2010 januári babavárók (beszélgetés)
Egyébként megjott a vonalzóm a nagyonbabától!!tök jó lett:D
ti már akkor túl vagytok a szurin, jo nektek!
mennyi a súlya Áronnak? Még mindig sokat eszik?
Volt itt a dr-néni is megkaptuk a 4 hós szurikat.Jaj de keservesen sírt a kis drágám alig tudtam megvígasztalni,de valószínű hogy a fáradtságtól sírhatott ennyire.Amikor meglátta a dr-néni hogy mennyi a súlya csak hülledezett:)))és rákérdezett hogy tényleg csak szopik?
Javasolta hogy most már gyümölcsöt is adhatok neki,almát ,meggyet,barackot,de a főzelékekkel ráérünk 6 hónapos korig ha ilyen jól szopik és van tejem is bőven.
Azt mondta hogy attól is fájhat a pocija,hogy lehet hogy most jönne meg a havim és előfordulhat hogy ez bezavar nála.
Tegnap óta fáj Áron hasa és nagyon nehezen lehet megvígasztalni.Minden evés egy kínszenvedés.Ráadásul este nagy nehezen elaludt a mama ölében amíg én a lányokat fürdettem erre felébredt 11-kor és hajnali 2-ig ordított!Gondolhatjátok mennyire fitt és kipihent lehetek.Reggel 5-kor megint felébredt szopizott és ismét nyafogott,de most nem annyira és el is aludt hamar.Fél 9-kor evett újra,de csak dobálta magát megint és nagyon nehezen aludt el.Aztán aludt 20 percet.
Én is így jártam,megvettem a 68-as napozót neki és már most nem jó rá pedig 64 cm.
Okinaaa!
Rég nem tettél fel új képet!!!!!!!! Hogy is gondolod te ezt??????? :))))))))))
Örülök hogy ízlik neki. A hozzátáplálással felhagytál?? Attól a barackos szartól nem is csoda hogy megfájdult a pocija, de vajon attól is fájna amit te csinálnál neki 100%ost? Vagy már próbáltad?
Ja azt nem is mondtam kíváncsi vagyok hogy hány cm, mert börzén vettünk egy 68as rugit neki, meg még egy jó pár 68as cuccot mert a 62esek nem igazán jók neki. Erre a 68as is épp hogy jó. A hossza a lábija mindene pont passzentos én meg azt hittem hogy nagyok lesznek rá. Lassan elő kell vennem a 74est???? A 68as is elvileg 6 hós gyerekre kellene találjon erre az 1 éves méret fog kelleni?????
Sziasztok!
Este még megevett Máté 180gramm sinlacot, egy pisszenés nélkül, de ugyanugy kelt enni éjjel, plusz még 2szer felsírt szegénykém. Bár az oltástól tegnap über nyűgös volt, hálistennek nem lázasodott be, remélem azért ma már nyugisabb napja lesz.
Ma este a fürcsi előtti sinlacot ugyanugy megkapja, ha már igy izlik neki, viszont a fürcsi utánit nem tisztán, hanem tápszerrel kapja, meglátjuk így hátha jobb lesz. Feltéve ha megeszi.
Nekem is bekéne jelentekeznem itt a védőnőhöz.. a 4 hónapos oltását 2 hét múlva kapja még Fenyvesen, de azért itt is be akarok jelentkezni a védőnőhöz..lehet fel kéne hívnom:d
2 hete mértek neki 6010 g-ot, remélem jól hízik,ezért is mennék h lemérjék, mert 2 hét még messze van
Ja busszal kell menni dokinénihez és mivel csinálnak valami körforgalmat, ezért nem járnak alacsonypadlós buszok, mert nem tudnak bekanyarodni. :((((( Élvezet lesz feltenni a babakocsit.
Ma megyünk dokinénihez mázsálásra. 2 hete voltunk nála akkor volt 5920gr de előtte egy hónappal meg 5600 szóval kevés volt ez egy hónap alatt. De múlt héten már 6230volt. Amióta hozzátáplálok és szinte semmit nem bukik azóta megint hízik. :))) Kíváncsi leszek most mennyi lesz. Olyan jó hogy most már fel tudom venni úgy is hogy nem hány telibe. Eddig annyit bukott hogy hiába volt rajtam pelenka akkor is jutott rám is. Most meg már szinte pelenka sem kell:))))) El sem hiszem. Ezt is megértük.
Evés után kiültünk a teraszra, én kávézni Szabi meg gondoltam elalszik, de pillanatok alatt eltűnt a nap és jó hideg szél kezdett fújni úgyhogy vissza is jöttünk. :(((
Most játszik a szőnyegén. Jól elvan.
Hétvégén akarunk venni a padlóra szőnyeget hogy tudjuk Szabit letenni a földre, mert már nagyon közlekedik és nehogy leközlekedjen az ágyról.
Sziasztok!
Szabi 22.00kor már aludt és reggel mivel bealudtam megint nem tudtam felkelteni 9 kor így megint 9.45ig aludt.
Amúgy őt nem kell altatni. Este beveri a 180at, még ébren van mikor apa beviszi a szobába, leteszi, cumi a szájában és magától elalszik max. 5 percen belül.
Hát, a védőnő meg a dokinéni szerint szépen hízik. Igyekszem nem hasonlítgatni más babákhoz, hiszen minden gyerek más, ugye a tápszeres babák eleve többeket híznak szerintem, stb...Múlt kedden 5440 gr-nak mérték (3 kg-mal született).
na még mindig alszik..tisztára fel van borulva a gyerek napja..alszik 7-8 órát..aztán még 2-3at és már majdnem dél van:D aztán déltől éjfélig van neki nappal!
Mostanában mi is kelünk éjszaka egyszer.Általában alszik 6-7 órát,utána eszik és még utána is alszik 3-4 órát.
Sziasztok!
Orsy:ha mindig jól lakik a babád,szerintem nem kell neki semmi más.Lehet,a te tejed nagyon laktató és elég neki kevesebb adag is,de valamikor csak szomjasak,azért nem esznek sokat.
De jól is hízik,nem?
Igen, én is erre gyanakszom...lehet, hogy szükségünk lesz kiegészítő tápra, habár nem örülnék neki. Megkérdem ma, mert Hanna végülis nem sír, úgy tűnik szopizások után, mint aki már nem éhes, nem is kéri a cicit már, hát nem tudom. 7kor felkelt, evett, utána betettem a kiságyba, s pár perc alatt vissza is aludt. :)
Lehet hogy már sokat esznek és kevesebb a tejcsi, de nálatok legalább bealszik a cicin..pedig nálunk is ez volt a jellemző korábban, nem nagyon akarok neki tápot adni, de most már egyre többet kell éjszakánként..de legalább aludt fél 8ig(mi keltettük) evett és bealudt közben..
Nálunk Hanna bealudt 20.45kor, aztán felkelt 23kor enni, nagyon keveset szopizott, mert bealudt. Próbáltam fejni neki utána, hogy legyen egy kis tartalék (nem nagyon szoktam amúgy fejni), és meglepődtem, mert csak nagyon keveset sikerült lefejnem. :( Beszélek ma a védőnővel, hogy ez vajon csak átmeneti állapot, hogy kevesebb a tejem, vagy mi van már vele...:((
Sziasztok!
Nálunk tegnap éjfélkor volt alvás!!!MEgint!!! Este 6tól ébren volt és nem akart aludni sehogysem hamarabb!!!!Készek voltunk tőle már!!! JA és a legjobb!!Fürdés után jól bekajált, 2 cicit is! Aztán aludt 20-30 percet!! Utánna megint enni akart és még 1 órán keresztül prónáltuk de már nem nagyon akart cicit..még nehezen 30milit lefejtem..több nem volt már:( És aztán még benyomott 100ml tápot!!!
Szegény babád! Remélem már megnyugodtot ezután a sokk után!
Sziasztok.tegnap voltunk könny csatorna átmosáson.Liának nem kellett csak Korinának.A dokinő azt mondta hogy el van dugulva,és 2 hét múlva ujra menjünk,mert nem sikerült,nem ment el a folyadék csak egy darabon.Nagyon sirt szegény:(
Jó reggelt.Fél 8 -fele kelt a fiacskám..most mindjárt próbálom vissza altatni.Jó lenne mert ha nem alszik vissza egy picikét akkor nyűgi egész nap..na megyek is.Szép napot.Sziasztok
Képzeljétek úgy néz ki elmúlt a vérzés. Tegnap du. óta nem volt semmi. :))) Remélem nem csak egy átmenet.
Örülök hogy nincs semmi gond. Bár mitől lenne mondjuk barna????? :))))
Holnap megyünk vissza a dokihoz kontrollra a súlya miatt. Azóta mondjuk szépen elkezdett újra hízni úgyhogy biztos minden ok lesz.
Mi nem társasházban lakunk, hanem egy közös udvarral rendelkező sorházban, két szomszédunk van! Jobb mint a bérház, de azért ez a hátsó szomszéd! Most jött haza Ukrajnából a nő, haza kellett mennie vizsgázni és olyan jól sikerült a vizsgája, hogy már 4 napja azt ünnepli, üvölteti a zenét, ordibál, és kint táncol! Tegnap odaakarta adni Olinak a labdát és ahogy hajolt oda hozzá elborult! Marha jó kis szomszéd!
További ajánlott fórumok: