2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Ki használ hordozó kendőt?
Melyik a jó fajta,melyiket érdemes megvenni,mit kell figyelni a vásárláskor,nehéz megkötni???
Szóval minden érdekelne ebben a témában.Írjon aki tud.előre is köszi!
szia
sztem ne erőltesd.
ha mindenképpen akarsz neki adni valamit, akkor kiskanállal.
Sziasztok!
ma leszünk 3 hetesek Gergővel. Eddig nem kapott mást cicin kívül, cumizni sem nagyon cumizik. Gondoltam készítek teát neki, hogy igyon ha túl hamar nyügö lenne két etetés között, de nem fogadja el a cumisüveget. Szerintetek mi a teendő?
Nem kell vkinek egy csomag tacskós pelus?
Már nagyon elegem van belőle,hogy 2 óránként(de van hogy 1) öltöztethetem át Zsombit,mert kifolyik belőle a pisi.A pelusban nuku pisi,bezzeg a ruháján annál több.Én nem értem ezt!
Adali!Próbáld meg kinyitni az ablakot és ott altatni.Hátha a friss levegőtől elájul!
Nem lehet, hogy álmos?
Ha Te eleget eszel, vérbőség lesz és rád jön a fáradtság.
Probáld meg elaltatni.
Az is lehet, h szomjas. Nem?
Mert én nem itattam semmivel, és olyat csinált, h szopizott, a végén pedig szívta, kiköpte és sírt, vagy ki sem köpte és már sírt. Nem tudtam mi a baja. Megkínáltam babavízzel, úgy szívta, majd behorpad az üveg!
Azóta szopi előtt mindig megkínálom.
Próbáld meg kiságyon kívül szórakoztatni.
Lili kajcsi után nem szeret rögtön kiságyba menni, mert már uncsi. Rakd pihenőszékbe, vagy ágyra, csak hogy más szemszögből lássa a szobát.
Pl Lili akkor is panaszkodik, hogyha büfinél úgy van ölben, h nem lát ki. Jól fel kell csapni a vállamra, h ne legyen balhé.
Jah, megetettem, evett sztem eleget, a digitalis merlegunk szar, amit rendeltem, mert ahogy a baba mozog rajta mindig mast mer...:( Ti hogy meritek?
Amugy amikor igy megetetem, utana bufi is volt, letettem a kisagyba, es most sir... Miert? Unatkozik? Raztam neki csorgot, stb...de ilyenkor szokott a siras egyre hangosabb lenni, es a vegen egy oran belul megetetetm megint, mert ehes sirassa valik...nem tudom lanyok...mikor fog mar csak ugy elgogicselni maganak neha?
Csajok, meg mindig huzom az idot...most beinditottam neki a kisagy folotti forgot...
Nektek mit csinal a babatok, ha ehes? Mert ha most nezi a forgot es csendben van nagyjabol, akkor ugye meg nem is ehes???
Az enyem olyan kiszamithatatlan, hogy neha ugy nyitja a szajat, neha meg nem is...:( Most megcelozom azert a 3 oras szunetet:) Mar 2 ora 30 perc
Ok, koszi, kiprobalom.
Amugy nem szokott kezbe, ejjel bufi utan rogton leteszem, de nappal neha nem tudom miert sir, es akkor setalunk kicsit a lakasban...:)
Na, megyek sir. Most jarunk 2 ora 20 percnel. Mar megetethetem? :)
Sziasztok!
Adali, nem akarok hülyeséget mondani, de mivel pocakfájós, nem lehet, h kicsit kézbeszokott. A végén a babók már annyira hozzászoknak, hogy ha ott van, már az sem jó.
Próbáld meg letenni, ha minden ok vele (pelus,Büfi,Kaja) és ne nyúlj hozzá, hiába sír, csak néha simikézd meg, vagy adj cumit.
Az én lányom múltkor annyira ordított, teljesen kiakadtam, nem tudtam mi a jó Isten baja van, már mindent kipróbáltunk.
Párom nem bírta nézni, ahogy szenvedek vele (hiába akart segíteni, kivettem a kezéből, mert idegesít, h csak ordít), betette a kiságyba, elővett egy meséskönyvet, és elkezdett neki olvasni. Az elején nem hallottam a mesét, mert Lili csak ordított, kb 2 perc, néma csend, egy-két méltatlankodó gügyögés, és utána szunya 10től fél2ig!
Csóri gyerek álmos volt, meg a kiságyába vágyott, nem arra, h forgassam, meg piszkáljam, meg cicit tömködjek a szájába.
A kivehető szilikon "tálka" (amire a kart is lehet csatlakoztatni) alatti kis izére gondoltam.
Egyébként pest megye,maglód.De most jutott eszembe hogy nővéremnek is ilyenje volt,hátha ide adja az övét(neki úgysem lesz több gyereke) és a kettőből csinálok egyet.Bár nem szívesen kérek tőle semmit,de inkább mint kiadjak egy kosár pénzt egy ilyen kis mütyűr miatt.
Szerintem két óránál ne etesd gyakrabban, mert a félig emésztett tejcire, rámegy a friss, szóval nem tudja rendesen megemészteni.
Néha hagyhatod sírni is, nem lesz különösebb baja tőle. Én szoktam csinálni a dolgomat és kb. öt-tíz percenként odamegyek, ha sírnak. Főleg, ha hisztinek érzem az egészet. Az esetek nagy részében elfáradnak és elalszanak.
Szia
Ha jól tudom, 2 óra kell a pocak kiürüléséhez. Ezt mindenféleképpen érdemes megvárni.
Amúgy, sztem front van, mert mi is egész nap nyügiztünk. Mármint ha ébren volt Zsombi.
Ha sír, akkor én felveszem és sétálok Vele a lakásban. Ettől megnyugszik, majd újra lerakom a pihiszékébe és utána már elnézelődik.
Jo reggelt, nem vagyok valami friss... Hiszti volt este nekunk is egesz fel 10-ig, anya mar alig latott a faradtsagtol, es utana alvas vegre 3-ig.
Lanyok, tegnap osszevissza etettem, mert allandoan ehesnek latszott, csak sirt, hisztizett, de neha latszott, hogy nem is volt anyira ehes, mert nem sokat evett. Megis ugy erzem a sok etetessel en valtottam ki a hisztit, kicsi hasfajast. De mit csinaljak, ha sir??? Felvenni tudom, pelust cserelni, meg etetni, ennyi...:( Lehet, hogy be kene tartanom a 2 orat szigoruan? Keresztanaym azt mondta, hogy nem szabad orankent etetni, pedig tegnap sokszor az volt...:(
Az a pici szilikonos kerek ízé?
merre laksz?
Na hogy én mekkora bunkó vagyok!!!!
KÖSZIKE!!!!Ma még kínlódunk aztán ha nem megy a dolog holnap visszatérhetünk a témára!
Jaj hogy is magyarázzam?
A legapróbb!:-)
A tetejét ha leveszed ott van az a gumi izé,na az alatt van egy kis fehér pöcök,na az.Ez a pöcök csinálja a vákumot.
Már nagyon kevés tejem van,ezért is jó lenne ha ki tudnám szívni,mert Zsombi nagyon nem élvezi,hogy szívja-szívja és nem jön semmi.De ma mindenképpen erőltetni fogom a cicizést.Mondjuk ha hajlandó lenne legalább 1x normálisan kiszívni akkor már sokkal jobb lenne a helyzet,és ki is bírnánk lehet holnapig is.(szerintem jó ha a kettő cickóban van összesen vagy 30 mili) :-(((((
További ajánlott fórumok:
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- 2017 ben babát tervezők gyertek beszélgessünk
- Harmadik babát tervezők, gyertek beszélgessünk:)