Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2010 augusztusára várt babák fórum

2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)

2449. Vercsaszy
2010. jan. 19. 12:23
Mindjárt jövök,le kell vinnem a kis westienket,mert nem bír magával.Kell egy kis levegő is...
2448. Vercsaszy (válaszként erre: 2446. - Lov.ildi)
2010. jan. 19. 12:22

Nem küldött el,pedig magán doki,nagyon aranyos...

Pedig igazad van...Kéne nekem az a HCG vizsgálat.

A gép nem tévedett,mert ugyanott néztük először,ahol szoktuk,a magánrendelőjében a hiper-szuper gépével,aztán elküldött a Máv rendelőbe is,a kollégájához,ott hüvelyit csináltak.

2447. Vercsaszy (válaszként erre: 2444. - Kevika)
2010. jan. 19. 12:18

1 hét múlva hétfőn,25.-én.

Azóta nem volt semmi vérzés,sem barnázás,ááá nem tudom.Lehet,hogy kevés volt az Utrogestan,amit eddig szedtem? 2x1.Most felemeltük 3x1-re.

De mi lesz azzal az egy héttel,ami kimaradt???Még ha most be is indul a növekedés esetleg...

Ez nem egy kóbor kutya,hogy csontsovány,éhes,stb,kap enni,inni,és helyre jön idővel...

2446. lov.ildi (válaszként erre: 2443. - Vercsaszy)
2010. jan. 19. 12:18

Sziasztok!

Vercsaszy!

Nagyon drukkolok Neked!

Sajna,ha a saját tapasztalataimból indulok ki,akkor semmi biztatót nem írhatók.(((

De hátha a gép tévedett! HCG vizsgálatra nem küldtek el?

Ilyen esetben az én Dokim mindig elküldött HCG-re és pár nap múlva megint. Abból azonnal látszik,hogy mi a helyzet. Ha stagnál vagy csökken,akkor tényleg baj van.

2445. Vercsaszy (válaszként erre: 2429. - 80f7159878)
2010. jan. 19. 12:14

Köszönöm,hogy egyáltalán válaszoltál!

És tudom,hogy nehezet kértem-kérdeztem.

Csak kíváncsi vagyok,más hogy látja ezt.Hátha volt valakinek ismerőse ilyen helyzetben.Esetleg hátha Ti többet tudtok,mint én.Én sem vagyok orvos,csak a magam kis eszével gondolom azt,amit leírtam.Konkrétan azt,hogy ezt a lemaradást lehetetlen behozni,még ha "észhez tér" is a baby,akkor is a kimaradt 7.héttel mi lesz?Amikor a mitomén mijének kellett volna alakulnia?

Szerintem itt már csak a csoda segíthet...

De csodák igenis vannak!!!!Ugye?

2444. Kevika (válaszként erre: 2443. - Vercsaszy)
2010. jan. 19. 12:13
Ez furi, mondjuk tényleg nem vagyunk orvosok így semmi tapasztalatunk ebben, de én azt mondom, hogy addig ne idegeskedj, amíg az orvos nem mond konkrétumot. Persze ilyenkor ezt nehéz mondani, mert szerintem én is halálba idegesíteném magamat, de szerintem ilyen korban, mármint ennyi hetesen tényleg olyan picike a magzat, hogy elég nehéz eltalálni, hogy hány hetes, mennyit fejlődik stb. Mit mondott a doki, mikor mész legközelebb?
2443. Vercsaszy (válaszként erre: 2428. - Kevika)
2010. jan. 19. 12:07
Jelenleg 8 hetes,és 5 napos vagyok.Tegnap viszont az ultrahangon csak 7 hetes,és 1 napos méretű bébit láttak.Ami azért baj,mert voltam egy héttel ezelőtt is ultrahangon,és akkor is ugyanekkora volt,sőt,én még 3mm-rel többre emlékszem.Tehát 1 hét alatt nem nőtt semmit,sőt,ha van ilyen,akkor csökkent...
2442. Kevika (válaszként erre: 2441. - Kisbögre)
2010. jan. 19. 11:40
Akkor jó, bár tényleg igaz, hogy ahány orvos annyi..a barátnőmnek csak vérvétel kellett, semmi más.
2441. kisbögre (válaszként erre: 2440. - Kevika)
2010. jan. 19. 11:36

Nem szerintem ennyi lesz...

