Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! fórum

2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)

2010. máj. 7. 17:27
Szép 7végét pocakostársak! :) F1 lesz! :)
2195. youlcsi (válaszként erre: 2194. - Manon)
2010. máj. 7. 15:51

te is vigyázz magatokra :)

jó hétvégét!

2194. Manon
2010. máj. 7. 15:47

Szép hétvégét

vigyázzatok magatokra!

pusz

2193. youlcsi
2010. máj. 7. 14:57

egyébként ilyen esetben, ha ennyire nem tudnék mit bevenni (bár mint írtam: én simán használnám) megkérdezném a védőnőmet.

mert OK, hogy a nőgyógyászt nem zaklatom azzal, hogy fáj a torkom... na de a védőnő többek között ezért is van, hogy akár ilyenkor is segítsen.

biztos vagyok benne, hogy meg fogja tudni mondani, hogy mit lehet... illetve inkább azt, hogy mik azok, amiket biztosan nem lehet.

2192. Celine1 (válaszként erre: 2185. - Avatar Jazmin)
2010. máj. 7. 14:53
Tudom ajánlani a homeopátiás szereket azokat lehet szedni terhesség alatt is. Ezt tudnia kellett volna a patikusnak...
2191. youlcsi
2010. máj. 7. 14:50

lányok!

ha megnézitek, minden gyógyszeren rajta van, hogy terheseknek nem ajánlják... de ez csak azért van, hogy ha bármi gond adódik (ami még csak nincs is összefüggésben az éppen akkor szedett gyógyszerrel), akkor ne kelljen a gyártóknak a felelősséget vállalniuk.

2190. youlcsi (válaszként erre: 2185. - Avatar Jazmin)
2010. máj. 7. 14:48

szia!

én nem látom a betegtájékoztatójában, hogy nem lehet terhesen.

3 éves kor alatt ill ha érzékeny vagy vmelyik összetevőre... akkor nem lehet.

én simán használnám (bár én az Algopyrint is simán beveszem :))

jobbulást!

2189. Manon
2010. máj. 7. 14:47

Jázmin igaza van Arynak vidd vissza, blokk gondolom megvan!

egyébként megnézhette volna a gépben hogy mit lehet és mit nem... nekem múltkor a gyógyszertárban a csaj félórát keresgélt hashajtót...

2188. Manon
2010. máj. 7. 14:45

Jázmin jobbulást

nekem hálistennek nincs gondom az alvással :)

sajnálom akinek van

2187. b.ary (válaszként erre: 2185. - Avatar Jazmin)
2010. máj. 7. 14:45
vidd neki vissza!ettöl már csak az jobb mikor először voltam orvosnál,olyan hüvelykrémet irt fel ami az első 3 hónapban vetélést okoz,még jó hogy mielött megvettem,elolvastam a neten róla a mellékhatásokat.különben nem tudom hogy számolt volna el az orvos,mert a belét kitapostam volna az biztos.azóta sem voltam nála és nem is értem hogy az ilyen hogy praktizálhat!
2010. máj. 7. 14:42
Marad a sosvizes gargarizalas, habar nem igazan szeretem!
2185. Avatar Jazmin (válaszként erre: 2183. - B.ary)
2010. máj. 7. 14:41

en is elore forgatnam az idot, mert azt mondjak, hogy a masodik trimeszter az mar konnyebb, habar azt sem mondtak, hogy az elso trimeszter ilyen (nuku almas, fajdogal a poci, es faradt, rettenetesen kimerult az ember)

Ja, most jovok a gyogyszertarbol, gondoltam, hogy a torokfajasra veszek egy kis szopogato tablettat. Megkerdeztem a patikust, hogy van e valami terheseknek is, persze a Strepsilst ajanlotta. Haza erek elolvasom a prospektust, nem ajanjak terheseknek!!! Na puff, megvettem egy egesz dobozzal, legszivesebben a patikus fejibe vagnam!

2184. youlcsi (válaszként erre: 2183. - B.ary)
2010. máj. 7. 13:30

vánszorognak ám!

sokmindent megadnék azért, hogy 2 héttel előrébb járjak, a következő uh-nál :)

egyébként a sok alvás az jó... azzal múlik az idő :)

2183. b.ary
2010. máj. 7. 13:29
rosszat én is szoktam álmodni és nem tudom mitől van ez,de néha alig várom hogy reggel legyen és felkeljek!viszont sokat tudok aludni,bár olyan óvatosan fordulok az ágyban,nehogy fájjon a pocim.nem lehetne felpörgetni az időt egy kicsit?vánszorognak a napok,szeretném már érezni ahogy mozog a bébim!
2182. youlcsi (válaszként erre: 2181. - Ancsika71)
2010. máj. 7. 13:24
hát... 9 órát soha nem is aludtam egyben... amúgy sem vagyok nagy alvó... de mostanában már kezd kritikán aluli lenni az alvásmennyiségem :)
2181. Ancsika71 (válaszként erre: 2180. - Youlcsi)
2010. máj. 7. 13:17
Rossz lehet, ha nem tud az ember aludni. Én még kiélvezem amíg tudok. Éjszaka minimum 9 órát + délután másfél órát szoktam aludni. Remélem, hogy sokáig így marad! :)
2180. youlcsi (válaszként erre: 2179. - Ancsika71)
2010. máj. 7. 13:14

szörnyű lehetett ilyenre ébredni :(

nem is bánom, hogy nem tudok aludni... legalább nem álmodom ilyeneket :)

bár, annyira fáradt voltam már éjszaka, hogy sikerült egyben majdnem 5 órát aludnom! hetek óta nem volt ilyen.

2179. Ancsika71
2010. máj. 7. 13:06

Hello Lányok!

Hogy vagytok?

Én éjszaka alszom mint a tej.

Bár most elég rosszat álmodtam. 13. hetesen szó szerint kiesett belőlem a babám, gyönyörű szép volt csak nagyon pici. Rohantam vele az orvoshoz, de nem találtam senkit aki foglalkozott volna velünk. Nagyon sírtam mikor hajnalban felriadtam. Remélem, hogy nem lesz több ilyen buta álmom!

2178. youlcsi
2010. máj. 7. 13:02

ahoi!

megjártam a háziorvost

azt mondta, szereti, ha a kismamái táppénzen vannak, mert legalább így 2hetente látja őket, és tudja, ha baj van...

hazafelé vásároltam... apa túróstésztát kért ebédre... de most a gép előtt ülve májkrémes kenyeret majszolok ubisalival :) imádom... majd vacsira én is túróstésztát... pörccel, cukorral :) hmmmm... nyami... nyami...

2177. vvicus (válaszként erre: 2176. - Avatar Jazmin)
2010. máj. 7. 12:23

Nálam a legelején volt ilyen, hogy nem tudtam normálisan aludni. Hajnalban már 4kor felébredtem és nem tudtam visszaaludni. De már elmúlt, azóta megint (túl)jól alszom.

A hasfájás szerintem legtöbbünknél előfordul. Nekem mostanában mindig este kellemetlenebb, érzem, hogy feszít, "nyúlik". WC-re óránként jártam ki még a hét elején, mostanra úgy tűnik kezd ez egy kicsit csökkeni, most már csak kábé 3-4szer megyek ki éjszaka, már ez is haladás.

2010. máj. 7. 12:01

Csajok,ki hogy van?

Tegnap nagyon fajdogalt a pocim. Minden konyhai jovok-megyekre, hirtelen lehajolok dologra nyilalt egyet. Ejszaka nem is tudtam aludni, velemenyem szerint 2 orat aludhattam, persze az is remalom volt. A jo hir, hogy egyaltalan nem erzem faradtnak magam, hogy a pocim sem fajdogal es, hogy vegre kisutot a NAP. Ti, hogy vagytok, ejszaka tudtok aludni, nem ebreszt fel egy belso nyugtalansag, meg persze a gyakori wc latogatas?

2175. vvicus (válaszként erre: 2173. - Gizi77)
2010. máj. 7. 09:26
Szia! Minden rendben lesz, majd meglátod! ;-)
2174. Dormira
2010. máj. 7. 09:25

Üdv köztünk gizi.. és Boldog Névnapot (ha ma tartod)!

Ne izgulj, minden rendben lesz!!!

Várunk a beszámolóval!

2173. gizi77
2010. máj. 7. 09:19

Sziasztok mindenkinek! Átjöttem egy másik fórumról, mert üzentek. Itt többen vagytok. Ma megyek dokihoz, elvileg dec.5.-re várom a babát. Azért vagyok kicsit kétségek között, mert volt 2008-ban egy vetélésem. Szorítsatok nekem. Majd jövök a fejleményekkel. További szép napot!!!!!!!!

Vvicus fel a fejjel. Nem szabad foglalkozni az ilyen negatív emberekkel. Csak pozitívan, előre.

2172. vvicus
2010. máj. 7. 09:17

Sziasztok!

Köszi a kedves szavakat. :-D Igen, ma sokkal jobb a hangulatom, igaz másodjára is megcsapoltak...:-/

Vitamint majd veszek, ma már nem megyek gyógyszertár közelébe, masszívan tanulnom kell, holnap vizsgázom.

Jövő szerdán meg végre 12. hetes uh! Jaj, már alig várom. És utána aztán tényleg világgá kürtölhetem a dolgot, de jó is lesz. :-D

2010. máj. 7. 08:50

Sziasztok!

Tegnap meg voltba nagy véradásom.:)

Vica ne foglalkozz ilyen elmebajos emberekkel,hülyék mindig is voltak és lesznek is.

zsuka az én babóm is nagyon oda van az erős almapaprikáért,szerintem ez férfigyerek lesz,mert múltkor meg a sört kívántam meg amit egyébként nem szeretek.

Tegnap óta nagyon náthás vagyok,van valami tippetek hogyan "éljem" túl.?lehet ilyenkor orrsprézni?

2170. Dormira
2010. máj. 7. 08:48

Sziasztok!

Jó Reggelt Mindenkinek!

Remélem jól vagytok!

vvicus! Csak pozitívan!!! Nem szabad ilyen rosszindulatú, megkeseredett emberekkel foglalkozni. Az előző munkahelyeimen volt ilyen bőven, nem csoda, hogy már nem vagyok ott.

Ma visszajött a reggeli... boldog voltam... azóta is émelygek, remélem átmegy!!! Ez volt az első alkalom, remélem nem nagyon lesz több.

Tegnap sikerült beszélnem védőnénivel telefonon. Egy tündér volt... megbeszéltük, hogy 20-án megyek hozzá, előtte 1 héttel nődoki, közte pedig megpróbálom a labort meg ami még kell/tudok elintézni.

Kérdezte hogy vagyok, mi újság... kissé rosszallotta, hogy szedem a hormont és nem vagyok otthon táppénzen, de mondtam neki, amikor csak tudok pihenek. És így is van, hazaérek egyből ledőlök, és pihizek (szalad is a ház...)

2169. youlcsi
2010. máj. 7. 07:57
indulok a háziorvoshoz... de ha minden igaz, csak a táppénzes papírért ;)
2010. máj. 7. 07:57

Jo reggelt csajok!

Vvicus: sajnos vannak ilyen emberek is, a sajat tehetelenseguket, es "toketlenseguket" probaljak masra vetiteni, mint amikor bunbakot keresnek a sajat hibajukra. Sajnalatos, hogy 40 evesen csak ennyire vitte az agya!

2167. zsuka28
2010. máj. 7. 07:33

Jó reggelt Lányok!

vvicus: le vagyok döbbenve a sztoridon...hogy milyen emberek vannak?! Iszonyat!

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook