2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Szia!
Szuper lett,látom magunkat.Viszont a kórház szót rövid ó-val írtam..)))Megy ma a helyesírás.:)))Javítanád?
jó reggelt Csajok!
látom szépen bővül a táblázat.
az nem jó hogy nálatok esik a hó:((. már megint. itt nálunk szikrázó napsütés. de sztem csak délután mozdulunk ki, sétálni, mert nem söprik járdákat, olyan macerás a babakocsival.
én most inkább fiút szeretnék, el se tudom képzelni, milyen lenne egy lányka. ja és persze mindenki azzal b*tat, hogy akkor mostmár ugye egy szép kislány lesz?!? hát, mondom, próbálom-próbálom.
nekem nőtt a hasam, főleg estére:))
de ez a feszülés, ezt én is érzem, húzódnak a méhszalagok az okosok szerint
Én mióta voltunk 12 hetesen meggyőződésem, hogy fiú.
Én nagyon fiút szeretnék. Anyukám azt mondja fiú lesz szrinte...de nem tudom.
Mindkettőnek egyformán örülnék!
A tapasztalatom a következő:
Nekem sem nagyon látszik, csak a csípő farmerjaimat nehéz már nagyon begombolni, illetve egyre bajosabb a hason alvás. Ugyanis mániákus hasonalvó vagyok... :(
De már nagyon nem megy. Ezért is írtam tegnap, hogy muszáj lesz kismama naci után néznem, mert a többi nem megy már...gombolás terén!
óó azt én is szeretném tudni és remélem azt mondják hogy kiscsaj ;)
a mozgolódást is várom ;)
Mi hétvégén itthon leszünk bár remélem Milánra vigyázz vasárnap a mama és akkor legalább moziba el tudunk jutni :)
Remélem nem fogsz összetőrni az elutazás után :(
Nagyon cuki!
ányok én már azt várom, hogy megmozduljon, meg azt, hogy udjam, hogí fiú vagy lány!!!
Nagyon izgatott vagyok ezek miatt!!!
én tegnap este főztem zöldborólevest nagyon jó lett és még a gyerekek is falták :D
ja és egy kérdés hogy ti hogy álltok azzal a tapasztalattal, hogy a pocim még ugy nem látszik viszon... kb 2 napja állandóan feszül a pocim nem fájdalmassan csak mintha már érezném ahogy növekszik a mi kis manókánk!
Szerintem is jót tenne, de a szívedre hallgass és azt csináld, amit ő diktál!!!
Mindenképp...
Engem az rémiszt meg, hogy gyalog kell mennem mindenhova, és a Belvárosban egy nagy kört kell leírnom, mire majd talán hazaérek!!!
Jajjj, a hó még mindig szakad...már 3 napja!!! :)
Szia
örülök hogy tetszik :)
Én annyiból örülök,hogy legalább ma kimozdulok itthonról!Teljesen be vagyok gubózva!
Hétvégén elvileg mi is utazunk Miskolc-Tapolcára.Mindenki arra biztat,hogy menjek el.Jót fog tenni.Elmegyek,ha összejön,már megígértem,csak félek,hogy esetleg utána még jobban össze fogok törni.Remélem nem így lesz...
Vercsaszy, nem sok kedvem van. Kinézek az ablakon és látom, hogy szakad a hó!!!
Muszáj lesz pedig. A nyelvvizsgás papírt viszem be és gyógyszertár és bolt...
Főznöm nem kéne, de főzni fogok levest, mert vasárnap megyünk ,utazunk el és nem akarok itthonhagyni semmit ami romlandó!!!
Köszi Ancsy, megnéztem és nagyon jó!!!
Szuper ötlet volt!!!
Szia!
Én is megyek ügyet intézni,csak előbb reggelizek,hogy legyen ami felszívja a vitamint,meg az Utrót.Na hát nekem se sok kedvem van elindulni...
sziasztok
én már bevittem Bettim a suliba szerencsére Milus addig itthon maradhatott apával de uuuuuuuuttálom az utakat minden csuszik :( Alig bírtam nem elesve hazaérni legszivessebben ki se dugnám az orrom de majd délután menni kell Bettiért :)
Ja akik elküldték az adatokat fennt vannak a táblázatba!!!!
Sziasztok!!!
Csak benéztem mielőtt elindulok, hogy a dolgaimat elintézzem!
Kb. 1 óra múlva indulok, de semmi kedvem mert esik a hó...Na mindegy, erőt veszek magamon és mindent elintézek!
Szia!
Küldtem Neked privit! :)
Sziasztok csajok!
Hazaértünk...Visszaolvastam a rengeteg hozzászólásotokat... :) Nagyon sokat termeltetek. Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje. Vercsaszy fel a fejjel!!! És türelem!
Nekem is száraz a bőröm, de a cickóim már repedeznek hiába kenem. A hétvégén sokat nőhetett a hasam, bár még nem látszik, viszont a farmeromon a gombot már csak nehezen tudom begombolni. Így kénytelen leszek kismama nadrág után nézni, mégha nem is akarok. De nem azért mert ciki...A régi gatyóimtól elbúcsúzom egy időre. :( Sajnos mind csípő naci.
Beszerzek majd egy jobb nacit. :)
Holnap jövök, de szerintem csak a kora délutáni órákban!!! Mindenkinek szép álmokat!!!
Sziasztok!
Szia!
Hasfájás megszűnt hála az égnek,puffadás az van ezerrel,de nem kéne annyi sütőtököt enni...
Peti hozott tegnapelőtt,és annyira finom volt,vettem ma is,de az nem olyan finom.(amúgy sem,meg másfajta is)
Persze,beszéltünk,a naplómban minden benne van,mármint nagyjából...Azóta is hívott,ma háromszor,még mielőtt lefekszik még hív.Ha be nem ájul...Vagy ha én be nem ájulok...
A helyzet amúgy az,hogy egy hisztis,féltékeny,türelmetlen picsa vagyok.Sajnos.Nem ismerek magamra...
Ma nagyon-nagyon sokat sírtam...:(
Fennt vagy te is :)
Ezt én csak igényeltem az érdem Hoxáé de azért köszönöm :)
Szia!2010.08.11
1 baba
Fejér megyei Szent György kórház Székesfehérvár
Nincs választott orvosom
Nagyon örülök hogy megcsináltad ezt a táblázatot!:)))))))))))))))))))))))))))))))))
Már a táblázatban fel is vagy tüntetve :)
De légyszi ezután majd ezekkel az adatokkal privibe küldjétek nehogy átsikoljak véletlenül valaki adatain a hozzászolások között :)
cegled.hu-n aszt hiszem oktatás menüpont alatt vannak :)
De van vendéglátoipari közgazdasági egészségügyi meg gimnázium is van :)