2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
most hirtelen nem tudom mit mondjak de remélem nincs baj :( Nem ittál ma tul sokat és nem voltál emiatt sokat wcn? mert akkor felhígulhat a hormon...
De hogy Betti? Hogy lehet ez negatív??? Vagy hogy bízzak így? Ennyire nem lehet szemét a sors! Gondolod hogy ez a teszt is szar???
ne add fel, ott van az a baba!!!
Megjöttem. Lányok! Ez negatív. És a legrémísztőbb, hogy mintha picit barna lett volna a bugyim mire hazaértem.:( Én ezt el se hiszem! Most annyira le vagyok döbbenve, hogy sírni se tudok. Csak nézek ki a fejemből. Ja de nem, már jön a sírás is...
Huhh akkor ez megnyugtató :) hogy nem csodabogárságtól hanem manóka ügyködésétől van :P
Innen is gratulálok neki :)
hmm most hogy mondod nagyon megkivántam még a nyál is összefutott a számban :D :D
Ma én is a csipőst kivántam igy csináltam egy kis salátát és rá cézár öntetet erős pistával megbolondítva :D
normalis. En turorudi orult vagyok meg csokipuding pl es most tobb mint egy hete allnak a hutoben...
Szerintetek normális hogy olyan értelemben finnyás lettem hogy semmi se jó amit a hűtőben találok?? :S
Szegénykém!!!
Biztosan jobb lesz valamikor...
Képzeljétek Zizooo a másik fórumon is pozitívat tesztelt, úgy örülök neki!!!
hu de irigyellek. Nekem az elolvasasatol felfordult a gyomrom:-)!
köszi, egyébként ma kínai erős-savanyú levest ettem... :)
Nagyon jól esett...
mar megijedtem, de akkor jo kszeulodest, es meg jobb szorakozast:-)))!
Lányok, ha hiszitek ha nem semmi bajom nincs, én tök jól vagyok, leszámítva a fejfájást...
koszonom szepen, ehseg es hanyinger kozepette:-)! De nem panaszkodom:-)!
Szia Marcsi, nem vagyok eltünve, csak van program sok...most is készülünk évvégi osztálybulira...szóval tök tuti esténk lesz...
sziasztok! Kisbogre, el vagy tunve. Es Julcsi vagy? Ha igen, hogy vagy?
Puszi és vigyázz magatokra ( mert tudom hogy többen vagytok) :D
Végtelenül nagyon sok drukkot és pozitív energiát küldök ;)
Megy a drukk Nusza,de hát pozi lesz!!!!!
Este várunk!
De drága vagy! jaj istenem lányok a próféta szóljon belőletek!
Na tényleg megyek, pusz, este jövök!
:)))) Én meg 29.:)
Hát igen, ez azért nehéz, mert hát a fene se tudja, hogy így a lombiknál hogy kell számolni. Na mindegy, megyek lányok, veszek, tesztelek, írok.:) Szorítsatok légyszi!!
Puszi
Sziasztok!
Szia Nusza!Olvasom a dilemmád.Nyugi,minden rendben van!Nekem azt mondták,hogy a beültitől számítva 14. napon érdemes tesztelni.Ha eddig volt pozi teszted,lesz ezután is,nyugi!Tesztelhetsz te este is,ha legalább 4-5 órát előtte kibírsz pisilés nélkül.De felesleges aggódnod,hidd el!!
Mármint a picurral? ez nehéz kérdés nagyon mert okt 6.án volt utoljára mensim de 3 hete még negatív volt az sztk-s teszt és 2,5 hete a 10-es érzékenységü itthoni is!
Tehát a számitásaim szerint holnap leszek 4 hetes de lehet kicsit idősebb a babus sajnos nem tudom :(
én amugy 26 éves vagyok :)
Nyugodtan tesztelj este. Pozitív kell legyen.
Ancsy te mennyi idős vagy?
Végül is egy héttel a reggeles pozi után már én is úgy gondolom, hogy az estinek is annak kell lennie. Jaj de izgulok a fenébe is!:)
nekem is tegnap délután lett az erős pozitívam :)
További ajánlott fórumok: