2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Nem vagy hátrányabn mert nekem is csak most kezdett nőni a hasam. Egyébként én kakukktojás vagyok, hiába én kezdtem a fórumot. Én jan 28-ra vagyok kiírva.
Köszi a fájdalomcsíllapítós infókat!! Nekem azt mondták a patikában hogy csak a Panadolt, de azt is csak akkor ha muszáj.
Szerintem mindannyian szeretnénk minden nap látni a babucit, de ugye ez nem így megy. De biztosan minden rendben:-D
Szia!
Én is legszívesebben állandóan figyelném, hogy ver-e a kis szíve, minden ok-e :)
16. hétbe léptetek? Úristen!!! Tényleg most kapcsolaok, hogy mindjárt félidősek lesztek :-)
Na de majd követünk benneteket mi is... :-)
Na akkor ezért érzem magam kicsit hátrányban :) csak nézek, hogy nektek nő a pocakotok, hihi
Tegnap a védőnéni mondta, hogy csak azért nem ajánlja a fájdalomcsillapítókat mert nem ajánlhatja, mindegyikre ráírják a gyártók önvédelemből, hogy terhes nők nem szedhetik, vagy káros lehet.
Azt is mondta hogy ettől függetlenül, ha nem kúraszerűen akarok szedni akkor egyet bevehetek, ha elviselhetetlen... Pl. Nurofent mondta, de azt mondta, hogy algopyrint is...
Hétfőn lesz genetikai vizsgálatom, már nagyon szeretném tudni, hogy mizujs. Én nem tudom, állandóan pánikolok, hogy mi lehet vele, ha lehetne, magamra szereltetnék valami UH gépezetet, hogy mindig kuksolhassam. :P Aggódós kismama vagyok ammá biztos :)
Szia!
Akkor te már a 16. hétben vagy??Hurrá...:) Mi holnap lépünk át! Úgy telik az idő!
Szia Krik!
Én is július 20-án láttam utoljára a babót, és már nagyon várom a jövő hetet, biztos rengeteget nőtt :-)
Szia Krik!
Örülök hogy jól vagytok. Én is mr nagyon várom a baba nézést mert közel 3 hete nem láttam őt.:-D
Természetesen:-D Lennart Nilsson – Lars Hamberger: Gyermek születik
Ez az a könyv, és csodás képek vannak benne.
Hát csajok, nagyon irigy vagyok ám:)))) Szinte mindenki látja jövőhéten a kicsikéjét...nekem meg még nagyon távoli az a szeptember 4:) De örülök neki, h jól vagytok! A poci fájdogálás a védőnő szerint természetes, így tágul a méh. Rákérdeztem én is tegnap:) Az alvás nekem is csak oldalra fordulva egy. Állítólag a baloldalon a legjobb, mert ott kapja a baba a legtöbb oxigént! Nah, de nálunk melyik is:)
Nekem is azt mondják, h biztos lányok lesznek a minik:) Nekünk aztán mindegy, csak egészségesek legyenek! Az lenne a jó, ha fiú-lány párosítás lenne!
Christinee: írtad a múltkor , h van egy könyv, amibe beleszerelmesedtél, elárulod, h melyik az??
Kaptam a kolléganőimtől egy könyvet, aminek az a címe, h HURRÁ IKREK! Fórumos ikres anyukák írják le benne a tapasztalataikat a várandósságtól a bébi nevelésig!Most azt olvasgatom!
Andi: igen ingyenes a vérvétel, mert a Kórház és a Sejtbank közt van vmi kapcsolat!
Persze, az eszemmel tudom, de a szívem... :)
Ma mértem magam reggel, híztam 70 dekát, mondhatjuk, hogy egy kilót. Nem is csoda, amekkora pocakom van:)
Jövő héten szerdán megyek! Már várom nagyon:-D
A kiskönyv nem kell igazéból, de nekem abba írta bele a doki az adatokat amiket az előtte való Uh-n mért.
az a lényeg hogy az uH eredményeit elvidd neki. Ha azokat egy papírra írja a doki akkor az a papír.
Remélem mi is jól vagyunk :-)
Jövőhét pénteken újra láthatom a babót!
Mikor mész legközelebb UHra?
Még egy kérdés: Ugye a kiskönyv nem kell a kombinált teszthez??? Mert én csak 19-én kapom meg:(
Most olvastam el a jeleket, nem tudom...
Este én is rosszul vagyok, viszont az édeset és a sósat nem kívánom, a barack minden fajtáját IMÁDOM és nem erősebb a szőrzetem. Szóval ha így nézzük a "lány-jelek" vannak többségben:)
Köszi szépen jól vagyok, és szerintem babóca is.
Ti hogy vagytok?