Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! fórum

2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)

25356. youlcsi (válaszként erre: 25334. - Zita-anyus)
2011. aug. 8. 20:53
jajajaj, mindjárt olvasok tovább... de remélem, nincs nagy baj :(
25355. zita-anyus
2011. aug. 8. 20:41

Sziasztok!

Megjártuk a háziorvos doki nénit.Vége egy orvos akivel érdemben tudtunk beszélni.Ő azt mondta hogy ez a bcg oltás reakciója,és nem kell vinni a hp-ba,mert ott egyből fel akarják majd vágni.(na ezt sejtettem is!)Most az van hogy figyeljük és ha nő a gumó akkor megyünk a hp-ba,addig meg a doki néni is folyamatosan ellenőrízni fogja,legközelebb 2 hét múlva.

25354. Adali
2011. aug. 8. 20:37
En sem hagyom de pont ezt irom hogy ha bemegyek hozza akkor meg kene nyugodnia nem meg jobban rakezdeninem??
25353. Tandi25 (válaszként erre: 25352. - Adali)
2011. aug. 8. 19:33

Rebekának kékes-szürkés volt mindkét felső foga helyén az ínye, ez vmi kis ér pattanás lehet, de elmúlt 1-2 nap alatt. Akkor ő is nagyon nyűgös volt és 2 nap egymás után is óránként keltünk. Ő is folyton kézbe kércekedett, de igazán semmi/sehol sem volt jó. Bírd ki, tuti a foga miatt van.

10 perc? nekem alapból annyit van el max. :)

viszont, ha már szep.szorongása van, én biztos nem hagynám magára. De Te tudod, mármint jobban tudod, hisz a Te babád.

25352. Adali
2011. aug. 8. 17:56

Csajok, megmondom oszinten nekem kezd a tokom tele lenni a szoptatassal. . most iteljetek el, de tenyleg. . .

Egyreszt a fiam nem hajlando semmi masbol inni, masreszt csak azzal nyugszik vissza ejszaka. Most eldontottem, hogy adok neki meg egy hetet, addig megetetem amikor o akarja, de augusztus 15-tol kituztem, hogy vagy vizet kap, vagy teat ejjel vagy cumit, de cicit nem! Lehet paran eliteltek, de szerintem most mar meg kellene tanulnia ataludni az ejszakat, ertem en a szeparacios szorongast, de ha lat es hall, akkor meg kene nyugodnia ezugyben, o meg akkor kezd el durvan sirni, ha bemegyek megsimogatom. Ugyhogy lehet sirni fogom hagyni. Meg nem tudom. Meg a baj az, hogy en ezzel teljesen egyedul vagyok. A ferjem siman vegigalussza a sirasat, meg akor is ha felebresztem, mond valamit, aztan 10 mp mulva mar hallom, hogy horkol. Egyedul meg nehez kibirni a sirasat meg hogy ne menjek be.

Kisendre ennel soha nem volt hisztisebb, mint ma. fOLYAMAtosan jon es ragja a zoknimat, jon hozzam, kovet mindenfele, es sir, visit, hogy vegyekm fel. Ha meg felveszem az nem jo, mert akkor meg csavarja ki magat. . . erdekes.

Most megfigyeltem, hogy a felso inye az egyik nagyon meg van dagadva, es olyan attetszo szurkeskekes. . . ? Valaki tapasztalt ilyet akinek kijott mar a felso? Plusz az also ketto mellettiek is kicsit duzzadtak. . . :(

Na, most 10 perce elvan a szobajaban, de mar hallom, hogy vinnyog, megyunk is setalni. . . Ez a max amit ma elvolt. . . 10 perc. . . . :/

25351. Vimitu (válaszként erre: 25350. - Zita-anyus)
2011. aug. 8. 15:59
Megértelek, menjetek csak, az a biztos!
25350. zita-anyus (válaszként erre: 25349. - Vimitu)
2011. aug. 8. 15:22

Itt még süt a nap ezerrel,de tuti jön a hideg mert úgy fáj a fejem,hogy majd szétrobban.

Nekünk is volt tágulatunk,de nemrég voltunk ellenőrző uh-n és kinőtte.Nem is kell többször mennünk.

Azt mondta a dokibá,hogy tuti vmi ártalmatlan dolog,mert a vérképe tök jó.Lehet ciszta vagy vmi.Na de ez engem akkor sem nyugtat meg.De valószínű holnap reggel már útra is kerekedünk és irány Bp heim pál kórház.Úgy volt hogy jövő hétfőn megyünk,mert akkor apa úgyis szabin lesz,de nem bírunk addig várni!!!!!

Na majd a 3. gyereknél majd lazábban vesszük az ilyen akadályokat!!!!!

25349. Vimitu
2011. aug. 8. 15:00

Képzeljétek, hogy jártuk tegnap. Elmentünk itthonról egy szál ruhában sógornőmékhez. Busszal. Mire odaértünk annyira ömlött az eső, hogy apa jött értünk. Na de! A ruhákat meg kinthagytam az erkélyen száradni. Képzelhetitek hogy néztek ki... Párom nem tudott a kocsiból sem kiszállni annyira vert az eső.

Este aztán kicentriztem őket és ma meg megint kimostam.

Augusztus eleje van, még verő fényes napsütésnek kéne lennie... de már nem valószínű hogy lesz.

25348. Vimitu (válaszként erre: 25346. - "pöcök")
2011. aug. 8. 14:55
Ennyire megvisel?! Szegénykém :/
25347. Vimitu (válaszként erre: 25345. - Adali)
2011. aug. 8. 14:55
Igen, az is lehet, írta múltkor Csillag is.
25346. "pöcök" (válaszként erre: 25343. - Vimitu)
2011. aug. 8. 14:26

Semmi baj, félreérthető voltam.

Nagyon remélem, mert nagyon sajnálom, egy délelőtt kell, hogy magához térjen, addig meg csak csetlik-botlik.

25345. Adali
2011. aug. 8. 13:11

Hat, mi mindig fozeleket vacsizunk, megsem..

Kulonben most olvastam, valszin szeparacios szorongas...

25344. Vimitu (válaszként erre: 25342. - Zita-anyus)
2011. aug. 8. 12:55

Nyugi Zita, ez jó, mert ezek szerint nem gyulladás, vagy hormon nyavaja.

Nekünk is ezt mondta a doki 2 hete, amikor hasi uh-n voltunk. Most jutottunk ide, mert kint nem csinálták meg, itthon meg csak mostanra kaptunk eredményt. Megkaptuk, hogy nem is kicsi a vesemedence tágulata, de azért ne aggódjak, sok babánál van ilyen majd talán kinövi. Menten levert a víz hogy ilyen könnyen kezelik, de ha baj lenne csak szólnának. A biztonság kedvéért minket is elküldtek nephrológiára.

Ne stresszelj, mert biztos felesleges!!

25343. Vimitu (válaszként erre: 25341. - "pöcök")
2011. aug. 8. 12:52

Bocsi, akkor a 3 főzit elértettem :D

Hátha bejön neki vacsira a sima zöldséges főzelék és durmol mint a medve!!!

25342. zita-anyus
2011. aug. 8. 11:54

Sziasztok!

Nem tud vki egy jó gyermeksebészt????

A véreredmény jó,de azt mondták mutassuk meg egy gyereksebésznek,hogy mégis mi lehet az.Na fasza,most aztán jól megnyugtattak!!!!!!!!!!!!

25341. "pöcök" (válaszként erre: 25335. - Adali)
2011. aug. 8. 10:01

Adali!

Ma úgy jöttem haza anyóséktól, hogy lesz ami lesz, hagyom sírni, mert csak párat kortyol a vízből és alszik. De odáig fajult, hogy már elalvás után egy órával felsírt!!!!!! SOHA DE SOHA nem volt ilyen. Akár ágyút is lőhettünk volna mellette.

Jól felkészültem, estére nem kását, hanem sima zöldségkeverékes babakajcsit adtam Neki.

9kor elaludt, és hangját nem hallottam félig6!

Cicikélt, és 9kor keltünk fel.

Ma megpróbálom megint csak a zöldségfőzit husika nélkül.

Lehet a pépre volt olyan szomjas?

Viszont már a rengeteg keléstől nappal olyan nyűgös és fáradt volt, nagyon sajnáltam :(

25340. "pöcök" (válaszként erre: 25248. - Vimitu)
2011. aug. 8. 09:13

Sziasztok!

Dehogy! Háromszor eszik egy nap :D

9kor gyümi, 1kor főzi, 7kor gyümikása.

25339. Vimitu (válaszként erre: 25334. - Zita-anyus)
2011. aug. 8. 09:07

Szegényke :(

És mikor lesz eredmény?

