2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Sziasztok!
Tegnap beavadtam a volt lakótársnőmet, hogy terhes vagyok. Örült neki nagyon. Megengedte, hogy tisztába rakjam 3 hónapos kislányát, cukorfalat:D
Kaptam könyvet kölcsönbé, már olvasgattam:D Majd lehet én is kérek anyóstól sajátot. Hogy visszaadhassam neki az övét, nem szeretem sokáig kölcsönkérni.
Nagyon jó volt. Én csak a hideg vizes medencét használtam. Ott úszkáltam.
A jakuzziba nem mentem bele, mert 37 fokos volt a víze és az meleg volt. Oda csak a lábamat lógattam, mikor a párom benne ült. Egyébként még a herbáriumot használtam. Az ilyen aromaterápiás kabin! Köntösben elviselhető volt az idő, egyébként hideg, kicsit!
Mostanában megint elkezdtem görcsölni és inkább pihengetek.
Képzeld azt hiszem csütörtök körül megmozdult a tökmagom.Legalábbis azóta mindennap érzek ilyen olyan bökdösést szóval remélem ő volt:)
Veled mi van?Jó volt a kikapcsolódás?Mi márc.5.-én megyünk hévízre 3 napra.Már alig várom.
Pedig jó lenne, ha többet jönnél!!! :)
Mi a helyzet?
Képzeld én már valamit érzek, csak nem karom elkiabálni!!
Szia szinnám!
Én be vagyok oltva, így miért is félnék? :)
Sziasztok lányok
Mizu veletek?
Bögre nem féltél mikor volt az a pánik szegeden a vírus miatt a kismamákkal?Én tuti halálra izgultam volna magam.
Hát így egész más!
Ha a páromról lenne szó, én is mennék utána, akár a világ végéig is!
A párom Borsod-megyei és üzletkötő, és sokat ingázik(ott) szeged felé is... és igy jöttünk össze.
Én is belefáradtam a sok ingázásba hétvégenként... és úgy döntöttem megyek..
Milyen kicsi a világ!Tényleg, miért mentél el?
Igen, nekem is mindenki dícséri Keresztúrit, nagyon jó orvos! Igen a női klinikán szülök majd.
Sárinál a barátnőm szült tavaly áprilisban!
Szőlösit nem ismerem!
Szívesen!!!Nézegettem az adatlapodat, és akkor láttam meg, hogy szegedi vagy! Én szegeden születtem, 34 éves fejjel, szántam rá magam, hogy elköltözzem ilyen messzire:) Mindenki mondogatta, hogy ilyen szép várost itt hagyni???:_)))Nem vagyok normális....:))))Hiányoznak a barátok!
Te gondolom a női klinikán fogsz szülni?Keresztúriról jókat hallottam....Nekem anno a Sári dokihoz volt szerencsém, ill a Dr. Szőlössinél szültem 2001-ben.
Oké, majd mondom a patikában, hogy azt adják!
Köszi
Köszi! Terhesvitamint már nem kezdek el szedni!
Viszont valami kell, amiben jód van. Ez vény nélkül kapható?
Akkor jó!
Nekem a védőnő ezt a jodidot ajánlotta én azt vettem. Mindegy, kérdezd meg a gyógyszertárban, biztos tudnak valamit ajánlani.
Megnéztem. Nincsen benne. 2009.02. hónapban gyártották. Pont még annyi van most, hogy azzal kibekkelem a 20. hétig utána abbahagyom!
Így holnap patika és valami jód tartalmú étrendkiegészítő!!!