2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Hello csajok, na megvolt a talalkozo. Hat az igino nagyon szimpi, csak sajna tenyleg nem tudjak megoldani, hogy reszmunkaidore menjek vissza. Igy 13 het teljes munkaido, utana meg meglatjuk, hatha valtozik valami...:(
Mindjart nezek dalokat nektek.
Az egyik amit mar irtam : Old MacDonald had a farm, de sajna az eleg gyors.
The wheels of the bus go round and round a masik... folyt
a tapsolás nekünk se megy csak a csip-csip cs. meg néha pogit süt!
raktam képet a naplómba a dobi-dobiról,meg egy minigitárost!pont az ő mérete az a gitár,mintha játék lenne :)
Ezeket a bill. kódokat már teljesen elfelejtettem.
Zia!!! Én is agysorvadok :D
Rendben megnyugtattál! :-)))
Akkor használom nyugodtan!
Olvasd el a papírját, mert már nem tudom pontosan. De homeós, sztem sokáig. Mondom, mi 2 hónapig használtuk és nem lett még 3 feje a gyereknek tőle. :)
az első este volt brutál, amikor ezt is+a homeós golyókat is elkezdtem, mert ugye felerősödtek a tünetek. 1,5 óra volt, mire le tudtam tenni... de utána jobb lett, már 1. éjjel.
Amúgy igen nálunk is 3* kelések, ébredések vannak és mostanában felsírások is, de most a délutáni alvásunk is rosszul sikerült, 45 perc után nagyon felsírt és nem is tudtam visszatenni.
Sőt a kezemben is...
Mennyi ideig lehet használni?
Nálunk az alap a 2x-3x kelés éjjel! :) Mióta kibújtak a fogai, azóta így kel, ez már nálunk jónak számít. Most éjjel pld. 2 körül kelt először, de utána még 4kor, 6kor, f8kor felsírt, de akkor elég volt a kezem a hátára és negyed 9ig húzta. Meg is lepett, mert nem jellemző rá...
Viburcol kúpot mi is használtunk, azt hiszem vagy 2 hónapig, jobbá tette az éjszakákat. persze van egy állapot, amikor bármit adhatok neki, semmi nem segít.
Sziasztok!
Adali, nekem is Csabi sokkal tovább alszik néhány napja, mi 1/2 10-kor alszunk este és reggel 9 és 1/2 10 között ébredünk, korábban pedig 8 körül ébredtünk.
Mondjuk mit most kezdtünk el mászni és én arra gondolok, hogy most jobban kifárad.
Az én kisfiam két hét alatt tanult meg kúszni, majd négykézlábra állt, felült és most már mászik ezerrel...ja és már felállt, két héttel ezelőtt pedig csak forogtunk hasra és vissza....
Persze éjszaka 1 körül és 5-6 körül fent voltunk, gondolom a foga miatt ekkor meg szoktak szoptatni és alszik vissza.
Voltak ennél sokkal jobban felsírósabb éjszakáink, de most 2 napja adok neki viburcol kúpot, hát hogy attól vagy egyébként is, de jobb éjszakáink lettek.
Valaki használt már ilyet??
Korábban beszéltük a darabos kaját, mert hogy nekünk még nincs fogunk, és elkezdtem adni, képzeljétek tök jól elfogadja és meg is "rágja".
És igen, csodaszép idő van és úgy láttam, hogy még néhány napig biztosan így is marad!
Nagyon élvezem!
Szép napot Mindenkinek!
Szia Adali!
NAgyon ügyi a kisfiad! :)
Ebbel is hasonló vagyok veletek :) Tegnap volt a tv-ben a Váltságdíj. Imádom azt a filmet. Úgy bealudtam rajta, mint a sicc pedig nem is volta fáradt...
Nekem már este 9 kor mennem kell fürdeni, mert végem van. :(
Micsoda? Ezt nem értem. 1000 ft egy üveg bébikaja?????????
Lehet korábban írtátok mi ez de azt már nem tudom visszolvasni :(
Szerintem nem kicsik. Időben el kell kezdeni tanulniuk, hogy minek hogy van a rendje.
Adok neki kanalat, azzal matat amíg én tömöm a kaját belé:) Aztán meg ugye a tányékáját fogom a másik kezemmel, és ő el akarja venni, hogy azt is püfölhesse..... persze nem engedem. Majd megtanulja hogy ez nem az a játék :)
Igen, mi is így vagyunk ezzel. Kanalat fogja, és ha üres akkor szépen a szájába teszi. Viszont merni még nem tud vele. A tányérba belenyúl, rámarkol a kajára és nyomkorossza ezerrel, aztán meg próbálja a szájába tenni, de úgy szorítja, hogy kifolyik az ökléből mire a szájához ér.
Undormány az etetőszékünk, talán mondanom sem kell, minden étkezés után sikálás van :)
Ezt motorikát lehet fejleszteni azokkal a játékokkal mint a műanyag labda amitbe bele kell rakni a kört, kockát, háromszöget, csillagot....
Én leülök, elkezdek vele játszani és bébi odajön és érdeklődve utánoz. Persze irányítom, hogy mit hova kell rakni.
Türelem... akkor leszek nagy bajban majd ha a függvényeket kell neki elmagyarázni :D
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)