25338. Vimitu (válaszként erre: 25333. - Youlcsi)
2011. aug. 8. 09:05

:D Az én fiam még nem röhög rajta, csak csodálkozik kerek szemekkel és keresgél a tekintetével hogy mi volt ez :D

Én meg persze röhögök.

Ha már csúcsosodik akkor abbük fogacska lesz!

25337. Vimitu (válaszként erre: 25329. - Youlcsi)
2011. aug. 8. 08:58
De jó! :)
25336. Vimitu (válaszként erre: 25326. - Adali)
2011. aug. 8. 08:57

Sziasztok!

Igen, mi június óta járunk. Mind a ketten imádjuk, csak ajánlani tudom.

Virágék is már korán elkezdték nekik is nagyon tetszett. Jó régen volt már itt Virág :/

25335. Adali
2011. aug. 8. 08:33

Jaj, szegeny zsombi... remelem minden okes lesz.

Csajok, nalunk az ejszaka egyre katasztrofalisabb...:( Keltunk 00:30-kor, 3:30-kor es 5:40-kor... kezd tandiekehoz hasonlitani...:(

csajok ez miert van????

25334. zita-anyus
2011. aug. 7. 23:12

Sziasztok!

Voltunk kórházban Zsombival.Ügyeletre indultunk,de olyan bunkók voltak,hogy inkább mentünk tovább a kórházba,és jól is tettük.Az történt,hogy fürdés közben láttuk meg hogy a bal kulcscsontjánál van egy nem kicsi dudor.Valószínű hogy nyirokcsomó duzzadt be,de vettek tőle vért(a kis buci fejéből :-((( )holnap délelőtt megyünk vissza,és az eredménytől függően megbeszéljük a dokival a teendőket.

Szegény úgy sírt,de szerencsére se engem se apát nem engedtek be a vérvételre,de jobb is.Utána nézelődött és amikor meglátta a nénit aki megszúrta újból elkezdett ordítani :-)))

25333. youlcsi (válaszként erre: 25328. - Adali)
2011. aug. 7. 20:50

Áron így kifejezetten még karfiolt nem kapott, csak amikor az üveges babakajának része volt.

viszont valamitől hatalmasakat pukizik... de akkorákat, hogy megáll azzal, amit éppen csinál, mintha keresné, honnan jött a hang, aztán meg röhög rajta :D

és csúcsosodik a bal felső 1-es helye :D de már éppen ideje... mert a popsi napok óta piros, és ma vagy 8x kakált :/

25332. youlcsi (válaszként erre: 25322. - Celine1)
2011. aug. 7. 20:48
nálunk a pocoknak nemes egyszerűséggel finomfőzelék volt :D
25331. youlcsi (válaszként erre: 25313. - Adali)
2011. aug. 7. 20:47

Adali!

nem lehet, hogy így kevés neki a vacsi?

mmint hogy közvetlen fürdés előtt jól lakik főzivel, így fürcsi után nem tud annyit szopizni.

mi lenne, ha egy kicsit előrébb hoznátok a vacsit?

nálunk 1-1,5 óra van ez a 2 kaja között, és rendesen, sokat szopizik, nem csak "összebújósan"

25330. youlcsi (válaszként erre: 25303. - Vimitu)
2011. aug. 7. 20:43

1x kap gyümölcsöt.

így eszünk most:

reggeli - cici

10órai - gyümölcs

ebéd - főzelék

uzsi - tejtermék (magában vagy gyümölccsel)

vacsi - főzelék, illetve most már bejött a tejbegríz

fürdés után - cici

és közben, ha bárhol 3 óránál több idő van 2 evés között, akkor beiktatunk egy kis cicit.

25329. youlcsi (válaszként erre: 25302. - Vimitu)
2011. aug. 7. 20:41
semmi baja nem lett a tejtől... sőt! megint átaludta az éjszakát... lehet a tejtől??? ;)
25328. Adali
2011. aug. 7. 19:44
Igen, mi ma ettunk karfiolt:) Pukizgatott tole, aranyos volt, de semmi baja...
25327. Celine1 (válaszként erre: 25324. - Adali)
2011. aug. 7. 19:29

Ja igen, azt nem írtam. Ha kész bemegy a fagyasztóba és csak melegíteni kell. Nem mondom elmegy vele az idő, de utána akár 2 hétig sem kell főzni és kis adagokkal sem kell pacsmagolni.

Karfiolt lehet már adni ezeknek a kis lurkóknak?

Mi nem voltunk még úszni és nem is tudom, hogy akarom-e vinni most.

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook