2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Ja, majdnem elfelejtettem:
Reggel tejpépet csináltam Lilinek és hozzáöntöttem egy fél deci tegnap lefejt anyatejet és teljesen híg lett a tejpép. Pedig a tejjel és a vízzel együtt kevesebb folyadékot tettem bele, mint az előírt. Előszőr sűrűbb volt, de 2 perc kevergetés után olyan lett, mint a víz. Tudtok erről valamit? Eszem megáll...
Mi anyuméknál voltunk, úgyhogy Lili megint botanikuskodott a kertben... Néha nem voltunk elég gyorsak, úgyhogy már az ízét is ismeri a rózsasziromnak, meg a kasvirágnak :)) A körme alól a föld csak az esti fürdetésnél ázott ki rendesen. :D Imád kaparászni és füvet tépni.
Mi csak rózsaszörpöt iszogattunk... :D
Az is finom kaja, én is szoktam csinálni Lilinek, csak bazsalikommal. A csirkét mindig frissen csinálod vagy neked is van lefagyasztva jégkockatartóban főtthús?
Örülök, hogy apad a búbotok. Én mindig frászban vagyok, hogy Lili mikor szerez egyet... :(
halihó!
mindenki hétvégézik?
mi apával elmentünk söröcskézni :) aztán én haza vacsiztatni, fürdetni.
most egy hullafárdat Tökösöm szuszog a kiságyban (ma 1x aludt hajnali ébredés után 13-14:30 között és kb 5 percet a mamáéknál 6 előtt egy kicsivel), én meg várom, hogy apáék kiigyák a kocsmát (nehéz lesz, lévén 3ezer pénz volt nála :))
Egyébként Sziasztok!
Jaj holnap jönnek a drága,kedves sógornőmék!A hátam közepére nem kívánom őket!Remélem nem lesznek sokáig!Anyum mondta na akkor süssek,főzzek a kedveseknek!Na persze,rögtön!!!!!!!!!!
Ma nálunk is cukkini volt, csak paradicsommal, kis krumplival, csirkehusival és kakukkfűvel, oregánóval. A férjem szerint paradicsomos hal ízű volt, de szerintem és a fiúk szerint is nagyon finom. :)
Botondnak ma reggelre sokkal laposabb lett a búbja és már nem olyan kemény. Lehet addig küldözgetnek egyik orvostól a másikig, míg el nem múlik.
Nem is írtam, állati finom lett ma a babaebéd.
Cukkinifőzit csináltam, á la tökfőzi.
Cukkini, paradicsom, paprika, jázminrízs, kapor összefőzve, a végén egyharmad doboz natúrjoghurttal összerottyantva... arrgg, vissza kellett fognom magam, hogy ne egyem meg... :DD
A paprikát mindig kiszedem, amikor megfőtt, és lekaparom a belét, a héj kuka.
Köszi, hogy leírtátok, asszem és is 4x fogok neki adni:
8-8.30 körül reggeli (tejpép)
12.00 ebéd
16.00 uzsi gyümöcs
20.00 könnyű vacsi (ma sütőtököt pároltam)
Kaja: Én 3x adok sziládat , 2x tápszer+ cici
8-kor reggeli, kevés cici, kb. 40 ml és tápszer
11:30-12:00 ebéd, főzelék
15:00 gyümölcs
17:00-17:30: uzsi, főzelék
20:00- 20:30, vacsi, cici+tápszer
Nálunk a következő a menetrend:
2 és 7 között,de ált. olyan 4 körül tápi
8.30-9 között reggeli(ált. tejtermék)
12 ebéd
16 uzsi(gyümike)
19 vacsi(tejpép)
Így van meg az öt kajálása!
Ti hányszor adtok rendes ételt a babátoknak?
Azt mondta a doki, hogy most már adjak neki 5-ször, és közte tejcit, ha kívánja.
Csak hogy osszam el az időt?
Jaj dejó hogy írod a gesztenyés kaját!Én is múltkor vettem,lehet holnap meg is csinálom neki!:)
Nálunk is ez van evésnél!Hamar megunja h. ülni kell akkor és ha kap a kezébe egy kanalat pl. akkor simán lehet etetni,csak tátog!:))
Mi holnap ha minden igaz bablevest főzünk.Abból simán adok zöldséget lével a Törpének.
Most uzsira a tegnapi gesztenye-alma maradékot kapta,csak mivel elég kevéske volt turmixoltam hozzá egy barackot.Na tolta is befele,mint a kisangyal!Pedig nála az evés mostanában elég gázosan megy.
És tudjátok mire jöttem ma rá?Ha nem mozog a keze,nem mozog a szája sem,ergó nem eszik.Így az evések közben folyamatosan van vmi a kezében,hogy legyen mivel dolgoznia,így nyitogatja a száját is :-)
Sziasztok!
Mit mondtak Botond buksijára?Remélem minden oké!!
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)