Bár én még nem voltam!!! én a 12. heti UH után megyek, nekem akkor kell.

2440. Kevika (válaszként erre: 2439. - Kisbögre)
2010. jan. 19. 11:31

Hát akkor tényleg van még, főleg majd nyáron lesz neked rossz óriás hassal! :)

Egy kérdés, esetleg a többiekhez is, ha itt vannak. Most mennék az első laborra. Titeket is ennyi mindenre beutaltak? Vérvétel, vizelet, EKG, wasserman, stb. Vagy a körzetim túlbuzgó? :)

2439. kisbögre (válaszként erre: 2438. - Kevika)
2010. jan. 19. 11:26

Igen vizsgaidőszak, másod éves vagyok az ötből!!! :))

Még van egy kevés...

Annyira nem jó itthon unatkozni. Eleinte tetszett, de azért mostmár unom!!!

2438. Kevika (válaszként erre: 2437. - Kisbögre)
2010. jan. 19. 11:25

Vizsgaidőszak? Szerencsére én már túl vagyok rajta egy pár éve. Hanyadikos vagy?

Jó neked, hogy pihizhetsz én max ebéd után a székemben elfolyva lefexem! :)

2437. kisbögre (válaszként erre: 2436. - Kevika)
2010. jan. 19. 11:22

Főznöm kéne, de nincs kedvem...

Meg mellesleg le kellett volna vizsgáznom...

Nemsoká pihenek egy kicsit, mert a derekam az fáj nagyon!

2436. Kevika
2010. jan. 19. 11:16
Én meg a munkahelyemen unatkozom! :) Bár lenne mit csinálnom, de sajnos nincs kedvem! :)
2435. kisbögre
2010. jan. 19. 11:10

Én nagyon unatkozom!!!

Váááá, nem bírok ki itthon még olyan sokat!!!!

2434. Kevika (válaszként erre: 2432. - 80f7159878)
2010. jan. 19. 11:10
Akkor meg vagyok nyugodva, hogy mindenkinél meg van ez az általános para. :)
2433. kisbögre (válaszként erre: 2432. - 80f7159878)
2010. jan. 19. 11:06
Szia Szotyi. Ma voltam, csak betojtam az ajtó előtt és eljöttem :) Majd megyek jövő kedden már csak ez van, a többi meg van!
2432. 80f7159878 (válaszként erre: 2431. - Kisbögre)
2010. jan. 19. 11:05

jaj, nálam is ugyanez...

vizsgákkal hogy állsz?

2431. kisbögre (válaszként erre: 2430. - Kevika)
2010. jan. 19. 11:00

Nekem is mindig ezen jár az eszem, szerintem ez valailyen szinten normális is! A vizsgálatok előtt meg szabályosan bestresszelem magam, szóval ott már reszketnek a lábaim is!

Most is még 2 hét, hogy menjek dokihoz, hát a frász megesz addig!!!

2430. Kevika (válaszként erre: 2399. - Kisbögre)
2010. jan. 19. 10:21
Ez a 11. hetem. Jövő héten megyek a 12. heti ultrahangra, már alig várom. Sosem gondoltam volna, hogy ha majd egyszer terhes leszek akkor folyamatosan azon jár majd az eszem, hogy ugye minden rendben, nem lesz semmi baj...stb. De picit legalább megnyugodtam, hogy nem csak rajtam van ez a para. :) Legszívesebben minden nap megnézném, hogy fejlődik-e, dobog a kicsi szíve... :)
2010. jan. 19. 10:13

sziasztok!

Vercsaszy, nagyon nehezet kértél. nem vagyunk orvosok.

a szívem az teljes erejéből drukkol Nektek, és azt mondja, rendben minden, csak pihenned kell. a másik oldalról viszont...valami oka van annak, hogy nem növekedett tovább. és akkor ha baj van, az a baba nem akar növekedni és megszületni...hagyni kell, elengedni.

nem éltem át hasonlót, de értem az aggódásodat!!! én is vérezgettem az első terhességemnél. ott rendbe jött minden.

nem tudom.

bocs ha zavaros voltam.

2428. Kevika (válaszként erre: 2425. - Vercsaszy)
2010. jan. 19. 09:50

Sziasztok!

Szia Vercsaszy. Tegnap csatlakoztam, így még nem nagyon sikerült elolvasnom az összes írást, de azért beleolvasgattam.Úgyhogy bocsi, ha már leírtad, de most hány hetes vagy?

