2010 januári babavárók (beszélgetés)
Voltunk igen, de majdnem visszafordultunk. Barátokkal mentünk, 4 autóval, mire mindenki le tudott parkolni abban a tömegben ami volt ma a városligetben, azt hittük kihullik a hajunk. Na meg nem egyszerű sor volt az állatkertnél, lévén állatok világnapja volt, de azért nem adtuk fel:)
Nagyon jó volt, Máté teljesen odavolt a zsiráfért meg a tigrisért:) Az elefántot csak nagy szemekkel nézte, hogy mi lehet az, ami ekkora:D:D A kisebb állatok nem kötötték még le, de nembaj, mi jól kinézelődtük magunkat:) Aztán ebédeltünk egyet, Máté aludt egyet a babakocsiban, kifelé jövet még sétáltunk egyet kint is, meg vettünk Máténak spongyabob-os lufit, és megcéloztuk a kocsikat. 5re értünk haza, hulla fáradtan, és úgy sütött a nap, hogy még picit piros is lett az arcunk:)
Nálunk is csinál mindent apa!
Mikor Mona született féltem hogy majd én nem merem megfürdetni,mondta akkor majd ő simán!De aztán persze én akartam.:)Mindegyiket pelusozta sokszor,fürdeti,öltözteti(mondjuk azt nem tudja mibe,azt rakjam ki,de ha egyedül van megoldja)Mikor Beni született ő volt otthon Monával,oviba vitte.....még copfot kötni is megtanult már!
Monstanában van egy kis mellékes munkám,ha egyedül van velük simán elrendezi őket,fürdés,vacsi,altatás.Volt hogy akkor értem haza már az altatásnál tartott!És nem nyűg neki,nem gondolja hogy ez csak az én feladatom!Ketten csináltuk őket nem?Jó én vagyok itthon,ő meg dolgozik,én úgyis többet csinálom,de ő meg fáradt a meló után,de azért ha úgyvan segít,ha úgy van én csinálom,ha úgy meg ő.
Én örülök neki hogy ilyen férjem van,mert hallottam már sok rosszat pasikról akik szólnak a nőnek hogy sír vedd már fel!!!!!Basszus neki nincs köze se hozzá?????Meg hasonlók!
Sziasztok!
Rétibaba:voltatok az állatkertben?
Jóreggelt Mindenkinek!
Volt már valaki állatkertben a babyvel?
Mi azt terveztük, hogy ma kimegyünk a forma-1 után, sétálni a városligetbe, meg bekukkantunk az állatkertbe, kihasználjuk hogy még süt a nap:)
Aztán lehet hogy Máté végigalussza, de ősrégen voltunk, max mi élvezzük:))
Nálunk ahogy gyarapodott a család apa annál kevesebbet segít:(Evelint még pelenkázta és olykor etette,Hannát ha megkértem pelenkázta,Áront eddig talán 2-szer ha pelenkázta és még 1-szer sem fürdette:((((
Most éppen mosolyszünet van nálunk mert megint csak önző volt és sajnos egyre jobban hanyagolja a családját:((((((
Sziasztok!
Nálunk első perctől csinál mindent apa. Pelenkázás, öltöztetés, fürdetés, etetés és ma ő főzött neki. Gesztenyés csirkés almát. :))
Aludni nálunk is úgy alszik el hogy nem kell altatni, csak letenni mikor ott az ideje.
Igen, én is vakarom a fejem, hogy mit hova pakoljak el. Az új lakásban a tévét kapásból felfúrtuk a falra, mert régen mindent lerángatott a tv-állványról, nyalogatta a dvd-ket, kirángatta a kábeleket. Na itt ilyen nincs.
Viszont ma felfedezte a szobájában, hogy a fiókokat bizony ki tudja húzgálni, annak rendje módja szerint az alsóból ki is rámolta az összes zokniját, és szépen végigcsócsálta őket. Éreztem én hogy gáz van, mert nagyon csendben volt:D:D Olyankor mindig rosszat csinál:D:D
Szia!
Nálunk 3-4 órát elvan Apa a gyerkőccel simán, amikor nekem be kell mennem az irodába dolgozni (heti 3szor). Teljesen jól megoldja, bár mielőtt elindulok mindig kikészítem a gyümölcsöt, amit tízóraira kell neki adni (leturmixolni le tudja:D), meg az ebédjét is, de addigra az esetek 99%ában hazaérek.
Volt már anyóséknál és anyuméknál is napközben a gyerek, nekik mindig "itiner-t" írok, hogy mikor mit egyen.
Alvás gond sincsen, Apa itthon lerakja és alszik, Anyóséknál szintén, Anyukám meg altatja, egyedül neki engedi Máté hogy ringassa:)
Nálunk első gyerek, és az elején idegbeteg voltam én is, de megy minden mint a karikacsapás. Mondjuk régebben volt olyan hogy hazaértem, megkérdeztem Apát, hogy volt-e kaki, azt mondta hogy nem. De ahogy közeledtem Máté felé, már éreztem, hogy bizony van a pelusban:) Hiába neki nem annyira érzékeny az orra:D:D
Sziasztok!
Nagy nehezen ideértem én is.Mi már gyógyulóban vagyunk Hannával viszont most meg Áron köhécsel.Remélem nem doki lesz a vége.Amúgy jókedvű és virgonc.Most már egyfolytában állni akar:)
Apukás kérdés:
Nálatok apuka mindent ken vág a gyerekkel kapcsolatba? Elsősorban az első gyerekesekre gondolok, mert a több gyerekesnél azért már több ragadhatott rájuk. Konkrétan onnan jutott eszembe, hogy Márti suliba jár szombaton, és írta, hogy apukával volt otthon a gyerkőc. Nálunk még nem volt, hogy egész napot vele töltött volna. Azt se tudom, tudná e mit kéne egyen, mikor alszik, el tudná e altatni, tudná e mikor kel pelusozni, meg minden. Mert ezeket azért ugyebár anyuka csinálja egész héten, hétvégén apuka besegít. De mi lenne, ha minden használati útmutató nélkül megkapnák: tessék, majd este jövök?