2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Jó reggelt!
Nekem az Nst-t máshol csinálják, mint ahol a doki van, de csütörtökön megyek, utána el kell vinnem a dokimnak, uh rákérdezek, mert nem mondta a 32 hetes vizsgálaton, h csinált, 38.héten meg ugye késő, meg honnan tudja, hogy egyben leszünk még akkor?
Jó reggelt:)
Hogy vagytok?
Ezt a kenetvételt tudtommal meg is kell ismételni, ha túlhordja a babát a mama és korán csinálták a mintavételt, mert talán csak 4 hétig érvényes.
az, hogy csak ez a 2 vércsoport meghatározás szerepel a papíron, attól még nézik a többit is... csak nem írják rá, mert csak összekavarja a kismamát.
nővéremnél is most találtak vmi ellenanyagot, ami eddig nem volt. holnap lesz újra vérvétel.
áramlásvizsgálat nem protokoll, az csak akkor van, ha van valami gond (pl nem gyarapodik a baba, és öregszik a lepény)
a kenetlevételt viszont nem értem... mert amennyiben streptococcus-fertőzése van az anyának, kell a szüléskor AB-ot adni... és még lehet, hogy a picinek is.
de ez tuti van. a cervixből mindig kell hogy történjen tenyésztés!
36. héten kell csinálni!
de hát menni kell nst-re is... azt meg látnia kell a dokinak...
Szívesen adnék, mert jó lenne már pihenni kicsit:-)
Lassan megyek, jön haza apa , és elfoglalja a gépet:-)
Jó éjt mindenkinek :-)
Akkor egy kis energiát vételeznék ha lehet :)
Millió dolgom lenne, de egyszerűen, már nem bírom nyitva tartani a szemem. Védőnőtől hazafelé sétálva, már néha ha becsuktam a szemem, azt hittem, hogy álmodok....
Nekem egy szóval nem említette a dokim. Holnap megemlítem neki, h mizu, amúgy is van még kérdésem.
De amúgy annyira örülök, h itt kell ezeket megtudnom, komolyan mondom mindenki úgy viselkedik (védőnő,doki,barátnők akik már szültek) mintha nekem ezeket tudni kéne. Az Isten szerelmére első gyerek, rágjanak mindent a számba! Nem? Már alig várom, h vége legyen, h mástól függjünk.
Áhhh...
A kenetvételt a doki csinálja? Mert eddig nekem nem csinált, 35 hetes vagyok, de csak 38 hetesen van legközelebb randink, viszont 2 hete kaptam egy kúpot streptococcus meg más bacik ellen.
Vagy külön rá kell szólni?
Sziasztok!
Eva kúp a neve,2000.-Ft körül van,recept nélkül kiadják, és ezzel elvileg ha van időd otthon erre,a mókára akkor meglehet úszni a beöntést.
mondjuk nem csak az AB0 és Rh faktorokat nézik, hanem még ezeken kívül van rengeteg féle-fajta.
de egyébként ha műtétre kerül sor (pl sürgős császárnál), akkor mindjárt néznek még egy ellenanyagot, akkor is, ha előtte már volt 600x ilyen vizsgálat.
de inkább menjenek biztosra, minthogy valami kimaradjon :)
nekem mindig negatív volt (de amúgy is B+ vagyok), mégis ez már a 3. ellenanyagszűrésem volt (bentfekvéssel együtt a 4.).
a protokoll ennyit ír elő, akkor is, ha minden OK.
Sziasztok!
Én tegnap voltam szülésfelkészítőn és a szülésznő azt mondta, hogy már nem adnak beöntést, hanem valamilyen kúp van helyette.
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)