2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok! Hátha ide is jöttök, nem csak FB-ra. :)
Tegnap le lett bontva a cserépkályha (vissza lesz építve, csak már vagy 40 éves, meg alá van parkettázva és betonozni kell alatta), és vééééééééééégre elkészült a nappaliba+Rebusnál az aljzatbetonozás. :) Képem még nincs, de hétvégén csinálok. Lassan már kezd házra emlékeztetni belülről. :)
Sziasztok!
Az én gyerekem pedig szólt, hogy menjünk aludni, bár elég sokat fent volt éjszaka vagyis sokáig, nehezen tudott visszaaludni, úgy hogy biztos álmos.
Ebéd után feljöttünk és ekkor még egy kicsit játszik, de beletette a majmot a maciját és kiabált, hogy "csicsissssssssss"!
Csabi ugye szombat óta taknyos, de semmi láz, köhögés, a taksija is fehér, színtelen, így gondoltam nem viszem orvoshoz, de azóta szinte nem is múlik a taknyossága így úgy döntöttem, ha felébredt csak elviszem, csak nézzen rá, jön a hétvége nehogy rosszabb legyen!
sziasztok
képzeljétek ma végre majd három hónap kimaradás után végre menstruálok:), bcsi a babaprojektezőktől, de én ennek mst örülök, kiboritó amikorkimarad, hiába na elmult a nyár (régen is akkr voltak ilyen gndjaim) most ugy fáj a hasam, mint már nagyon régen
ja és itt is szakad az eső, Johitól a mai (remélem első és utolsó nagy esés is megvolt) magára boritott egy széke, szerencsére szőnyegre esett, de igy is vlt sirás)
valami ötlet mivel lehet elfoglalni délután, egyflytában mesét, zenét nézne, már kiboritó, alig fgalkozna mással max 2-3 perce tud más dolog is érdekes lenni
Azt gondoltam.... az enyém sem az, mégsem vesznek vissza.
Ritka, hogy ilyen korrektek és jó , hogy számítanak Rád!
Jó éjt!
Készülök én is, nem is tudom, hogy mikor voltunk utoljára egész nap bent, maximum kimegyünk a teraszra és nézzük, ahogy esik az eső!
Jó éjt csajok!
Holnapra kitartás(állítólag egész nap esni fog) a gyerkőcökhöz!
Köszike!
Hidd el ha végre összejön ti lesztek az elsők(na jó csak apa után) akikkel közlöm :-)))
Jaj csajok én ma megint elborzadtam ettől az ovitól!
baba klubban meséli a csaj,hogy a nagyobbik most kezdte az ovit,és már első nap az üvöltő gyereket tépték ki a kezéből és vitték be a csoportba,és ez így megy minden nap......
csak annyira vislei meg a gyerkeket ez a nincs bszoktatás dolog(hisz azt sem tudják hogy hol vannak,kikben bízhatnak....)hogy az egyik nem eszik egész nap egy falatot sem, a másik nem alszik.....
Mármint a viszketésre!
Na hajrá, drukkolok! :-))))
Köszi jól,de mire érted hogy hogy vagyok?Az említett viszketésemre????Mert az is múlóban van szerencsére.
Épp most számoltam,hogy jövő hét csütörtökön kéne nem megjönnie!Na hátha!
Hát nem állami. :) egy könyvelő- bérszámfejtő cég, de ennek megfelelően vagyunk 15-en legalább bérszámfejtők. Szóval többen vagyunk, így nem olyan "vészes", ha egy kismama kiesik. Csak ugye a felvételnél nem mindegy eggyel több vagy kevesebb sem, ezért kéredzték.
A 6 órással meg remélem nem lesz gond, bár közben mondta egy kolleganőm, h az új MT szerint a munkáltató kötelező (lenne? :)) részmunkaidőben foglalkoztatni a mkvállalót, ha az úgy szeretné a gyermek 3 éves koráig.
Csak összejön! :-))
Amúgy jövő héten megyek dokihoz, kértem időpontot, azt mondta tavasszal, hogy július augusztusban menjek vissza, na hát én még ráhúztam egy hónapot.
Zita, tényleg, Te hogy vagy??
Addig örülj amíg rossza,mert akkor nem betegek!
Legalább is én mindig azt mondom Babónak hogy inkább rossz legyen,mint beteg!
Hát ha azt vesszük van még 1,5 évünk hogy teherbe essünk!
Én is reménykedek,mint a fene,hogy hamarosan beköltözik hugi a pocakba!de ha nem fog összejönni,annak is biztos oka lesz,és ha nehezen is,de el fogom fogadni(egyszer).......
Sziasztok!
Kösz a kérdést. A fiúk jól vannak Botond köhög kicsit, és borzasztó rosszak. Én meg elkaptam tőlük a megfázást, rá az allergiára, napi száz zsepi.
Remélem most néhány hetet bírni fognak betegség nélkül.
Szerintem is nagyi és gyerekfüggő, ja és anyuka függő, mit engedélyez, én is látom, hogy a keresztlányunkkal mit csinál anyósom, na már ezt Csabival nem csinálja, mert én nem engedem!
Jajj, Zita nem tudom, megint eltelt egy hónap, ha így haladunk mehetek vissza én is, na persze, ha kelleni fogok még!
Sziasztok!
Na i tuti em leszünk bölcsisek!!!!!úgyhogy maradunk egy páran akik itthon lébecolnak 3 évig(és reméljük hogy tovább is!ugye Enci?????)
Nőveréméknél is úgy volt hogy a 3. évben anyum vigyázott unokahugira,és minden tök flottul ment,úgyhogy nem minden nagyin kényezteti agyonra az unnokát.Na jó biztos többet megenged neki,mint pl.anya engende,de azért nem esik mindenki túlzásokba.Szóval Tandi hidd el nálatok is minden okés lesz!
Jaj, Tandi!
Mami-bölcsihez annyi tapasztalatot tudok mesélni, hogy családban már oldották meg nálunk is..... katasztrófális lett az eredmény. A kislány kicsit nem oviba illő.
Gondolom ez is nagyifüggő. Nálatok nem lesz semmi gond :)
Sziasztok!
Kege, hogy áll a helyzet Barnussal? :/
Tandi, üdv a klubban :D
Hírek nálunk:
Benedek elkezdett beszélni. 3 nap alatt brutál módon mond mindent. Szikla, Gergő stb.... /ezek példa szavak a nehézségük miatt :D /
Amúgy meg ezerrel dolgoznak a fiúk a házikón, én meg a függönyökkel kínlódok.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)