2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Első!!!!!
Azért vagyok ilyen izgatott!Még apához is berohantunk a szobába és majdnem kiabálva mondtam hogy: Apa!Apa!Kint van egy fogacskánk!!!
A 3. gyereknél ez már nem lesz olyan nagy szám,de most még az!
Ma 9 hónapos az kis Drágaságom,ééééés ennek örömére növesztett egy fogacskát is :-))))))))))
Mindig a felsőket nézegettük,de orrszívás közben láttam meg hogy a bal alsónak már kint van a teteje,és nekünk is csíkban jött ki!
Én olyan de olyan boldog vagyok :-)))))))))))
Sziasztok! Este olyan könnyen és szépen elaludt Rebus, h azt hittem, jó éjszaka elé nézünk. Végül is, az előzőnél jobb volt. :) De 2,5 óránként felkelt és 1x megint sírt, miután letettük. Tegnap azt néztük, h a felső kettes fogak helye fehér, de ez még a piros- duzzadt állapot előtti fehér. Remélem nem emgint 4 hónap sz*pás jön, mire kibújnak...
Én túró rudit, pudingot, pingvint, meg ilyeneket nem adok a gyereknek, sztem felesleges kicsinek ilyenekkel tömni. Persze, 1-1 nyalást már kóstolt, de enni nem kap. Inni is csak vizet, semmi cukros löttyöt. Szerencsére szereti nagyon a vizet, úgyh nincs ezzel gond. :) Idővel úgysem tudom elkerülni sem a cukros üdítőket, sem a csokit, de legalább próbálom húzni az időt. :)
Az ananászról én is azt hallottam, h allergizálhat, én még nem adtam és egy ideig még várok.
Mi voltunk ortopédián, mert Rebusnak 6 hetes korától jó 2 hónapon át terpesz pelenkát kellett hordania. Akkor az utolsónál azt mondta az ortopédus, h akkor menjünk vissza kontrollra, ha jó 2 hónapja egyedül jár. De erről a kézfogós sétáról semmit nem mondott, pedig odafigyelt. Mondjuk nálunk is az van, h ha menni akar, akkor üvöltés, amíg nem megyünk, na de onnantól minden happy, nagy vigyor és büszkén totyorászás. :) Tök ari. :)
Jaj és képzeljétek. Még mindig alszik a fiam!!!! Ő, aki már 6 órakor fent kukorékol... most még az apja készülődésére se kel fel, se arra hogy itt kopálok a billentyűzeten. Szerintem azért mert még a nap nem tűz be rá úgy mint nyáron.
Képzelhetitek már hogy mennyire várom a redőnyösöket!!! :D
Megszületett tegnap délután ismerősék lánykája. Első baba, 2,5 óra volt minden hacacáré a burokrepesztéstől a születésig.
Nagyon ügyesek voltak, viszont megmondom őszintén irígy vagyok. Egyrészt, hogy 2,5 óra helyett mi több mint 20 órát vajúdtunk, másrészt a szülés élménye miatt.... mostanában nagyon kezd ez betenni. Korább nem érdekelt, de most már hiányzik az élmény.
Az a tejszelet? AKkor igen. Rá is kattant, ezért csak 2-3 naponta veszem elő a hűtőből, mert ha meglátja akkor világvége van. :)
Nem válogatom szét, harapja azt is magától.
Ez a szelepes van nekünk is.
Akkor a kemény csőrhöz vedd semmisnek a hsz-t :)
Az ubiról nem tudok. Én már adom neki a kenyeret, ő harapja akkorát amekorrát kér. Elázik a szájában. Van hgoy teszek rá kicsi vajat is. jA és adok hozz sajtot is, azt is ő harapja.
Felvágottat és főleg párizsit még nem szabad nekik adni.
Pici kis babája.... szegénykém, szörnyű lehetett :(
Már túl van rajta és biztos nem emlékszik rá....
A kézenfogva járatás az egyensúlyát zavarja meg később lesz csak önálló menése.
Barnus már megy????!!!!!! :)
Akkor minden rendben Áronnal, ezek szerint :)
A kézenfogva járatást nekem is mondta a gyógytornász, de a gyógycipő kérdéséig még nem jutottam el hozzá :/
Szerintem simán lehet neki adni, bár a nagykönyv a trópusi kajákat 1 éves kor után írja.
Az ananász vízhajtó, terhesség alatt ezért nem ajánlott nagy mennyiségben. Volt hogy egy litert simán megittam, semmi bajunk nem lett tőle.
Egy kicsi uzsira csak feldobja a gyümiturmixot, szerintem én adni fogom :)
Sziasztok!
Sajnálom Adali, de később hátha majd jobb lesz :/
na, mára én is befejezem.
jó éjt!
:)
igaz, ha elesik, vagy lefejel valamit, meg szoktuk simizni szegény asztallábat, mert tuti fáj neki :)
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)