Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 Februári babavárók fórum

2010 Februári babavárók (beszélgetés)

2599. Bubuka27
2009. aug. 7. 09:54

Szió Christineee, most látom, hogy te is itt vagy!

Hogy van a Manókád? És te hogy érzed magad?

2598. Christineee (válaszként erre: 2596. - Andi2006)
2009. aug. 7. 09:53
Igen, jobb lenne mindent egy helyen elintézni, de hát ez van. én olyan szempontból nem bántam, hogy ott az Örsnél ingyenes volt a vizsgálat. És ennyit megért.
2597. Bubuka27 (válaszként erre: 2593. - Andi2006)
2009. aug. 7. 09:53

Hát igen, az a két nap...

Láttad Puppi jeleit? Neked hasonlítanak a tünetek?

Szia Kriszta!

Hogy vannak a Minikék?

2596. Andi2006 (válaszként erre: 2590. - Christineee)
2009. aug. 7. 09:51

Szia!

Köszi, akkor megnyugodtam! Amúgy rettenetes ez a rohangálás jobbra-balra!

2595. Andi2006 (válaszként erre: 2592. - Bubuka27)
2009. aug. 7. 09:51
Én sem alszom valami fényesen:( Nekem is fáj néha a hasam, nem görcsöl, vagy ilyesmi, csak néha érzem. Szerintem attól van, hogy tágul, de nem tudom, majd rákérdezek hétfőn.
2594. Andi2006 (válaszként erre: 2591. - Krik77)
2009. aug. 7. 09:49

Szia!

Köszi a gyors választ:)

Neked ingyenes volt? (a dokim azt mondta ingyenes)

UH-ra tegnap a doki előjegyzett, felhívtam, bevitt a rendszerbe és kért időpontot hétfő délelőttre. Csak ezután megyek vérvételre, csütörtökön, ahova majd vinnem kell az UH leletemet.

2593. Andi2006 (válaszként erre: 2589. - Bubuka27)
2009. aug. 7. 09:46

Szia!

Köszi jól vagyok:)

Akkor ismét csak az a 2 nap a különbség, amivel neked korábban volt a mensid:)

Nekem pont most derült ki, hogy hétfő UH, csüt. vérvétel.

Szerintem hülyét fogok kapni ettől a sok vizsgálattól!!!

2592. Bubuka27 (válaszként erre: 2588. - Andi2006)
Köszi kérdésed, megvagyok, fájogat a poci és ami a legjobban bánt nem tudok aludni. Nem tudom azért mert gömbölyödik a poci és félve forgolódok, vagy nem tudom. De minde reggel úgy ébredek, mint egy zombi...
2591. Krik77 (válaszként erre: 2586. - Andi2006)

Szia Andi!

Nyugi, minden rendben lesz:)

Igen, az UH-t ott végzik a kórházban, a kombinált tesztet meg az Örs Vezér téren a Sejtbankban!

Ajánlani tudom, h az UH-ra jelentkezz be, ha gondolod megírom az előjegyzés számát!

neked Uh előtt kell menni vérvételre??

Akkor a nyakiredő érték már megvan?? Ne felejtsd elvinni a vérvételre azt a leleted!

2009. aug. 7. 09:45

Szia Andi!

Neke is teljesen máshol volt a vérvétel mint az Uh!

2589. Bubuka27 (válaszként erre: 2586. - Andi2006)
2009. aug. 7. 09:45

Szia Andi!

Hogy vagy? Én majd pénteken megyek genetikai Uh.-ra és utána Down-szűrésre.

2588. Andi2006 (válaszként erre: 2587. - Bubuka27)
2009. aug. 7. 09:44
Szia Bubuka, hogy vagy? mi újság?
2587. Bubuka27 (válaszként erre: 2585. - 472361965f)
2009. aug. 7. 09:43

Szia Puppi!

Ha a te tüneteidet nézem, akkor nekem lányomnak kell legyen... :-)

2586. Andi2006
2009. aug. 7. 09:38

Sziasztok!

Üdv az újonnan érkező kismamiknak is:)

Remélem mindenki jól van:)

Én hétfőn megyek a down szűrésre. Jól megkavarta a dokim: a Szent Imrében lesz az UH, a vérvétel meg a 14. kerületben:( Krik, ez neked is így volt????

Most izgulhatok azon, hogy minden rendben lesz-e...

2009. aug. 7. 07:27

Jó reggelt!

huh mi teljesen jól vagyunk, remélem mindenki hasolóképp jól érzi magát mint mi.

Mióta tudom hogy fiam lesz mminden reggel eldudorászom neki az Édes Kisfiam-at, és abbamaradtak a rosszullétek :)

Gondoltam megosztom veletek szerintem milyen jelek utalnak kisfiura. Nem csak saját tapasztalatomból, de sokaktól hallottam már ezeket, akik fiút várnak/vagy már meg is szülték :)

A rosszullétek van hogy szinte egész nap tartanak, nem csak reggel. (én volt hogy még este is hánytam).És ciki-nem ciki, kiszőrösödtem. Vagyis a már meglévő szőrzetem erősödött a karomon, lábamon, mindenhol, és a köldököm mellé is jöttek ki először csak apró pihék, most már erős fekete szőrszálak. És nagyon gyorsan visszanő, ez sem volt jellemző rám eddig.

Kívánni a sós és édes keverékét kívánom, szóval ez nem tudom mennyit segít, simán bevágok egy zacskó gumicukrot, utánna pedig egy zacsi sós mogyit.

A baracknak viszont minden fajtájától rosszul vagyok.

Sziporka!

Én is Szombathelyi vagyok! :)

Te kihez jársz?

Mimkorra vagy kiírva?

2584. Krik77 (válaszként erre: 2579. - Vikisti)
2009. aug. 7. 07:20

Szia!

Nagyon örülök, hogy hozzám hasonlóan van még itt ikerbabás. Mi csak miniknek becézzük őket,és nagyon jó érzés! Holnap lépünk a 16. hétbe, tehát nekem már jócskán gömbölyödik! Ti hanyadik hétben jártok?? Igaz, nekünk valószínű januárban meglesznek a minik, de olyan jól érzem itt magam a februári fórumban! Szerintem ujó kis csapat jött itt össze!

Remélem te is jól fogod majd magad érezni!

Örülök, h csatlakoztál!

Kriszta

2583. Bubuka27
2009. aug. 6. 21:25

Sziasztok!

Csak bekukkantottam. Üdv az új kismamiknak!

Remélem mindenki jól van! Jó éjszakát nektek!

Puszi

2582. Christineee (válaszként erre: 2581. - Vikisti)
2009. aug. 6. 20:12

Akkor nálatok ez nagyon családi vonás:-D

Gondolom hogy örülhet mindenki. Nem semmi hogy elsőre ikrek lettek, de biztos agénjeitekben vannak nagyon az ikrek. Dupla öröm lesz.

2581. Vikisti
2009. aug. 6. 20:10
Amikor megtudtam, hogy két babóca van könnyeztem és nagyon örültem. Az volt életem legszebb és legboldogabb napja. Alig akartam elhinni. A párom családjában vannak ikrek (egypetéjűek). Az én családomban nagyapámnak voltak ikertestvérei. Ők viszont kétpetéjüek. Nekünk ma azt mondta a doki, hogy valószínűleg kétpetéjűek. Nekem ez az első terhességem és rögtön elsőre így alakult. A leendő nagyszülők is repesnek az örömtől.
2580. Christineee (válaszként erre: 2579. - Vikisti)
2009. aug. 6. 20:00

Szia Vikisti!

Üdvözöllek köztünk!

Gratulálok a babákhoz! Dupla öröm mi?:-D

Nagyon meglepődtetek?

Biztosan jó eredményeid lesznek a vérvételen is!!!

Beken csak a 12.hét körül kezdett nőni a hasam.

A húzódások tényleg teljesen normálisak.

2579. Vikisti
2009. aug. 6. 19:47

Sziasztok!

Először is gratulálni szeretnék mindenkinek a babákhoz! Elég rég óta olvasom a fórumot és mindig kiváncsian várom az új fejleményeket.

Eddig nem írtam, mert olyan sok rosszat lehet hallani a terhesség korai szakaszáról... 6 hetes terhes voltam amikor kiderült, hogy én is Krik-hez hasonlóan ikreket várok. Ma délelött voltam UH-n és mindkettő babóca teljesen egészséges. Elég jók lettek az eredmények is:

BPD: 28 mm és 24,7 mm

CRL: 81,3 mm és 72 mm

NT: 1,9 mm és 2,5 mm

Szóval most a párommal nagyon boldogok vagyunk.

Holnap kell mennem vérvételre is. Remélem, hogy hasonlóan jók lesznek az eredményeim.

Gondoltam megosztom veletek az örömeinket és ha nem bánjátok néha írok nektek itt a fórumon.

Az én hasam már a 9. héttől kerekedik. Már híztam is három kg-ot. A húzódásokat már 3-4 hete érzem nap mint nap. Pár másodperc az egész. Nekem is azt mondták, hogy ez teljesen normális.

Üdv Mindenkinek!

2578. sziporka9
2009. aug. 6. 18:25

De jó nektek,hogy már látszik a pocó.

Én tiszta idegbajos vagyok,hogy nem nagyon látszik semmi,és már a 13.hét,mondjuk tegnap láttam a 61mm-es babómat,tehát ott van.

Mondjuk én elég husi vagyok alapból is.

A párom szerint ezért nem látszik.

De hát azért mégis!

2577. sziporka9 (válaszként erre: 2533. - Krik77)
2009. aug. 6. 18:11

Szia!

Először is gratula a két Babóhoz!Nem semmi!Kicsit irigykedek.Bár félek, hogy egyet is életbe tudjak tartani.Annyi új infó, mondjuk a szeretet az adott, onnan majd csak jön a többi!

Nem ez a dokim,akihez járok,csak az ügyeletes uh-os bácsi!Akihez járok a normális,de végülis mindegy,mert nálunk (Szombathely), nem szülhetsz a dokidnál, csak az ügyeletesnél, kivétel a császár!Úgyhogy lehet,hogy ott is egy gyagya!

Csak minden rendben legyen.

Az jó, hogy volt hányingered (persze Neked nem biztos), de azt olvasni,hogy az jó!Nekem az első két vetélésnél,semmilyen tünetem nem volt.Most kis Bogyomnál, szenvedtem én is hányingertől.De érte bármit.

Nem tudjátok mi mik lesznek a pocaklakók?Végül is mindegy, gondolom.

pusz

ui.:Az egyik legjobb barátnőm is ikerlányokkal terhes,most van a 24.héten,és annyira-annyira szép gömbölyű!

2576. sziporka9 (válaszként erre: 2525. - 472361965f)
2009. aug. 6. 18:04

Ez annyira, de annyira jó!

Olyan jó, hogy ilyen büszke, bele is borsóztam, az én párom még nem ért el idáig, mondjuk a sok csalódás,meg várakozás után nem beszélünk még róla, olyan sokat, mint normális esetben.

De azért ma reggel írt egy szépet, hogy jó reggelt szerelmeim!jó érzés volt nagyon.

És van már egy bővebb lista?!

Írd le!!!

2009. aug. 6. 15:36
Szia És szép napot!
2009. aug. 6. 15:35

Nekem teljesen jó így , csak már több mint 2 hét eltelt és szeretném már látni babót. Nekem a védőnő még nem nézte a babát eddig.

Nálunk mindenki lányt akar, de én a fiút se bánom. Apósóm már rémisztgetett mi lesz ha fiú lesz. Van már két nagy fiú unokája azt ugye nagyon lányt akarna. Anyám is, sogórnőm is arra drukkol mert ugye két fia van.

Én is inkább lányt és a kínai fogantatási naptár szerint az is. A 13.heti Uh-n a doki hiába nézte anniyra a babát nem látott semmit alába között.

2573. Krik77 (válaszként erre: 2570. - Christineee)
2009. aug. 6. 15:29

Szeretnék én is többet menni, mert így olyan rossz, h nem tudom, h minden rendben van-e a minikkel, de nagyon bízom benne:) Bár lehet tényleg csak azért nem hív most mert szabira megy, másnak meg nem akar átadni!

Lassan már a védőnő is nézni fog szívhangot! Ő viszont 2 hetente találkozni akar velünk, h minden rendben van-e!

Mit szeretnétek??

Nekem mindenki csajokat jósol, de a lényeg, h egészségesek legyenek a minik:)

Na, megyek én is, holnap jövök, aztán végre este is tudunk beszélni!

pusz

Kriszta

2009. aug. 6. 15:22
Szia Andi! Szép napot!
2571. Andi2006
2009. aug. 6. 15:20

Mennem kell, sajnos sokat ma sem tudtam csacsogni:(

Sziasztok!

2570. Christineee (válaszként erre: 2568. - Krik77)
2009. aug. 6. 15:19

Hát mindig csiál Uh-t hogy megnézze babucit! Olyan 3 hetente megyek hozzá. És én örülök hogy minidg nézi a babát. Mindig kihangosítja a szívverését is.

Én is nagyon kiváncsi vagyok már fiú-e vagy lány:-D

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook