2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
helló Mindenki!
Csak 2 percre néztem be! Kérlek Titeket szorítsatok értem holnap 8tól! Megyek szóbeli olasz nyelvvizsgára:(:(:( de már ki vagyok készülve!:( Folyton sírhatnékom van, félek az egésztől és elkezdett fájni a pocim is!:( ennyit nem ér az egész.
Te is nyugizzál már Vera!!!!
Minden oké hidd el!!!
Nem, 20. heti van...
12, 20, 28, 36...
Esküszöm úgy izgulok,mintha szülni mennék!:)
Remélem minden rendben van Vele,és azt is,hogy szétteszi a lábát:)
Itt vagyok,már úgy izgulok!
Peti már telefonált,hogy megy Miskolcra,és sajnos nem biztos,hogy visszaér...De hogy én ezt mennyire tudtam.Már meg sem lepődök...
várunk vissza csibe!!!
Mese, és a helyedbe elmennék enetiaira is legalább láthatod... mert most megint hetek következnek!
Jézus ez a doki tényleg egy köcsög, válassz mást!!!
megyek...készülődök...gondoljatok rám, nagyon be vagyok sz*va.
este jövök, puszi
Neten már utánaolvastam, persze írnak mindent, amiből minden 2. szó kínai...
Asszem az a lényeg, ha alulműködik, akkor magas a TSH. Ez lehetett anno vmi vírstól is, torokgyulladás, vagy ilyesmi. A TSH a pajzsmirigy működését serkentő hrmon, ami a magzat pajzsmirigy működését is serkenti. Ha az aluműködik, pótolni kell hormonbogyóval... Ezt mondta a házidokim... Aztán kérdés, a nődoki mit mond...
Hát a dokim egy faszfej röviden. Hívtam reggel, ma sem ért rá. Ez egész héten így ment. hétfön mondta hívjam kedden, kedden, hogy szerdán nincs, hívjam ma. Erre ma sem jó mert nincs a kórházba, délután lesz csak vmi helyettesítésen nőgyógyászaton, de ott nincs olyan fej az uh-hoz ami kell. Azt mondja vagy hívom holnap, vagy bemegyek ma az ambulanciára, és megnéz az a szakorvos aki ott van. Hát bementem, nem részletezem hogy berágtam, és persze innentől ez a doki el van felejtve...
A kis nunisom jól van, integetett, nőtt egy csomót a pár nap alatt. A doki azt mondta semmi baja, tök egészséges.:) Van egy beutalóm debrecenbe genetikai uh-ra, de azt nekünk kell eldöntenünk megyünk-e, mert igazából nincs baj, nem indokolt. Apával úgy döntöttünk nem megyünk. Nem rázatom magam feleslegesen...
Egy baj van, a lepényem már a méhszájat fedi. Szerintem a sok idegeskedés...
Szóval intenzív döglés...
Szívesen segítek bármikor bármiben.
Esteesetleg ehetnél kis sajtot meg paradicsomot, esetleg uborkát a héjja nélkül!!!
Szotyi te meg felejtsd már el, hogy baj lehet!!!
Megverlek csaje ha itt izélsz!!!
Csibe!!!
Én úgy tudom hogy a terhesség hozza ki! Anyumnak túlműködött a pajzsmirígye tesómmal. Pont ezért szedetik állítólag a jódot is, mert az helyrehozza tán, de nem vagyok benne biztos, remélem minden rendben lesz!
Most már úgy érzem kezdek kicsit jobban lenni, már enyhült az a durva feszítő érzés. Most csináltam meg a 3. bögre kamillateámat, meg itt van már az alma is.
Köszönöm a jótanácsokat és az együttérzést! :)
sziasztok!
kereken 0 percet aludt Matyi ma délután...mi lesz itt estig...
most apával olvasnak, én meg számolom a rohadt perceket. mióta a bartnőmmel történt ez a dolog 2 hete, azóta bennem van, hogy nálunk is gebasz van.