2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Miket veszel a tesz veszen??? Én nem merek mert félek, hogy nem lesz jó!!!!
Én is az voltam még a lábam is remegett mikor felfeküdtem.De jó lesz minden.
Végül mégse dőltem le mert eszembe jutott hogy lejár pár licitem a tesz veszen...közben meg kiporszívóztam,kis szünetekkel.
még mindig nagyon ideges vagyok, és egyre jobban!
Jól teszed. Válaszd a legjobbat!!!
Hát,ötletem van már,utánaérdeklődtem pár pécsi dokinak. Majd ha lesz szívhang,januárban felkerekedek és keresek orvost.
Tényleg pallasz sikerült már dokit találnod?
Amúgy még azt akartam kérdezni, hogy akiknek magándokijuk van, Ti megállapodtatok, hogy mennyit fogtok neki fizetni? Vagy őmondta meg?
na itt vagyok!!! Megebédeltem.
Én is azt használom, valóban jó! A patikába azt mondták nekem, hogy nem engedi lerakódni az orrnyálkahártyán a bacikat se, én megelőzésre vettem!
Szóval mit csináltok, felolvassátok a listát a dokinak?
Most elhúzok ebédelni, kb. 10 perc és leszek, meg vár valaki?
Pallasz, ne olvasgass ilyeneket, felesleges aggódást veszel még a nyakadba, én is igyekszem távol tartani magam az ilyen írásoktól, mert szörnyű, hogy megtörténik, de most nem is szabad erre gondolnunk.
Köszi Kisbögre, lehet, hogy kipróbálom. :)
igen gyógyszertárban, használ!!! Jó, de ha náthás az ember semmit nem ér. A sima dugulásra remek!
Na én ledőlök kicsit,igaz épp porszívóznom kéne de fájogat a hasam és inkább kicsit pihenek.Majd este porszívózok...
Minden marhaságot összeolvastam korább fórumokból meg vetélésekről,hát nem vagyok normális.
Nekem is emiatt, hogy mindig bedugul, ha lefekszem. Aquamarist? És ez használ? Gyógyszertárban kapható? :)
orcsepp? Én már nem használok, pedig nekem minden lefekvésnél bedugul az orrom, aquamarist használok. az természetes tengervíz, azt biztos lehet.
nekem a keresztanyám torna stúdiójában van kismama torna, sztem majd oda járok majd...
Köszi Nyulka, frissítettem a listám a te meglátásaiddal is. :) Én még azokat a dolgokat írtam fel, amiket használok, orrcsepp, arcomra szárító oldat (erős, ezért nem biztos, hogy lehet), ilyenek. Emellett hát valami fertőzést összeszedtem, és meg kell kérdezzem, kezelhetem-e, vagy írja fel, mivel lehet...
de mit csinálsz? felolvasod a listádat??? :)
Ez jó...Nekem is annyi minden van már a fejembe, félek, hogy valamit kihagyok...
Fórumozom egy másik honlapon, ahol nyáron alakult egy társaság, és különböző korú kismamák vannak. Szóval tőlük úgy tudom, hogy a 12. hétig kell védőnőhöz menni, ha addig nem teszed meg, nem vagy jogosult a támogatásokra. Szóval még ráérünk, de állítólag a doki ezt mind elmondja. Emellett pl. nálunk van egy csaj, aki jár kismama jógára, azt a 16. hét után lehet, azt én is szeretnék nagyon, a sima jógát is szerettem! :)
A listámon van a H1N1 elleni oltás, a vitaminok, étkezés, mire figyeljek, mit egyek és mit ne egyáltalán, aztán nekem van kiskutyán a lakásban, erre szeretnék rákérdezni veszélyt jelenthet-e rám vagy a magzatra - bár ha igen, akkor is marad a Drága, csak majd óvatosabb leszek - aztán házasélet :-) és ez a homeopátiás influ elleni szer, amit írtatok, egyelőre ennyi, a többi majd jön magától este!
Azt hiszem ha lesz szívhang,akkor küld el a doki védőnőhöz. De hát az meg pont ünnepek körül lesz,úgyhogy csúszik majd minden.
na ez az. Erre is kíváncsi vagyok, hogy védőnőhöz mikor kell menni.
milyen listátok van??? Osszátok meg velem is!
Nekem meg a mozgás hiányzik,de nem merek aerobicozni,terhestornáról meg nem tudom melyiket szabad,ajánlott,mikortól.Ehh.Erre is majd csak a védőnő tud válaszolni,ha odajutok,hetek múlva.
Köszi kisbögre, MINDENT kérdezz meg :), én is már listát írok. :))
Nekem is ez a puffadás.. A baba majd később, a 12-16. hét környékén kezd látszani, addig puffancsok leszünk! :)
Gyerekek én ma megkérdezem a szexet, és majd beszámolok...
Mindent megkérdezek. Annyi mindent tudni akarok!
A doki biztos azt mondja majd hogy szabad,óvatosan a szex,de mi mégse csináljuk mert valahogy ódzkodunk tőle. Legalábbis én. De mondom apa se erőlteti.Csak azt se szeretném ha "baráti"vá válna a kapcsolat...de annyi minden jár az én fejemben is,az övében is.
Tünet,valóban csak a puffadás és mellfájdalom,az is inkább éjjel,biztos mikor ráfekszek.
Nem látszik rajtam, csak fel vagyok puffadva és bálnának érzem magam :)))
Nem fogsz beégni, pallasznak sincs tünete, mégis gyönyörű petezsákot láttak a monitoron! :)
Szex - nekünk nagyon hiányzik már :), de eddig nem mertünk. Meg akarom kérdezni a dokit, de szerintem nem bírjuk már addig. ;))))
Rendben lesz minden,meglátjátok,estére szuper hirekkel jöttök.
További ajánlott fórumok: