2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Én is kicsinek gondolom ezt a méretet.De csak ekkorák vannak.Valószínű akkor máshol keresgélek:(
Pedig olyan szép elefántos:(
Figyu tapasztaltak!
Elég a babunak egy 70*80-as pléd?Vagy az kicsi?
És egy 75*75-ös kapucnis türcsi az jó vagy az is kicsi?
Segítség mert találtam tök jó áron de nem akarok hülyeséget venni ha 3 perc múlva már ki is növi.Mekkora a jó méret?
Megyek porszívózni.) Bár a távirányító nyomkodást a Húgom szerint nem kellene annak neveznem.
De áthozom a Virágot és együtt porszívózunk. Neki nagyon tetszik,hogy a porszívó magától megy.
Már én is kezdem megszokni. Bár a párom a múltkor rosszul állította be és éjjel arra ébredtünk,hogy porszívózik az ágyunk alatt.))
Ne törődj velük.Majd ha úgy emlékszik vissza a szülésére mint ha vágóhídon lett volna akkor lehet eszébe jut hogy "egyszer valaki próbált tanácsot adni hogy mire figyeljek és akkor én is élményként élném meg a szülést".
Te csináld azt amit jónak gondolsz hisz már van tapasztalatod ő meg bajlódjon a saját kis tapasztalatával.Ja hogy az nincs?Akkor így járt.
Mi is szoktunk ajánlgatni egymásnak oldalakat könyveket cikkeket vagy bármit amitől okosabb vagy csak jobb kedvű lehet a többi.Vagy a tapasztaltak mondják el a saját tapasztalatukat akár egy köhögés elleni szirupról.És a többi megfogadja.Igaz lányok?Kezdve a Hipp Natal-tól a gyógynövényes szutykokig.Ez most miért baj?
Kénytelen vagy hinni annak aki már próbálta nem?
Na mindegy szerintem hagyd őket ott a francba mert csak okoskodnak és ahogy Mese írta mártírkodnak.
Jaj nem is meséltwem nektek, nyavajgok már egy kicsit...
Szóltak a közös képviselőnek, Állítólag többen is, hogy mióta kutyánk van, felhordjuk a sarat a lépcsőházba.
A vicc az, hogy kutya ölben van hordva, mivel nem jó lépcsőztetni, és mindkét gyerek és mi is letöröljük a lábunkat, de mi mocskoljuk szerintük a lépcsőházat...
Fű de pipa voltam mikor mondta anyám. Mert neki szólt a közös képviselő mikor ment haza tölünk. Hát nem büdös genyó emberek az ilyenek?
4 emeletes lépcsöházba csak mi mocskolunk mi? Röhej...
De mi van,ha a kocsi után a lakást felejtem el bezárni?
Egy idegen parkolóban a kocsival is bármi történhet.
A végén még retteghetek,hogy mit felejtettem el.((((
Ja, igen, igen, most már elolvastam rendesen.
Hát szerintem ne is folytassuk itt sem ezt az egészet, de igen, úgy látom a Ti fórumotok egy kicsit indulatosabb volta a kelleténél. Nem rólad beszélek, vagyis nem csak rólad. Már a végén mindenki ingerült volt.
Le kell zárni és kész.
Feledékenység
A Húgom ma azt mondta,hogy ha így folytatom,akkor a végén ha meglesz a Babóca azt is elfelejtem gondozni.(((
Pedig ma csak kétszer kellett visszamennem a kocsihoz,hogy bezártam e.
Bár ez így nekem is kezd kórosnak tűnni.(((
de én egy könyvajánlással kezdtem. ez talán nem volt erőszakos. nálatok nincs ilyen? nálunk az előző babás fórumban mindig szoktunk másoknak ezt-azt ajánlani aztán nincs belőle ez. erre ők elkezdték, h aháborítatlan szülés(kórházban) felelőtlenség és nekik a baba a legfontosabb holott nem zárja ki a kettő egymást, sőt...
mindegy tényleg nem akarok már ezen gondolkozni.
Sara!
Szerintem nem jól közelítettétek meg a dolgot. Túl erőszakosak voltatok szerintem. Lehet befolyásolni mások véleményét,de nem úgy,ahogy Ti tettétek. Mi itt átbeszélünk mindent és nem erőltetjük rá a véleményünket a másikra.
Ha úgy kezdted volna,hogy veled ez meg ez történt és ezért Te ezt meg ezt tartód most már a jónak,akkor nem ez lett volna belőle.
nem az otthonszülésen vitáztunk, ahnem a háborítatlan szülésen kórházban. A felesleges beavatkozásokról és arról, hogy mennyire szabad megbízni a dokiban. Szerintem én normális voltam egy darabig, de aztán elszakadt valami...
mindegy ma már túl sokat ezzel
ok, Ildi, sztem is ugordjunk:))) csak még én is belenézek gyorsban.
ja, feledékenység, nálam is