2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Na megint vagyok!
Csak egy osztálytársam hívott, nagyon rendes és imádom! Jót dumáltunk!!!
ezt magyarázom én is neki, de én még nem tudom miről beszélek.. :))
fájjon egy napig, de utána hetekig vágott sebbel..
sziasztok!
látom anyós téma :)
nap, mint nap azt kell hallgatnom tőle, hogy kérjem a császáros szülést, mert ha természetes úton fogok szülni, akkor nem lesz kistestvére..szörnyű fájdalmaim lesznek, nem fogom kibírni..
teljesen kiborít!!
Jólvanmár,kibuktam na!Nyugodtan gyertek vissza,és ugorjátok át a hsz-t!Bocsánat,nem direkt volt!Biztos már megőrültem...
Nem akartam senkit sem elüldözni,inkább megyek én,majd ha jobb kedvem lesz jövök!Puszi Mindenkinek!
Olvasgasd a naplómat,és benne van majdnem minden...
De hogy konkrétan most mi a baj,azt én is szeretném tudni,nagyon remélem,hogy az,hogy elkezdtem végre feldolgozni a szakítást semmirevalózabigyermekem apjával...Őszintén remélem,hogy ettől vagyok ennyire kibukva...
Amúgy én egy akkora hülye vagyok!!Amikor tiszta fejjel,és józan paraszti ésszel gondolkozok,akkor azt gondolom,hogy biztosan unjátok már a sztorimat,és lenéztek,amiért ennyire nem látom a fától az erdőt!És tudom,hogy lassan már nevetséges vagyok,sőt szánalmas,és igazatok van!Már régen hagyni kellett volna a fenébe!És ehelyett én itt sírok,és sírok egész nap,és rágom magam a semmiért!
Valaki mondja meg,hogy hogyan tegyem túl magamat rajta!!!!!Bocsi,nagyon szarul vagyok!:(
Oké,aki kapja,marja!:)
Ha egyáltalán életben van még szegényke!:(
Annyit idegeskedek,sírok,annyi minden összejött mostanában...Azzal a szar szívhanghallgatóval pedig még egyszer sem sikerült megtalálnom,és meghallgatnom a szívhangját!:(Tisztára el vagyok keseredve,és alig bírom kivárni a csütörtököt!
Biztos az lesz!!!
Bár, és most egy kicsit visszatérek anyós kérdésre, nekem azt mondta anyós, hgoy hiába vagyok kiírva aug.7-re a gyerek júliusban úgy is megszületik, mert náluk családban mindenki júliusi!!! :)))
Nem röhej???
sziasztok!
hűű, kemények az anyósaitok. az enyém hálisten cuki.
mi tök sokat poénkodtunk Petivel, hogy felcsinált és azért vesz el. 7év után:)) különben is a nagyanyám közölte "nálunk ezt úgy hívják, zabigyerek"
Réki, a mensi szerint fogsz szülni.
úgyértem, úgy is lehet számolni, mint a dokid, de úgy nem 40 hét a terhesség, csak 38...
Szóval jó az időpontod!!!