2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Erről annyit, hogy én nagyon szívesen főznék árkire, nem érdeklene, ha lenne egy saját konyhám...akár éttermem. Ahol én dolgoznék!!!
Nagyon király volna. Szerintem én pályát tévesztettem!!! :)))
Nem kicsit...
Kisbögre, nem lehetne, hogy főzöl rám? :) Imádom a tojáslevest, meg a korhelylevest is, csak a párom egyiket sem szereti. Így ha enni szeretnék, nyüstölöm anyósomat, hogy csináljon nekem, de neki meg olyan sűrűre sikerül mindig, hogy a kanál megáll benne. És nem szeretek "liszt-levest" enni.
Salátáról meg sajnos annyit, hogy ha odaraknám elé, akkor furán nézne rám, mivel Ő nem nyúl, hogy ilyeneket egyen. Na de majd nyáron, én görög salit eszek, Ő meg kap mellé grillezet husit! :) És akkor nem panaszkodhat!!!
gondolom, Csajos:))
az szerintem az esetek nagy részében kva nagy álszentség, hogy "mi olyan jóba vagyunk az exemmel, a párom exével" bla-bla. nyilván ha van gyerek, akkor miatta egy normális viszont kell tartani. de egyébként, életidegen dolog.
Nagyon szeretek főzni Szotyikám!!!
Sőt, imádok, kikapcsol!!!
És olyankor mindig szívem-lelkem beleteszem!
Gondolkozom egy szakács sulin!!! :)
Jaj, azt nem is mondtam, hogy az angolt egyenlőre hanyagolom, most semmi kedvem hozzá...
Te olyan jókat főzöl Bögrém!
én ma magunknak káposztás, Matynak lazacos-paradicsomos tésztát csináltam.
Nah végérvényesen is kész az esti saláta...megcsináltam az öntetet is...
Van ilyen fasza mártásos könyvem, onnan néztem ki egyet!!!
És a saláta mellé kiwi-turmix. Nyami!!!
ja, kiságyról jut eszembe. tudok egy nagyon olcsó és jó bababútoros boltot Pest és környékiek!!! bár lehet hogy messzebbről is megéri felmenni érte. mi a kiságy+pelenkázót 20e-ből megúsztuk. és tök oé. átalakítható,3szintes, stb.
babaholmitolcson.hu
Csini vagy és irigylésre méltóan vékony...ne félj beindul a az a pocak!
Na megyek tornára.
Ejj, lemaradtam a celeb-dokiról...
Szinna! Felraktam végre pocakfotót+UH képeket.
Nem valami nagy ám a pocim... :(
jáj, ha nem muszáj, sztem minél kevesebb ilyen közös szituáció kéne Csajos!
mert utána hallgathatod egy életre.
Köszönöm lányok, akkor normális vagyok! :)
Azt nem tudom apát hogyan győzze meg! Már anyámék is mondták, hogy az egész nyugdíjukat inkább erre költik.
Mostmár csak az ex-ben bízhatok, hátha nemet mond és mehetek vásárolni :)
Szerintem sem normális, beszélj vele!!!
Ez gáz voln, neked is, mindig ránézel az ágyra, kocsira és az exnej jut eszedbe???
Csajos....hááát...nem biztató...(én hisztiznék...)
Kisbögre az a jó,ez is teljesen lapos,de kis csinos,gumis a pántja és van rajta egy kis kő dísznek.
Csajok, lenne egy kérdésem!
Férjecském kitalálta,hogy ne vegyünk babakocsit+gyerekágyat, mert ott van a kislányáé. Majd elkérjük a volt asszonytól. Húztam a számat, erre azt mondta"Te ettől praktikusabb vagy".
Ez tény, hogy praktikus vagyok, de ennyire?
Szerintetek van olyan exfeleség aki ideadja, és utána nem fog hisztizni?
Főleg,hogy ha jóindulatulag szólok, hogy szerintem figyeljen oda, mert pl. egyik hétvégén mikor nálunk volt a gyerek szerintem meg volt fázva. Az volt a válasz, hogy szüljek magamnak és azzal foglalkozzak.
Nos?
Erről jut eszembe, kinéztem egy k.rva jó cipőt...
S olivver, fehét tavaszi...
13 ezer, de szerintem tök megéri, ja és lapos talpú...
Asszem hanyagolni fogom, ne idegesítsen...
Biztos nő a bubukád.:)
Na kész a házimunka lassan indulok terhestornára.
Ma sokat nyilall a hasam,nemtom miért...:(
De majd elmúlik,nyilván normális.Szedem a Mg-t.
Egész jól kaptam táppénzt,vásároltam is belőle hamar melltartókat(muszáj...)meg tavaszra egy balerina cipőt,azt könnyű lesz felhúzni...
Jaj de gáz,na ezt a csajt leírjuk.
És ha lenne is rajtad súlyfelesleg(megnéztem,naná nincs)akkor mi lenne,szerinte fogyóznod kéne kismamaként??? Meg hát ilyet mondani...de gáz.