2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
Sziasztok, lenne egy kérdésem, mostanra állt be szépen a ciklusom,mindig 26án jön meg.tavaly ápr.ban volt egy vetélésem, és kellett neki egy kis idő hogy rendszeres legyen a mensim, és már 3alkalommmal jött meg 26án, előtte pedig jelez a testem...szóval úgy gondolom hogy már rendszereződött. a kérdésem az lenne hogy ha nem 28napos a ciklusom hanem 31 (26tól 26ig egy hónap ugye) akkor mikor lehet a középidőm.
valamint azt olvastam hogy a peteérés előtt pár nappal nyúlós színtelen folyás észlelhető, én most a 10napon vagyok és észlelek ilyet...érdemes lenne ovu tesztet vennem pár nap múlva?mert ha hétvége körül lennék 14-15napon akkor érdemes lenne együtt lenni, nem?
szerintetek?
Szia Viki!
Nálunk is esett a hó.
Kössssziiii :D
Ti mióta próbálkoztok? Első baba lenne?
Szia :D
Itt is szép fehét minden Szekszárdon :D
Én kappucsínózni szoktam.
De nem mindíg esik jól.
Szia!
Jó pihenést!
hát igazából szerintem a kávé miatt vagyok ilyen izgatott
ma már 2-t ittam
pedig csak ritkán iszom kávét
de olyan fáradt vagyok mostanába, hogy nagyon kellett
nem fogok aludni, pedig negyed 5-kor kelek
köszi szépen
lehet, hogy nem bírom ki és veszek egy tesztet holnap
de attól tartok, hogy csak később volt a pé ha volt és ha csütörtökön megcsináom a tesztet akkor még csak a 33. napomon leszek
lehet várnom kellene szombatig
hát igen, de olyanideges vagyok, mert alig volt időm tanuln erre
tegnap is volt egy vizsga, holnap is lesz és holnap után is
megőrülök annyira ideges vagyok
Sziasztok!
Csak bekukk! Bozontka, úgy látom, hogy te vagy a legközelebbi nem várós! Visszaolvastam, és látom, h még mindig nem jött meg! Nagyon szurkolok, és gondolok rád vasárnap. Én 14-re nem várom, de még az sem baj, ha megjön, mert csak nyáron kezdjük élesbe.
És a többieknek is kívánom, h ez az év szerencsét hozzon.
Addig is olvasgatlak titeket, majd jelentkezem, néha csak úgy, vagy ha van vmi extra. :)
Addig megkezdem az előzetes kivizsgálásokat. Endokrin, nőgyogyi...stb.
Ja, tényleg, gondoltam, h beadatom magamnak a bárányhimlő elleni oltást. Szerintetek? Még soha nem voltam, és elég sok gyerek van a környezetemben.
Jó figyelem elterelő!
Látod már nem is a babára koncentrálsz.
Drukkolok, hogy azért sikerüljön a vizsgád.
jaj csajok
olyan ideges bagyok
holnap vizsgázok