2427. Vercsaszy
2010. jan. 19. 09:50
Jövök később,most megyek lefekszem.
2426. Vercsaszy
2010. jan. 19. 09:34

Ancsy!Milusnak jobbulást kívánok!

Zizooo!Köszönöm a hozzászólásodat,majd írj,hogy mi volt a dokinál!

És írjatok,ha van véleményetek,esetleg történetetek.

Köszi mindenkinek!

2425. Vercsaszy
2010. jan. 19. 09:29

Sziasztok!

Azóta vérzés,barnázás,semmi!!!!És ma reggelre megint hányingerre ébredtem...De annyira nem élem bele magam,csak egy kicsit.Úgy nézegetném,hogy él-e még,jól van-e,jobban van-e?Ez pokoli lesz ilyen szempontból ez a hét!!!!És vasárnap szülinapom van.

Szerintetek mit fogok kívánni,ha elfújom a gyertyákat?Ha lesz egyáltalán tortám...:(

LÁNYOK,DE MINDENKI ÁM!!!Lenne egy kérdésem:De őszintén szeretném hallani a válaszokat,mert én mindig jobban szerettem tudni az igazat,mint,hogy hazudjanak,csak kíméletből,aztán úgyis kiderül a valóság!Na szóval:Szerintetek,ha egy hétre leállt a baba fejlődése,a 7.héten,akkor Ti láttok arra esélyt,hogy azt behozza?Én eléggé el vagyok kenődve emiatt,mert ugye ilyenkor a legfontosabb a fejlődés,minden hétnek,sőt napnak megvan a maga "feladata",és ha pl mondjuk nem nőtt ki a füle,akkor azt Ő még behozhatja?Értitek a kérdést?Sajnos nem a 37.héten vagyunk,ahol már megvan mindene,csak épp nem hízott egy hét alatt semmit,hanem egy nagyon fontos perióduson kellene keresztül mennie!!!Aki tud,írjon!Minden véleményt szívesen olvasok,még akkor is,ha az esetleg negatív.Sajnos az enyém is elég pesszimista ezen a téren...

2010. jan. 19. 09:11
sziasztok lányok :)
2423. Zizooo
2010. jan. 19. 04:51

Sziasztok lanyok!

Vercsaszy annyira de annyira sajnalom!!!! Hogy nem is tudok mit mondani...tarts ki, barmi is lesz, barhogy is lesz, legy nagyon eros! Mi itt vagyunk, es nagyon drukkolunk neked. Sajnos nekem ezt a batyamekkal kellett vegigcsinalni.Ott csak lombikkal lehet baba, es az elso beultetesnel megtapadt babu nem nott, de sajna szivhangja sem volt, szoval tudom mennyire rossz, mert ez akkor engem is taccsra vagott...Probaltam bennuk is a lelket tartani, es erted is nagyon szoritok, es azert sem adtam fol soha h csodak marpedig vannak...

Draga Kisbogrem koszonom az aggodast, nagyon aranyosak vagytok, csak hat az idoeltolodas igen.En munkidobol szoktam jelentkezni, ha van szabad percem, de na abbyira sok dolog volt, h meg a mailjeimet sem tudtam elolvasni. :( Raadasul itt van az uj lany, aki az en helyemet fogja atvenni, ot is be kell tanitani, meg neki kell segiteni itt elinditani az eletet, igy eleg sok idom elmegy ezzel, ezert vagyok kevesebbet!

Amugy jol vagyok, megvan a napi tobbszori hanyas meg mindig, es ujabban mar a vacsi sem megy olyan jol...Egesz nap emelygek...aludni jo lenne, csak nincsen ido...Mi holnap megyunk dokihoz, nem tudom mi lesz, szerintem UH nem lesz, csak teszteredmenyek megbeszelese...De azert drukkoljatok! :) Utana feltetlenul jelentkezem. Lehet kerek hanyascsillapitot, mert sajna nekem az ivas nem megy....

Huuuuu de hosszu lett! Millio puszi mindenkinek!

2422. 25c0404375 (válaszként erre: 2420. - Fanny83)
2010. jan. 18. 22:55
ok.jó éjt
2421. fanny83
2010. jan. 18. 22:54
Jaja, holnap délután RE
2420. fanny83
2010. jan. 18. 22:53
Most mennem kell, pá

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook