2010 januári babavárók (beszélgetés)
Már én is akartam kérdezni hogy az Orczy kerten belül hol talizzunk? Elég nagy...:D
Azt nem mondom hogy a főbejáratnál mert ha valaki megcsúszik és később ér, akkor ne rostokoljunk ott, ha meg kitűzűnk egy helyet (pl játszótér mellett - most csak mondtam valamit) akkor bárki odatud jönni, akár előtte akár utána ér esetleg negyed órával is...
Jellemző,már megint nincs itt senki...
Megyek én is,még később visszanézek.
Csajok mi lesz a holnapi talival?
Időpont,helyszín?
Maradt az Orczy kert, 15. óra?
És ki jön?
Jó sok kérdést tettem fel...
Nálunk 2 hete megy a sikítás, de úgy, hogy amikor először csinálta, azt hittem egy macska jött be a lakásba...
És rafkós ám. Ha valamit csinál, pld négykézlábra áll és kutyázik, én meg neadj isten nem figyelek, akkor azonnal sikítani kezd. Odanézek és vihog.
Én TGYÁS-on vagyok még(szülés előtt egy hónapja),a munkáltatóm kiküldött 2 Gyed-es papírt,azt kellett kitölteni.Elvileg kell hozzá:gyermek anyakönyvi kivonata és a magánnyugdíjpénztár záradékolt belépési nyilatkozatának a másolata.
Nekem nem kellett az anyakönyvit beküldeni,mivel a TGYÁS-hoz ugye már egyszer el kellett küldenem nekik.
sziasztok!
megjöttünk a védőnénitől, 1 hónap alatt majdnem 1 kilót hízott!!! 7500g!!!és ehhez 68cm..
ma délután meg dokinéninhez megyünk, kiváncsi vagyok mit mond, mert a védőnő szerint normális h nem kakil 4-5napig is..
Szabi már elég régóta 12 órákat alszik éjszaka. Kis álomszuszék. :)
Ki mit főz ma, ötletem sincs, csak annyi hogy sósat akarok. Tegnap végül túrós gombócot csináltam.
Sziasztok!
Nem tudom én gyes-es vagyok sajna. :(
Szia!
Ha nem jár le a felhasználhatósága mostanában,akkor nem sürgős.Fogalmam sincs megyek-e.Szerintem az indulás előtti időjárás fogja eldönteni...
Fáj a szívem.:( El kell öntenem 270 ml tejet.:((
Voltunk sebészeten és a szuri miatt nem ihatja meg:(( Még a holnap reggelit is el kell öntenem. Kár érte. :((
Most jutottam ide a géphez,gondolom már nincs itt senki.
Minden rendben volt az ortopédián,majd holnap megírom.
Most megyek én is aludni,mert leragadnak a szemeim.