2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Tényleg nem....én nem voltam gépközelben idáig.
Én is örülök, hogy ez bevállt...Jó tudni , amit leírtál egyébként, Én azért nem álméban vágtam mert akkor ugye sötét van a szobájában ha meg felkapcsolom a vllanyt már nem alszik. Meg ha alszik én szeretem piszkálni.
A tegnapihoz hasonló vagy csak jobb éjszakát kívánok!
nem volt nagy nyüzsi...
én is remélem, hogy ilyesmi éjszakáink lesznek mostanában...
Celine!
örülök, hogy sikerült a körömvágás. sztem még egy ficergő babával is jobb ébren csinálni, mint hogy majd csak hónapok/évek múlva szembesüljön azzal, hogy anya jön és levágja, ami az övé (főként, hogy van olyan életszakasz, amikor a kakához is ragaszkodnak, és nem engedik a biliből kiönteni, illetve mindenképpen bele akarnak nyúlni, mert az az övék :))
Éljen éljen!!!:) Reméljük megtartja ezt a szokását innentől!
Meg volt a körömvágás: ölben, tv nézés közben....:D
Ok, köszi! Nem baj ha angol, de most már kíváncsivá tettél...:)
Értem... na majd próbálkozok. Nagyon édes! Annyira őszintén tudnak kacagni még ilyenkor, imádom! :)
fekszik hason, és alszik, mint a bunda. 21:30 óta egyetlen nyikk nélkül...
:D
Nem, 4 honap 4 fog. Az amerikai fogorvosok szovetsegenek oldalan. De holnap magkeresem nektek, most mar faradt vagyok. Angolul van, de megnezem.
Puszi
Celine, en elvontam a figyelmet azzal az edenyalatettel:) igy nem figyelte a telefont:)
no, lépek.
jóccakát!
De jó! Te fel tudtad venni??? Amikor Zsófi kacag vagy nincs kéznél semmi, vagy ha meglátja abbahagyja..
Szóval mi a trükk?
jó éjt!
egyik ismerős kisfia (ugyan tápszeres) 5-6 decit iszik meg.. mondjuk asszem nem vizet, hanem teát, melegtől függetlenül. ő is decemberi baba.
ezt hol olvastad? nem hallottam még erről, de nem is nagyon látom értelmét. :) van sok baba, akinél egyszerre 2 vagy 4 fog jön.
Na, tényleg lépek, aludjatok, amennyit tudtok.
óóó, akkor még alig több, mint 1 hónap, és jó eséllyel kint lesznek a felsők is :)
ezt már fél lábon is kibírom :D
nekem a nem meleg napon megiszik simán 2 decit kb, melegebb napokon lemegy a 2,5 deci víz (úgy, h max. 2 óránként szopizik is). Kicsit nagy a folyadékigénye. :)mondjuk én is ilyen vagyok. Nem próbáltad, h ilyen visításnál inna-e?
na, megyek, jóéjt mindenkinek!
Youlcsi, nekunk is egyik ejszaka ez volt, evett egyik cicibol, a masikat nem akarta mar be se kapni, csak visitott... a vegen 5 nagy korty viz nyugatta meg, tehat szomjas volt. Mi is kb 1, masfel decit iszunk egy nap, plusz cici.
A fogakhoz: van egy 7+4-es szabaly. Onnantol, hogy kijon az elso negy honap mulva lesz neki 4, ujabb negy honap mulva 8, es igy tovabb...ez a foszabaly. De persze van kivetel. Tehat ha pl most 8 hosan jon ki az elso, akkor egy eves korara (12 ho) lesz 4, 16 hos korara 8, stb
jah... ma végre négykézlábra állt :)
most már látom, hogy lesz ebből még mászás is talán :D (igaz, hátára még mindig nem fordul vissza)
iszik, kb napi 1, max 1,5 decit
nem hiszem, hogy szomjas, hiszen olyankor ha nagyon visít, átteszem a másik cicire, és ezt már bekapni sem hajlandó :/
:)))
Áron is imádja a csirkepörit :)
kap mindent... húst, szaftot jó hagymásan, krumplit... de volt, hogy tésztát kapott bele helyette...
zita-anyus!
Áron cicizni nem hajlandó... mondjuk napi 1-2x max az eddigi 4-5 helyett... és ekkor is visít és hamar abbahagyja :/
Celine!
a reggeliben és a mokkában félóránként van időjárás-jelentés :) szóval ha 1 jelentés csak néhány körömre elég, a műsor végére akkor is végeztek :D
neeem!
tejjel. 1,5ös tejjel, ahogy a gríz dobozán van (babagrízt vettem, ebben már van cukor és vitaminokkal dúsított).
2féleképpen írja az elkészítést: 2 dl tejjel, vagy 1 dl vízzel, majd belekever gyümölcspépet. ma utóbbit próbáltuk.
Tandi!
az alsó fogaknál volt legalább 3 hét... a felsőknél meg már több, mint egy hónapja látom, hogy jönnek... és csak várunk... csak várunk :/
de ma vettem fogkefét, fogkrémet és este volt rendes fogmosás a fürdés előtt :)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)