2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Én lehet, azért tűnök ilyen bátornak, mert még nem szültem, nem tudom, hogy az mennyire fáj:D:D Lehet, utána én se kívánom többet a befordítást:D
Csak azt ne mond hogy sokat híztál,úgysem hiszem el!
otthon jó idő van? Itt dög meleg:D Lenn vagyok inkább a konyhában, itt lépcsőn hűvösebb...a lépcsőn ülök:D
Ja értem.akkor jó.Ezek szerint te nagyon bátor és kemény csaj vagy,kell is a szüléshez:-)
Én lehet amiatt örülök hogy nem csinálják mert már végigszenvedtem 3 szülést 24-23 és 20órán át és örülök ha nem fáj valami.
én egész nap csak csipegettem a pogácsámat, amit a hétvégén sütöttem. De nem is vagyok éhes, ha egyedül vagyok itthon. Örülök neki, ha nincs étvágyam, legalább nem szedek fel többet:D Táplálkozzon a gyerek a hájamból:D
Nem, csak utálok akár egy órát is várni, és előre látom, hogy ott fogok ülni a soromra várva jódarabig. Nem tartanak benn.
Örülök neki, hogy itt csinálják. Inkább fájjon, minthogy felvágjanak, már mondtam az én kicsi Fannimnak, hogy forduljon befele, mert azt ő se akarhatja, hogy nyiszatoljanak:D
Miért mennyi időt kéne emiatt benn lenni?Vagy aztán már szülésig ki sem engednek?
oké, én még nem hallottam, hogy fájna, de most már kezdek aggódni:D Csak vicceltem. Szerintem nem lehet rosszabb, mint szülni, szal legalább felkészülök a szülésre...elő fájdalom, csak hogy hozzászokj:D Nem aggódom, csak idegesít, hogy emiatt most gubbaszthatok majd a kórházban, ráadásul egyedül...vagyis nem, mert velem lesz az én kis rosszcsontom.:D
Én is csak rosszat hallottam erről az eljárásról,itt nálunk nem is csinálják ha haránt vagy farfekvés,nincs mese,császár.
Gombaleves, sajtostészta :) Te mit eszel?
Ha eljutsz odáig (bár ne legyen így) a kézi fordításig, majd meséld el, érdekelne engem is. Nem hallottam jókat, csak azért kérdezem, hogy tényleg olyan brutális-e vajon.
Behorpadt a hasam a köldököm fölött:D..jézusom, ennyi az idő, és én még nem is ebédeltem, ti mit ettetek?
Na ,tényleg nagyon aranyos!
Hülye ez a doki,már bocs. Én is szoktam mérni a vérnyomásom főleg mikor nagyon szédülök ,nekem még jó a vérnyomásod nekem még 90/55 -nél nem volt több de volt 70/40is a doki reakciója annyi volt"csoda hogy beért,és nem ájult el".Jó fej,nem?Szívhang mérőt én is akartam aztán mégse lett az első 2 uh-n hallottam,tök jó volt,aztán azóta se hallottam csak ráírták a papírra hogy jó szívhang:-(És itt a védőnőnél meg nincs ilyen hallgató.
Olyan jó anyósom van, ő intézi mindig a csomagot, mi küldünk haza lóvét a csomagra, ő meg lejárja értünk a lábát:D Na persze küldött a kis unokának is cuccot:D
Ma kaptunk csomagot otthonról:D 25 kg tömény hazai cucc:D Volt benne 3 pár komlósi, meg 3 pár lókolbász:D Ahogy kinyitottam a hatalmas dobozt, éreztem őket:D Az uramnak 2 liter pálinka...kóser, nem valami szar:D 2 üveg soproni:D csiga tészta leveshez, hm...csupa finomság...nem győzöm szagolgatni a kolbászokat:D Itt ilyenek nincsenek:(
34. hetemet töltöm holnap:D
Egyébként meg majdnem lebaszott a doki. Minden alkalommal megnézi a vérnyomásom. Normális volt a vérnyomásom, mint mindig. Kérdezem tőle, hogy (nem tudom pontosan melyik szám mit jelent) a fölső szám, látom, hogy 112, aztán meg az alatta lévők mind a kettő 70 körüli. Kérdezem tőle, hogy az normális, hogy néha a 112 helyett 140 et mérek otthon. Erre ő, hogy minek nekem otthon mérő, de úgy néz rám, mintha ez baj lenne. Mondom neki, hogy hát a barátom miatt vettem, és azt szoktuk figyelni (persze ez nem igaz, csak mondtam valamit...van és kész, mi köze hozzá?) Erre, hogy ne méregessem otthon a vérnyomásom, mert az csak rosszat tesz, mert akkor elkezdek amiatt aggódni. Meg hogy néha jobb, ha nem tudjuk, hogy magas a vérnyomásunk, csak aggódnánk...hát mondom magamba, ez nem normális. Aztán rögtön mondta, hogy nem szereti azokat, akiknek otthoni szívhang hallgatójuk van, mert az is csak aggodalmat okoz, ha nem találja a kismama a magzat szívhangját...na, én meg se mertem szólalni, hogy bizony nekem is van. (amióta megvan, a 12. hét óta, azóta mindig megtalálom, elég érdekes lenne, ha nem találnám, főleg ilyen előre haladott terhességnél.) Nem tudom, mért baj, ha nem rögtön az orvoshoz rohanok, ha nem mozog a babám, hanem gyors csekkolom....ezek a dolgok nem azért vannak, hogy aggódást okozzanak, hanem épp ellenkezőleg, hogy megnyugtassanak....angolok...
Na akkor tényleg jól érezted.A kis huncut.:-))
De ha a doki fordítja meg az biztos nem fájdalom mentes.Szegénykém:-(
De mennyi idős vagy, hogy jövő hétig van időd befordulni????
Na,tudtam én, hogy csirkefogó ez a kiscsaj:D Farfekvéses...Jövő hét kedden visszamegyek, csekkol a doki, és ha még nem fordul meg addigra, akkor kér egy időpontot a kórházba, ahol megpróbálják befordítani, ha nem megy, akkor sajna nem szülhetem meg természetes úton:(
Úgyhogy ma el is kezdem azokat a befordító gyakorlatokat:D
Ma nincs kedvem nekem se vasalni, majd holnap. Már majdnem bepakoltam teljesen a bőröndömet:D
Most meg főzök, az egyik itt tanult kedvencemet:
Csilis babhoz hasonló.
Szurkolunk neked,biztos minden rendben lesz.
Majd írj hogy mi volt!
Nagyon pangunk... Bögre, kivasaltál? Én még el sem kezdtem szerintem ma már nem, csak holnap...
ú, most mék a dokihoz, szurkoljatok, hogy meg tudja mondani tapintás alapján, hogy hogy fekszik a babám...szeretnék megnyugodni, remélem jól fekszik:D
Szia!
Még én sem raktam össze a kiságyat,még e hét végén hozzák.Nem vagy lemaradva semmiről,még én ki sem mostam és vasaltam a baba ruhákat csak szét válogattam.Addig húzom halasztom míg a végén apának kell megcsinálni míg én benn vagyok a kórházba.Bár itt is rögtön haza küldenének,semmi kedvem a családtól ennyi időt külön tölteni.
És hogy vagy?
Hú, de hosszú ez a link:D
Sziasztok!
Látom lassan mindenki elrendezi a babás dolgokat:D
Mi a 36. héten fogjuk összerakni az ágyat, de nem ágyazok meg, mivel csak a fejvédőt kell majd felkötöznöm, meg a lepedőt felhúznom. Takarót nem kap, mivel hálózsákba rakom. Párom csak babzsáknak hívja:D De kezdetben még pólyálni fogom, van egy, ami tetszik nagyon, belinkelem:
[link]
Ja és ti használnátok hasleszorítót szülés után? Nem szauna öv, vagy ilyesmi. Ilyenre gondoltam:
[link]
Nem én 50-62ig mosok, vasalok. A nagyobbakat már nincs értelme!
Ma megyünk bevásárolni, a pakkom egy részét is megveszem, mert jövőhét elején azt is össze akarom rakni!
Most megyek, vasalok egyet, aztán be-benézek majd...
További ajánlott fórumok: