2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Sziasztok! Ilyen időben nem csoda. Én pl. fél 8-kor felkeltem , reggeliztem és 10-től aludtam megint 2 órát, pedig éjszakai is meg volt a több mint 8.
Sziasztok!
Elég nagy pangi van most a fórumon. Gondolom mindenki inkább pihizik ebben a takony időben....
Mikor lesz már végre jó idő? A fejem is majd szét szakad már megint! Mindenhol azt olvasom, hogy a babák is tiszta nyűgik ettől az időjárástól...
Amúgy talán már tényleg múlnak a tüneteim, egyre jobban érzem magam, végülis már mindjárt betöltjük a 10. hetet.
Jövő héten el kellene még jutnom belgyógyászatra, EKG-ra és fogorvoshoz, bár semmi kedvem hozzá.
Sziasztok! Hááát, én ugyan tudom, hogy ez miatt fura lény vagyok, de nekem nincs bajom az esős, borús idővel, persze akkor szeretem a legjobban, ha nem kell kimozdulni itthonról. Én imádtam a britanniai időjárást is. :-) Na meg inkább most, mint júliusban.
Hanyadik hétben is vagy? Nekem a 8-9. hét volt e legszörnyűbb, azóta javul a helyzet. Néha még mindig elkap a hányinger, de egyáltalán nem vészes.
Mit szóltok milyen "csodás" időnk van :( Itt napok óta esik és én nehezen viselem ha sokáig nem süt a nap. Egyébként ma reggel is hánytam és az jutott eszbe, hogy talán ezzel kellene kezdenem a napot : felkelés, hányás, fogmosás, hányás, fogmosás stb. Hátha utána már nem kínozna az állandó rosszullét délig. Azt vettem észre ha küzdök ellene talán annál rosszabb.
Őszinte részvétem. Most tényleg össze kell szedned magad a baba és a párod miatt is. Kitartást kívánok mindehhez!!!! Az idő majd csökkenti a párod fájdalmát!
Sziasztok!
bary nagyon sajnálom én is a történteket,részvétemet kívánom az egész családnak.:(
köszönöm mindenkinek és mégegyszer kérlek ne haragudjatok,hogy ide írtam.remélem mindenki jól van,bizom abban hogy az én babám sem fog ebből a szörnyűségből túl sokat megérezni,össze kell szednem magam,már miatta is ,és a párom elött sem lehetek gyenge,érezze hogy számithat rám!
nagyon sajnálom ami történt, sok-sok erőt és kitartást kívánok Nektek! Ez szörnyű!
Nagyon sajnálom ami történt!Kitartást kívánok a családnak!Nem is tudok mit írni.....részvétem!
azt mondták hogy belecsapott a villám.tegnap este fél 8 felé jött a húga,a barátnője meg az anyja,és ők mondták.a barátnője 12 órakor hívta telefonon menjen haza ebédelni,de akkor már nem vette fel a telefont.utána hívták őket hogy mi történt.volt nálunk tegnap 11-12 között egy kisebb vihar,villámlással,dörgéssel,valószinű akkor történhetett.tehát értelmetlen halál.mert ha még beteg lett volna talán könnyebb lenne elfogadni,de igy?az 5 éves kisfiam se érti miért sír állandóan apa meg a mama?el sem tudom neki magyarázni,de mondtam neki hogy Zsoltika elment az angyalok közé és onnan figyeli hogy mit csinál!
Szegénykém. Borzasztó egy helyzet. Most az a legfontosabb, h. legyél megértő vele, biztosan nagyon nehéz helyzetben van. Lehet, h. most nem képes másra gondolni csak a fiára. Adj neki időt, h. gyászoljon, és próbálj ne elvárni tőle semmit. Megnyugszik majd, és akkor újult erővel fog a pocaklakóra koncentrálni. Kitartás. Sok erőt kívánok nektek!
Megszabad kérdezni, h. mi történt? Baleset v. betegség? Ha nem akarsz rá válaszolni azt is megértem.
Próbálj meg beszélni vele, de ha úgy látod még nem kész rá akkor egyszerűen csak állj mellette és szeresd őt nagyon. Majd ha eljön az idő, ő maga fog beszélni róla. Kitartást és sok erőt kívánok nektek!!!
ary!
rettenetesen sajnálom a történteket... :(
nem is várnám el tőle hogy én legyek az első,csak tehetetlennek érzem magam.mivel teszek jót?ha beszélni próbálok vele,vagy ha hagyom?nagyon fáj.....
Őszinte részvétem, borzasztó mikor egy ilyen fiatal ember meghal! :(( Sajnos van benne tapasztalatom és tudom, hogy ilyen tragédiák után az ember csak arra vágyik, hogy a párja teljes mellszélességgel mellette álljon. Egy ilyen veszteséget nagyon nehéz feldolgozni, hónapok kellenek majd hozzá, hogy enyhüljön a fájdalma egy picit, de a legjobb amit tehetsz, hogy türelmes leszel vele és támogatod. Légy erős, biztos vagyok benne, hogy egy percre sem felejti el a babátokat, de neki most a gyász erősebb!
Kedves Ary. Nagyon sajnálom, ez tragédia :( Tudom hogy nehéz de légy erős és próbáld meg erősíteni a párodat, hisz te vagy az, akire számíthat. A baba miatt pedig ne aggódj, nem kell arra gondolni hogy bármi baja is lehet és nem is lesz. Hidd el gondol ő a ti babátokra is, de ilyenkor nehéz kordában tartani az érzéseket. Lássa azt hogy törődsz vele, mellette állsz és számíthat rád. Kitartás..
szörnyű dolog történt tegnap délután.meghalt a párom 22 éves fia.nagyon kész vagyok,nem tudom hogy az anyja mit is érezhet, de nem is szeretném átálni soha.nem tudom hogyan segitehetnék a páromnak?szerettem a fiút már 6 év alatt mintha az enyém is lett volna kicsit,és mégis önzönek érzem magam,mert sokat gondolok a szívem alatt növekvő babára és csak arra kérem az urat hogy ne vegye el tőlem!és hogy ne legyen semmi baja.bár tudom ez nem megnyugvás a páromnak,de ne is merem neki mondani hogy azért a nagy tragédia közepette gondoljon a mi babánkra is.hogyan segitsek neki ezt feldolgozni?tudom nem illik ide ,itt örülni kell,de valakivel meg kell osszam a bánatomat,ne haragudjatok!
Hát igen, anyukám is nehezen bír a két rosszcsonttal, ha egyszerre hagyják nála megőrzésre őket! Ők 2.5 és 3 évesek, és bizony baromira tudják egymást nyúzni. Az idősebbik, a kislány szó szerint gonosz tud lenni a kisfiúval, úgy tudom sajnálni. Zsarnokoskodik felette, mindent elszed tőle, visít, ha valamijéhez hozzáér, képes még verni is. Pedig külön olyan kis tünemény.
Köszönöm Nektek a bíztatást, nagyon aranyosak vagytok! :)
meli!
ha menis alapján 12 hetes, és a ciklusod 35 napos (de ez fix, se több, se kevesebb soha... mindig ennyi), akkor az csak 1 hét csúszás (mert nem középidőben van pé, hanem ciklushossz -14 nap)... tehát 11 hetes vagy... amibe már bőven belefér a jövő heti uh.
sziasztok!
vicus!
nővérem és sógornője is fél év különbséggel szült. kb most nőttek össze egymáshoz a kölkek :) (alig másfél és lassan két éves).
most ehhez jönne a mi két egyformánk...
én anyuékat sajnálom kicsit... hiszen ott fog lecsapódni eccere a sok gyerkőc :D
engem ezzel a dokim nem zargat, mondjuk be van írva a kiskönyvbe, ha akarná, megnézhetné. utálok a súlyomról beszélni mióta rámjöttek a fránya pluszkilók, úgyhogy nem is baj.
De ha neked azt mondták, akkor mindenféleképpen mérd meg!
És még egyszer: ne aggódj, szerencséd lesz és nem fognak bunkózni!!! ;-)
Hát majd szorítok, hogy rendesek legyenek! :-) Azért csak nem bunkó minden egyes doki az SZTK-ban...:-/
Neked is kellemes hétvégét!
Puszi
Na lelépek, mindenkinek szépséges és tünetmentes hétvégét kívánok :)
puszka
azért mérd csak le, nehogy kérjék és ne legyen meg
de tényleg nem értem miért fontos ez
na de ők az okosak :D
További ajánlott fórumok: