2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Annyi mindent olvasni ezekről a mellszívókról.Van aki az elektromosra esküszik,van aki a kézire.Na de honnan tudni,hogy nekem melyik lesz a jó.Mert nem 200 ft-ba kerülnek,hogy vegyünk 8 fajtát,hátha az egyik beválik!!!!!
Na és hogyan lehet ezeket letesztelni tej nélkül????
Mert mi van ha most nem veszek(hátha beválik alapon)és Karácsonykor meg zárva lesznek a boltok és még esély sem lesz rá hogy másikat vegyünk,akkor itt fogok kínlódni tele cicikkel????
SZIASZTOK!
Ezer éve nem voltam, de folyamatosan olvaslak Benneteket, de írni már nem nagyon volt időm.
Én 60 fokon mosom a ruhákat (még akkor is ha 30 fok van rá írva), a pelusokat, kifogókat 90 fokon.
Nekem a lányomnál a bébiőrrel kapcsolatban csak pozitív tapasztalataim vannak, még most is alatta van (14 hónapos), igaz most már inkább a bébiőr funkciója dominál, hallom, h mit csinál, mert külön szobában van. Ez most majd a kistestvéré lesz, neki meg veszünk sima bébiőrt.
Nekem van sterilizálom, én szerettem, amikor mentünk anyósomhoz, ott mindig főzögettem ki a cumisüvegeket, én utáltam csinálni.
Én mindent 60-on mostam!!!!!
2x öblítve,hogy tutira menjek!
Érdemes letesztelni szerintem. Az a baj hogy a mellszívó vásásrlás lutri - nem, tudni melyik lesz neked megfelelő, emiatt nem tudom én sem hogy milyet vegyek, ezért sem akarok túl drágán venni.. A legjobban a ciciden tudod kipróbálni ha lesz tejcsi..
Sokan azt mondják hogy kézzel fejik:s hát nem tudom..
Van egy mellszívóm(nővérem nem használta,mert szerinte nagyon gyenge) és most azon gondolkozok,hogy azt hogyan kéne letesztelni.Mert ha tényleg gyenge akkor kell egy másik,de mi van ha nekem meg pont jó lenne??????
Gondoltam hogy a kezemen kipróbálom,de fogalmam sincs hogy egy cicit mennyire kell "szivatni" hogy kijöjjön a tejcsi?!!!
na igen,az tuti:-)
Szerencséjére lány lett ahogy mondták,de ismerősöknél azt mondták nekik hogy lányuk lesz Grétinek hívták volna aztán megszületett Máté:-D
Nekünk 201R van.Szerintem ez olyan mint a tietek,csak régebbi típus.Szerintem olyan 1-1,5 éves lehet,de akik megvették nem nagyon használták.
Már egyszer beleszereltem a kiságyba(szörnyű mennyi zsinór van hozzá),és rátettem a plüssöket és azokkal kísérleteztem hogy mikor riaszt.Hát persze,hogy riasztott,hisz a plüssök nem mozognak :-)
Ilyen hülyeségekkel szoktam kísérletezni amikor apa megy éjszakára dolgozni,én meg itthon unatkozok :-)
Na megyek elmosogatok...
Mona neked is szép napot!!!
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)