2010 januári babavárók (beszélgetés)
Sziasztok!!
Nálunk szakadt az eső,este fele sütött ki a napocska!! Bori napközben 3xis bealudt!!
Köszi.
Megnéztem a naplód utsó lapját,háát Réka szemei is igézőek!Van mit félteni.....
Gratulálok a keresztelőhöz,abban a templomban volt ahol minket összeadtak,és a "Zsuzs adott minket össze ,aki keresztelte Rékát.Tök jó.
Monát nem Ő keresztelte mert nem ért rá.Beniét jövő hónapban szeretnénk megtartani.Így mindkét gyerkőc félévesen lett megkeresztelve. :))
Hali!
még csak most kezdtem olvasni, szóval akkor elmaradt a tali:( pénteken várom a gázost, majd csak holnap tudom olvasni, hogy akkor most mi újs, mert a párom elfoglalja a gépet:( remélem addig lesz új helyszín és időpont:)
Szia!
Szerintem elsőre 2 kanállal.Persze nagyon pici adagokban.Holnap már 3-4 kanállal is adhatsz neki.
Én eddig egy kis almát adtam neki,nem sokat evett,még nagyon fura volt neki.:))
Sziasztok!
Itt nagyon ramaty az idő,azért is tudok itt lenni,egyébként Rékával rengeteg időt töltünk lent.
Ma eléggé nyűgös,sajnos az időjárásra eléggé érzékeny.Tiszta anyja:)
Ti gyerkőcötök is aluszékony mostanában?Réka többet alszik mostanában mint kicsinek jóformán.Mondjuk az tény hogy az ébren töltött idejében meg sem áll,mindenre figyel,szívja magába a dolgokat,kúszik ,pörög ,kiabál.Biztos lefárad:)
A gyengébbek mint pl. én kedvéért.:
Pestimrén lakunk. 54, 55, 94e, 84e, 89e, 166, 166a, 184, 254E, 294e, 284e buszok állnak itt meg a közelben. Ezek a határ útról, kőbányáról, népligetből, boráros térről, ferihegy környékéről indulnak. Plusz itt van a pestszentimre-felső vasútállomás, de fogalmam sincs, honnan jön ide vonat. . .