2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
én lassan már arra sem emlékszem, milyen dolgozni :)
pedig ma hozta a postás az átsorolásomat... meg azért telefonon hivogatnak rendesen... nem tudom, hogy mikor jutnak el odáig, hogy meg tudják nélkülem is oldani a dolgokat? (bár, halkan súgom, lehet addig jó, amíg kellek :))
Mona!
úgy tűnik, a kezdeti nehézségek után nekem a rennie nagyon bevált. annyi, hogy nem várom meg hogy már az orromon is follyon a sav :D hanem amint elkezdem érezni a torkomban, rögtön beveszek 1-et. így este lefekvéskor 1, max 2 elég belőle.
gyűrűt meg már hetek óta nem tudok hordani :( még jó, hogy jegygyűrűm nincs :) azt nem szívesen venném le.
hát... inkább vágás, mint repedés. a vágás szebben és gyorsabban gyógyul. repedésnél meg ugye nem tudható az iránya...
én nem foglalkozok ezzel (sem :)) ha úgy látják, hogy kell, akkor vágjanak... bár asszem nálunk nincs is nagyon gátvédelem... pláne 1. babánál!
:)))))))))))))
grt!
jó egészséget mamának és babának!
Manon, neked már nem sok van hátra. :)
Már gyakorlott anyuka leszel Karácsonyra. :)
Lassan csajok lépek , megyek a szülés felkészítő tanfolyamra.4-5ig lesz. Este még be nézek.
Ma voltam amúgy a védönőnél. Holnap kezdem a 35-ik hetet, és eddig 11 kg-nál tartok. Azt mondta pont jó. De viszont most kezdődik a savam esténként néha néha van nagyon marja a torkom, azt mondta rágcsáljak kekszet.
A vérnyomás is tökéletes. Szívhangot is halottuk apa is jött ma velem. Nagyon jó volt. Csütörtökön meg már látjuk is. Már nagyon várjuk. Ja meg estére mindig bedagadnak az ujjaim,le kell vennem a gyűrűket :( Pedig eddig ez se volt gond. De ez van. Elindult az útolsó hónap csajok...
igen én is bicajoztam 1.5hét után,holott 6hétig nem lehetne:-D
De aranyerem nem jött ki pedig volt már előtte is..
Sziasztok!
Légyszíves a táblázatba a nevem mellé írjátok be hogy a kislány neve Dzsenifer lesz, és ez lesz az első babánk. :)
Sziasztok!
Gratulálok a kisbabához, jó egészséget kívánok anyukának, babának!
Képzeljétek, a kolleganőm ma mondta, hogy 7 hetes terhes! Jövő június végére várja a babát, tök szuper!
Youlcsi!
A köldököm a múltkor nekem is feszült és baromi érzékeny volt, attól is rossz érzés volt, hogy hozzáért a polóm vagy a blúzom. Nekem még nem fordult ki (lehet, nem is fog) A védőnőm mondta, hogy próbáljam ki, hogy vastagon bekenem testápolóval, akár naponta többször is, és ott ne simogassam a hasam mert nekifeszül a baba, lehet a 2-től együtt fáj. (És akkor még nem is szólók, mert nekem elvileg mellső falon tehát a hasam elején tapad a lepény, tehát kicsit visszafogottabban érzem) Egy próbát esetleg megér, Nekem bevált a krémezés.
Jaj nagyon fogy az időnk!!!!!!!!!
Kezdek egyre izgatottabb lenni,és persze egyre jobban parázok is!!!!!!!!!!!!
Most látom a táblázatban, hogy dec. 1.
....
Gratulálunk, és mi is jó egészséget kívánunk Nekik!
Mikorra volt kiírva?
Koszi a velemenyeket, engem anyukam orjit meg azzal, hogy KELL vagni! Szerintem meg nem! Mert sokszor a repedes kisebb serules mint a vagas.,Persze ha veszhelyzet van, gyorsan jona baba, ilyesmi, akkor termeszetesen vagni kell.
Igen, mar nekem is beszerezve a malnalevel tea, ket het mulva kezdem inni, majd 36. hettol.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)