2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Hát ezt jól látod!!!
Enned kell valamit, mert a babának szüksége van rá..
Jó nektek, hogy meg tudjátok nézni a babátokat. Én majd csak januárban láthatom, de nekem is bíznom kell abban, hogy minden rendben, úgyhogy azoknak, akik izgulnak, hogy 5-7. héten mikor láthatják már, és aggódnak, hogy minden rendben lesz, azoknak üzenem, hogy kitartás, én csak 12 hetesen fogom látni, de tudom, hogy minden rendben lesz.
Mindenki csak pozitívan, semmi rémisztőt ne nézzenek, ne olvassanak szomorú, megrázó sztorikat, mert most nagyon sérülékeny még a picike, és most stresszmentes, vidám anyukára van szüksége. Ez most a legfontosabb. Úgyhogy csak pozitívan! Kisbögre helyzetét kissé átérzem, habár én nem vizsgázom---oh, bárcsak vizsgáznék, akkor max attól kéne félnem, hogy megbukom. (Nem azért írtam, hogy megsértselek)Sajnos nekem az életben kell most vizsgát tennem. Ma megkérdezem, hogy akkor most januárban tényleg maradhatok e a munkahelyemen. Legbiztosabb akkor lesz, ha januárban ténylegesen elkezdek dolgozni, mert hiába mondják azt most, hogy oké, kezdhetsz, januárban símán hazaküldhetnek az első munkanapon, hogy "bocs, meggondoltuk magunkat", na akkor nem tudom mi lesz.
Szóval csak azt akarom ezzel mondani, hogy most én is ideges vagyok, de próbálom legyűrni, és pozitívan gondolkodni.
Ezt ajánlom mindenkinek, hajrá, minden rendben lesz.:D
Szia Füles, én ma vagyok 6. hét és 2, napon. Múlt hétfőn voltam dokinál, akkor volt elméletileg 5 hetes, és 6 mm. Jövő hétfőn megyek megint. Akkor már 7. hetes és 1 naposak leszünk... remélem lesz szívhang és kiderül hányan is laknak odabent!
Ma voltam vizgázni, 5ös lett!!! :) Örülök, bár kicsit izgulok a hétfői vizsga miatt!!!
Én a 6. hét 6. napon voltam, elvileg ez a 7. hét vége, ugye jól számolom? Azt mondta a doki anno, hogy a befejezett 6. hét után menjek majd, akkor már lesz szívhang! :)))
Aki már volt uh-n, mekkora volt és milyen idősen a babóca? :)
Füles, gratulálok!!! vigyázzatok magatokra!
Ancsy, Betty, minden rendben lesz, ne izguljatok.
én csak most beköszöntem, megyünk úszni, úgyhogy csak délután leszek.
szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Megjöttem, tegnap voltunk dokinál, nagyon nagy élmény volt! 6,3 mm-es a kis csöppség, és a 7. hétben járunk. Az én dokim is, meg az összes barátnőmé az utolsó mensi első napjától számol, mert amikor megtörténik a hó közepén a fogantatás, akkor már 2 hetes a baba, mert abban a két hétben is lezajlanak folyamatok. :)
Szóval ott dobogott a pici szíve, kaptunk sztárfotót is, majd feltöltöm a naplómba. Az oltásra egyértelműen azt mondta, hogy csak a 12. hét után, úgyhogy addig vigyázok nagyon magamra.
Ancsyangel, holnap az uh-n már te is látni fogod a babádat! :))) Mbetty, mit csinálsz a terhesgondozóban? Vagy az a védőnő?
Én pénteken megyek be a kórházba laborra, annak eredményével kell mennem a védőnőhöz, majd január 4-én kontroll a dokinál az eredményekkel. :))))