2010 Februári babavárók (beszélgetés)
Persze hogy minden rendben van.
Én már a végét járom, mégis nagyon ficánka Pindurim...
A doki teljesen meglepődött milyen sokat mozog még mindig a Babónk
Köszönöm a jeleket, és a drukkokat is :):):)
Jól esik.
Fájok fájdogálok, és persze vérzek.
Én nem ijedtem meg mert mondta a dokim hogy így lesz...
Azért nem leszek ám féltékeny, ha valaki beelőz :D, mert mindenkiért nagyon izgulok, és Veletek örülök a Ti örömeteknek is...
Cicus!
Én a kórházba járok ctg-re, van ott egy szülésznő Krisztina, baromi kedves!!
Én ha sikeredik akkor alapítványi szobába megyek, a dokim azt mondta jobban járok vele, ha belefér a keretbe, és mi úgy terveztük, hogy akkor belefér. De így is csak minimális pénz viszek, no meg a régi telefonomat.
A csomagba amiket írtam beleraktam, amit kapunk az jól jön, de biztos ami biztos viszek mindent.
Sziasztok! Ezer hála, hogy nem írtatok 3-4 oldalt tele, így viszonylag hamar végig tudtam futni az üzeneteken.
Krisztins: Nekem már jó ideje nézi a doki a flow-t és azt mondta ha jól emlékszem 8 as értékig jó. Az áramlást mérik, ami mutatja, hogy a baba mennyire érzi jól magát, mennyire nyugis.
Herbal: Christeen nem lesz ma már, azt mondta ma befekszik a kórházba, holnap szül és nem lesz netközelben. De amit tud küld infót!
Puppy ha ez így van, és tényleg 24-36 órán belül szülsz, akkor Te mázlista vagy!!! Szorítok nagyon, nagyon!!!!!!
sziasztok!
Voltam dokinál, méhszáj 2111 :D:D:D
Dokim szerint 24-36 órán belül szülünk :)
Nagyon boldog vagyok...
De ami fix hogy a hétvégén babázok.
Még mindig Picike babám van 2870 gr, 50-51 cm
Ez persze csak sacc, de nem lesz 4 kg az tuti...
Koponya -3
Doki szerint hamarosan Baba, és véleménye szerint gyors és könnyű szülés lesz...
Háát így legyen!!! :)
Néha nekem is voltak ilyen napjaim,azt hittem max. 2 napom van hátra "egyben",aztán mint amit elvágtak.Már napok óta szinte semmi fájás, picit nehézkes a pocakom...,de kb. ennyi.
Akkor pénteken már okosabbak leszünk:)Mi is pénteken megyünk nst-re:)
Az meg egyáltalán nem baj,ha sokat alszol,az még a szerencsésebb,picit pihizel,és jobban bírod a kiképzést:)
Szisz,miket főztél tegnap(előtt)???Jaj,éjjel olvastam vissza és nem emlékszem,hogy pontosan melyik nap készítettél 2 kondér kaját...:)
Tudom,sokan sokfélék vagyunk:)Abszolút nem is foglalkoztam a mai napig ezzel a C3000-el,csak ahogy olvastam,hogy valaki írta,hogy milyen az "értéke",akkor ugrott be,hogy folyamatosan a 3000-et írja a doki a kiskönyvembe,gondoltam rákérdezek.Nem izgulok emiatt,mert abszolút nem tudom még,hogy mi vár rám...akár gyorsan is szülhetek,azt mondta a doki,hogy semmit nem jelent,hogy akkor mikor néz,milyen vagyok...ez volt hétfő,ettől akár pénteken meg is szülhetek...
Nagyon bízom benne,hogy nem kell majd befeküdni...a héten hétfőn volt nst-m,de a pénteki időpontot sem mondtam le,inkább 2x egy héten,mint egyszersem:)
Hogy viseled Magad??Ahhoz képest szépen alakulsz,hogy 22-re vagy kiírva...:)
Hány alkalommal csinálnak ASK-t???Nem fájt,ahogy csinálták???Nem értem,hogy miért eröltetik Nálad annyira???Nálunk mégcsak megsem említették...
Kitartás,lassan haladtok a finish felé:)
Hajni!Ügyi vagy..túlélted!!!
Nem fájt a vizsgálat!!!Nem tudom mit csinált de nem fájt!!!Bár inkább arra figyeltem amit mondott a vizesedésről!!
Képzeld:apa bennt lehetett ctg-n és Vivi meg szokásához híven aludt,erre mondta a csaj,h ő kimegy,de apa beszélgessen Vivivel,h produkáljon már vmit és láss csodát...úgy beindult a kicsikém!!!
Sziasztok!Először is :miccernek nagy nagy gratula!!
Voltunk dokinál:Vivi nagyon szépen beilleszkedett,a fejecskéje is már nagyon lennt van,fájásokat is szépen produkáltam!!A doki szerint lehet már hétvégére meglesz a kis hercegnő,de jó lenne ha még 2 hetet kibírna,de erre sajna kevés esély van,mert nagy babus kevés hellyel,na meg nagyon lennt van már a buksi!!
Jövő héten a kórházba kell mennünk ctg-re,ha addig nem szülünk,és akkor megmutatnak mindent!!!
Sula:pénz nagyon minimális legyen nálad,teló régi vacak és feltöltős ne előfizus!!A kórtermek zárhatóak és a szekrények is,de dokim szerint minél kevesebb cucc annál kevesebbet lopnak tőled!!A babának popsitörlőt textilpelust kesztyűt sapit és pelust(5db-ot adnak/nap) tegyél,meg amit gondolsz!!
Sziasztok nektek csinált a dokitok flowmetriás vizsgálatot?Ha igen mennyi lett az érték?
Csak mert nekem hetente csinál,remélem ez máshol is így van....