározni, úgy hogy Anikónak ma már meg lesz a babája!
Üdv.:Kriszti
:)) Anikó!
Nagyon drukkolok én is nektek!!
Örülök,hogy holnap már babucizhatsz!!:))
Lányok,még akik egyben vagytok...drukkolok,hogy kibújjanak nálatok is a babyk.
Valamiért nem nagyon akarnak igaz?
Nálam sincs még semmi változás :(
Drukkolok Okinaaa értetek! És persze mindenki másért is, hogy végre babázhassatok!
Örülök Márti, hogy sikerült szopizni, ügyesek vagytok!
Az éjszaka megint minimum 5-ször voltunk fel szopizni.Ma megyünk tanácsadásra,mondani fogom.Napközben is összesen 4 órát aludt.Szerintem ez kevés:(És nagyon gyakran kéri a cicit.
Mit csináljak?