2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Nálunk Hunor már gyönyörűen ül néhány hete, Botond még csak néhány másodpercre. Ebben az a gond, ha elfeletkezem magamról és lerakom a Botondot ülve. Már néhányszor borult így.
Zita-anyus! Nem semmi mekkora a fiad!!! Kemény meló lehet emelgetni. :)
Gratulálok! Szép nagy baba.
Tegnap Zsófi is sokat ült, ha eldőlt véletlenül akkor meg nyüszített, hogy húzzam fel.
Sziasztok!
A mai mérés eredménye:10,580 kg és 77 cm :-))
Megkérdeztem,hogy nem baj e hogy visszaálltunk vacsira a tápival,és azt mondta,hogy amíg szépen nő addig mehet,ha a kis pocójának így jobb.
A baba klubban ültünk a földön és olyan szépen ült előttem,hogy kérdezték is mióta ül egyedül ennyire szépen,én meg mondtam hogy mostantól :-))))
Kisendre felkelt sirva 11-kor (!), en meg mar mikor annyira sirt, felvettem, babausgattam, es visszatettem, visszaaludt es 3:20-kor kert enni csak...
:) Igaz utana megint sirt 6-kor, de meg egyszer kapott, es aludt negyed 8-ig:)
Én ezért (is) kezdtem el neki főzni, bár a bébikajákban szerintem nincs több só a megengedettnél.
Egyébként meg az angol kutatásokkal szemben azért vannak fenntartásaim....de figyelemfelkeltésnek jó.
HOgy áll a helyzet nálatok? Számomra megdöbbentő, hogy idáig fajult a dolog...mondjuk szerintem az angolok nem teljesen komplettek: "hülye angolok, angol hülyééék"
Lassan nekem is.
Jó éjszakát!
mennem kell.
jó éjt!
én levágattam a hajam... bár így is bele tud kapaszkodni :)
de ha megoldja, hogy a szomszéd szobából átjön, felkepeszt a franciaágyra, hát akkor hajrá! húzgálja a hajam, és én boldogan ébredek :D
Na lépek,mert egy Kisfickó vár az ágyban :-)))))
Naná hogy nem akar a kiságyban aludni!Bezzeg a nagyágyban simán durmol.A kis számító!!!!!!!!!
De legalább nem kell pasi nélkül aludnom(apa iccakás).
Jó éjszakát mindenkinek!!!!!!!!
Nálunk az a helyzet,hogy 4 és 6 között kel fel enni,aztán alszunk tovább kb 8ig,és a következő kaja 8.30 és 9 között van,aztán már csak délben.Így nálunk gyakorlatilag 2 reggeli van,egy ébredés előtt egy meg utána.
Mostanában kifejlesztette hogy anyát úgy lehet a leggyorsabban felkölteni ha meghúzgálja a haját!Mondhatom kitalálhatott volna vmi kellemesebb módszert is.De ez legalább hatékony,mert ha csak "beszél" hozzám,nem nagyon kapkodok a magamhoz téréssel.:-)
Lesz még olyan meglátod....
Nekem most pont az a "bajom", hogy sokat alszik.
Felkelt ugye 7-8 között és fél 10-kor már újra álmos volt. Most pár napja nyügi..
:)
de szeretnék egyszer még addig aludni, ágyban lenni :)
köszi :)
nekünk reggeli még nincs külön, viszont uzsira szinte mindig joghurtot kap. és hát most, hogy eszi a tejbegrízt időnként vacsira, elgondolkoztam rajta, hogy nem sok-e ez neki.
Youlcsi, jó korán kel a kis manó....Zsófi van,hogy flsír fél 7-kor bemegyk hozzá, nyitva van a szeme de csak egy csík látszik a helyén, megkapja a cumit és már alszik is tovább fél8-8-ig. elég gáz de sokszor nem tudom mikor kelt fel mert többnyire Ő is elmolyol és ha nem magyaráz csak akkor látom hogy fent van ha bemegyek mert már ideje reggelizni...
Ma pl. úgy megsajnáltam, mert sutyiba felébredt, egy hangja nem volt, szépen feküdt a kiságyban és szórakoztatta magát a legnagyobb csendben miközben tiszta pisi volt...de nem balhézott miatta.
Ja tejtermék!
Igen nekünk van hogy kap 2x is egy nap.Pl. reggelire a 2 db krémtúró,aztán délután csak úgy 1 tejszelet,vagy uzsira gyümis-túró.Szóval nálunk simán megy 2x is egy nap,ha úgy jön ki a lépés.
Ma zöldbab főzit csináltam,és a sűrítéshez kellett kis tejcsi is,úgyhogy már ezt is kipróbáltuk.
5:30 az nálunk már simán reggeli ébredés... és utána reggeli... és 8 előtt vissza sem alszik utána.
gyertek csak haza, ha ekkora gáz van!
Hello lanyok, gyors helyzetjelentes: Ferjem elindult fel 4-kor haza, mar 4-tol be voltak zarva mindenhol redonnyel a boltok, a shopping centre is, ahova jarunk, elelmiszerbolt, minden! Az utcak kihaltak, nem mer senki kimenni. Mi azert harman elmentunk az elottunk levo parkba setalni, meg ajatszoterre, az okes volt. De nem tudom mi lesz igy, ferjem mar most azt mondja, hogy ha ez meg igy megy 2-3 nap, es hazazavar Kisendrevel:)
A hulye angol rendorseg meg nem csinal semmit, csak all sorban... Pesten mar ugy levizagyuztak volna oket, hogy na! Meg lyen muanyag lovedekeklkel is loni kene, de itt nem akarnak, mert az o szemukben az mar vilagvege lenne...
Durva! Mennenek az ilyenek el Afganisztanba meg Irakba egy hetre, aztan megbecsulnek mi az elet es a tulajdon...
Nem tudom mi lesz, pl a ferjem oltonye is patyolatban van, de a bacsi mondta, hogy holnap mar lkoran 4 korul zarnak, menjek hamar erte... mindenki fel...
Vimitu!
boldog szülinapot!
(látom, most van :))
halihó!
az éjszakánk úgy ahogy elviselhető volt... viszont délután a fiam beájult a nagyágyra és szunyált 3 (három!!!) órát. átaludta az uzsiidőt is, így vacsi már alig volt...
aki ad tejterméket:
adtok egy nap többször is esetleg?
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)