2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
igazán nincs mit :)
de már kezdek azon gondolkodni, ha ennyi mindent megvettem, lehet inkább tojásos leves lesz és muffin...
(csal ötletelek, hátha valaki még nem tudja, mi legyen a vacsi :))
jóvanna! :Đ
de kitaláltam, h palacsinta lesz a vacsi. na, de nem volt itthon sem tej, sem tojás, sem ásványvíz... és azt még meg sem néztem, hogy a liszt elég-e :o
sziasztok!
hazatértem a háziorvostól.
a gáz, hogy útba esett a p€nny... így beugrottam bevásárolni... na a kismami, aki azért van itthon, hogy kímélje magát, összepakolt 3 nagy szatyornyi cuccot :o
még jó, hogy onnan már csak 3 utcára lakunk :)
Nekem a szamóca mellett másik kedvenceim a szőlő és a kivi, meg megnéztem a neten, hogy melyik zöldség és gyümölcs mit tartalmat, és, hogy ezek közül mire van legnagyobb szüksége a babának.
Terhesvitamint nem szedhetek, mert nem bírom, viszont mostmár kánaán időszak következik, hiszen szépen lassan minden lesz...
Szia!
Az eper káliumot, magnéziumot, vasat, folsavat és rengeteg C vitamint tartalmaz. Vértisztító és vízhajtó hatású, nagyon egészséges, és annyit lehet belőle enni amennyit birunk :)
Szia!
Hogy vagy mostanában?
PErsze, írok, amint gépközelben vagyok! A képeket is fel fogom tölteni! :-)
Hú, tényleg van a t##coban cseri? na akkor el kéne menni. :-)
Sziasztok csajok!
Sajnos én már napok óta rosszul alszom,mert kicsi lánykám beteg sokat köhög.:(
Vicus jelentkezz ám ha tudod mi a helyzet,kíváncsian várom!:)
Ancsika örülök,hogy jó napod van.
Sajnálom, hogy rosszul aludtál.
Viszont annak örülök, hogy ilyen jól indult neked is napod. Elhiszem, hogy már nagyon várod az UH-t! :D
Sziasztok!
Én is nagyon jókedvű vagyok, pedig baromi rosszul aludtam. :-/
De ma nem melózok, megyek fodrászhoz, utána, ha nem esik az eső, elsétálok a szentendrei kismama outlet boltba, aztán 17:20-ra megyünk 4D uh-ra! Jaj, azt várom alegjobban. Szóval jó napom lesz ma. :-D
Jó reggelt Lányok!
Hogy vagytok ma?
Én szuperül érzem magam, végre péntek van és jön a hosszú hétvége. Remélem, hogy végre jó idő lesz és "szípózhatok" a kertben fekve egy kis D vitamint! :D
Köszönöm mindenkinek.
b.ary ne parázz, nekem egyáltalán nem is lett szívhang, úgyhogy teljesen más helyzet, csak nyugodtan, nálad már biztosan minden rendben lesz:)
Szia!
Hogy vagy ma?
Én itt vagyok. Itt is borzalmas az idő! Tiszta depis vagyok már miatta. Mikor lesz már nyár???
no, akkor hiába értem rá most... sehol senki :(
további szép estét!
sziasztok!
pár percre ide vagyok "engedve" :)
car az idő, nem kicsit... és már megint beáztunk '%"@>!#
Szia vvicus pont ma vagyok 8 hetes, én vagyok a legkisebb itt :D . Jó hallani hogy talán csak még 1 kemény hét áll előttem.
Amúgy mi is egész nap filmezünk a párommal. Elmentünk bevásárolni de majd szétfagytam. Ma már nem teszem ki a lábam többet.
Jaj, nekem is be kéne már jelentkeznem a fogorvoshoz, holnap már tényleg megejtem.
Mi el akartunk ma menni úszni, de nincs kedvem kimozdulni, ilyenkor én szeretem magam bevackolni takaróval, meleg teával, egy kis keksszel, könyvvel vagy filmmel magam az ágyba.
Na, megyek folytatom a kajakészítést.
Én is sokat alszom. Legalább napi 10-11 órát. Éjszaka általában 9-10 órát + a délutáni szieszta! :))
Megittam 1 liter zöld teát és már nem is fáj annyira a fejem. Remélem, hogy már nem is fog.
Süt valahol a nap vagy az egész országban ilyen ramaty idő van?
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)