2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Szia Kriszta!
Gondolok ma rátok!
És így előre is sok boldogságot kívánok nektek!!!
Lányok!
Gondoljatok ma ránk:) Legalább elmondhatom, h mind a két gyermekem ott volt az esküvőnkön!:)
Szép napot nektek!
Pusz
Kriszta
Szia Krik!
Nagyon nagyon érezzétek jól magatokat!! És gondolok majd rátok:-DD
Na sziasztok!
Lassan most egy időre én is elköszönök majd tőletek, holnap nem hiszem, h nagyon lesz időm:)
Szorítsatok nekem, h minden rendben legyen:)
Heni: én már holnap eladom magam:), de nektek is nagyon gratulálok!
Andi: gondolom megkönnyebbültél, h egy valaki lakik a pocakban! Engem sokkolt a hír, de már most úgy nőtt egy hét alatt a pocak, h csak na!
Nagyon édes a bébi, nekem is az egyik mini, ugyanígy feküdt:)
Ki az orvosod és hová jársz??
Remélem mindenki jól van! éN most kezdek kissé izgulni!:)Holnap reggel még fodrász meg kozmetika, remélem időben elkészülök!
14.00 körül gondoljatok ránk:)
puszillak benneteket!
igen, az a legjobb, hogy jól van:)))))
Bocsánat, de ismét el kell mennem. Ez egy ilyen nap:)
Ha már nem jönnék, akkor további szép napot és jó hétvégét!
Szia!
Hát tudod így nyár közepén ez természetes. Mármint hogy sorra szabira megy mindenki.
Ez sajnos előfordulhat.
De keseredj el. lassan lesz védőnő is. És az a legfontosabb hogy a baba jól van.
Nincs még kiskönsved? Ne aggódj majd ha visszajön megkapod tőle biztosan.
Akkor most egy hétig pihenj és gyógyulgass! Igyál sokat !
Persze megkérdezem. Jövő héten szerda-csütörtök körül kell írnom a dokinak, hogy mit intéztem, milyen gyógyszert kaptam végül, és akkor megmondja, hogy mikor kell mennem. De akkor időben leszek:)
A legjobb, hogy a védőnőm is mától van szabin, ő 19.-én lesz legközelebb, klassz, mi?! Addig kiskönyvem sem lesz:(
Szaisztok, visszajöttem:)
Bocsi, csak ma kissé rohangálós napom van:(
Kinn pedig dög meleg van, alig bírtam a mászkálást!
Heni, gratula neked is:)
Nekem jövő hét végén lenne a down szűrés, csak nem tudom mi lesz belőle, mert a vérképemet módosítja az antibiotikum, így lehet, hogy csak azutáni hét elején lehet megcsinálni (végül is akkor leszek 12 hetes 1-2-3 napos, az még jó, nem?)
Szia Heni!!
Nagyon örülök hogy neked is jó eredmény lett:-DD
Hamar eltelik majd az az egy hét hidd el:-DD
Szerintem azért látszik a baba:-D Csak másképpen mint nála. De nem ez a fontos hanem hogy jól van és szépen növöget:-DD
Ne aggódj ne m fog ártani! Óvatosak a dokik ilyenkor, biztos olyan antibiotikumot kapsz ami nem árt.
Aranyos lehetett párod.Nekik csak ilyenkor átélhető a dolog és nagy dolog nekik látni:-D
Szia!
Én is gratulálok a szuper eredményhez:)))
Szia Bubuka!
Aranyos vagy, hogy aggódtál, de hál' istennek minden rendben van-kivéve persze a mandulagyulladásomat, de majdcsak elmúlik és nagyon remélem, hogy nem árt a babának:)
Szia Christineee!!!
Mennyei érzés volt látni, tényleg!!!! A férjem arca volt a másik csodálatos, amikor megpillantotta a babát, és a szívét:))
Remélem is, hogy nem árt az antibiotikum!!!
Sziasztok!
Tettem fel képet a babóról:)) Sajna nem sok látszik, de a lényeg látható:)))
Szia Puppi!
Gratulálok az eredményeidhez!
Szia Puppi!!
Nagyon szuperek az eredményeid!! Gratulálok:-DDD
Szia Andi!
Örülök a jó híreknek! Jó lehetett látni a kis csöppséget, meg hallani a szívverését. :-D
Tényleg jobb ha antibiotikumot kapsz mint ha belázasodnál. A láz a legrosszabb. És nem minden gyógyszer árt!! Gyógyulj meg hamar!!!
Sziasztok!
Ma reggel megjött az eredményem a kombinált tesztről nekem is.
Én ilyen adatokat kaptam:
Ülőmagasság: 52,3 mm
Nyaki redő: 1,2 mm
1,5 MoM
PAPP-A: 7,18 ug/mL
0,85 MoM
Szabad Béta- hCG: 29,74 mU/mL
0, 74 MoM
Down-szindroma számított kockázata: 1:20000 (negatív)
Edwards- szindroma számított kockázata: 1:20000 (negatív)
:):):):):):):):)
Hatalma az öröm, de Apát még nem tudtam elérni :(
Szia Andi!
De örülök!!!! Már aggódtam érted egy kicsit!!
Sziasztok Lányok!
Hogy vagytok? Nekem szörnyű éjszakám volt! Szinte semmit nem aludtam, front van?
Andiról semmi hír?
Sziasztok!
Most csak egy gyors bejelentkezésre van időm, mert itt a főnök.
A vizsgálaton minden ok volt:))))) 10 hetes 6 napos vagyok, szóval a 11. hetem végén vagyok, 1 baba van, nem ikrek, de ő 35 mm-es, tündéri kis babszem:)))) Dobogott a kis szíve, azt hittem elájulok a gyönyörűségtől!!!!
Kis üröm az örömben, hogy tüszős mandulagyulladásom van, ami elég csúnya, úgyhogy sajna antibiotikumot kaptam, de a nőgyógyászom szerint nem árt a babának. Az ártana neki, ha a torkomban lévő bacik elszaporodnának, vagy belázasodnék.
Most csak ennyi, de majd jövök, és képet is teszek fel!!