2010 augusztusára várt babák (beszélgetés)
Ildi!
Nekem anyósom ugyanezt kántálja... Hogy a fehér ruha meg a terhesség, na meg a templom!!! Azt mondta, fátylam se legyen.
Na de nem Ő dönti el, hogy Én mit viselek a Saját esküvőmön... Mégha a fiához is megyek hozzá. Majd mi eldöntjük, hogy mit szeretnénk.
Úgyhogy lesz egy hagyományos, HÓFEHÉR esküvői ruhám, FÁTYOL-lal :)
Ja, és a hajam is kibontva lesz, mert szerinte az sem jó.
Nem kell velük foglalkozni. A Te esküvőd, legyen az, amit Te, ill a Párod szeretnétek.
Eddig nem igazán voltak nyílt vitáink. Most,hogy babát várok visszaszólok.
Ma is közöltem,hogy engem nem érdekel más véleménye. Olyan ruhában leszek,ami nekem tetszik.
Eddig mindig mélyen hallgattam.
De elegem lett és kiállok a véleményem mellett.
Én nagy pocakkal nem állok neki főzni. Van a közelünkben egy étterem,ahol kiszállítanak is. Ott rendelünk 4 személyes tálakat. Több félét és akkor jut mindenkinek kedvére való.
Egy ismerős sráccal meg süttetek egy szép tortát.
Bár a páromék szerint a torta nem illik egy ilyen alkalomra.
Mese!
Nekem az a jó,ha maradhat a nevem.)
Nem akarok Kunics lenni.
Csak furcsa a hozzáállásuk a dolgokhoz.
Én megyek lassan,mert kezdődik a Született feleségek,és azt nagyon szeretem!
Jó éjt Mindenkinek!
Ha nagyon okoskodnak,akkor megint elmarad az esküvő. Már 4 éve ez megy.) Beleszólnak és elfelejtem megszervezni.)
De most a babuci miatt jó lenne.
Egyszer láttam egy érdekes esküvőt. Hétköznep volt. Mivel a pár vegetáriánus volt ezért az egész vacsora vegetáriánus lett. Kb 50-en voltak. Olyan sütiket raktak az asztalra,amit én kapásból nem mertem volna kirakni.
Habart zöldség leves, és rántott zöldségek volt a menü. Szegény vendégek éhesen mentek haza.
Ha Ők nem esznek meg valamit,akkor az étteremben még megfőzethették volna a húsos ételt is.
Az unokatesóm is vega volt az esküvőjekor. Mégis "normális" kaja volt. Ilyen is és olyan is.
Szia Rékibogyó!
Éhes vagyok vazze!
Én ezt a tulajdonságot imádom,és el is várnám mindenkitől,hogy álljon ki a saját igazáért,gondolataiért,vágyaiért!
Tetszik,hogy ilyen kis harcias vagy!Én is ilyen vagyok!Há nehogy má!
Ildi kitartást! De csak Ti döntitek el mi lesz a neved utána, senkinek semmi beleszólása! ahhh ezek az anyósok.
Nyah én elköszönök mára! Aludjon jól mindenki a Pocaklakójával!
Mese!
nagyon egyszerű esküvőnk lesz. Kb 10-en leszünk. Elmegyünk az anyakönyv vezetőhöz,majd otthon lesz egy egyszerű ebéd vagy vacsora. Időpontot a héten kérek.
Mi sok mindenben nem tudtunk megegyezni. A párom anyukája "okosítja" folyamatosan a fiát. Ezért még a lánykori nevem is megmarad.) Szerintük hülyén néz ki,ha az Ő vezetéknevét és az én keresztnevemet venném fel. Simán né meg nem leszek. Így marad az eredeti.)
Én nem vagyok egy szépség.
De nem találtam olyan kismamaruhát,amilyet szerettem volna. Kb 40000ft-t tudnám megvarratni.
Ha tudnak olyan ruhát kölcsönadni ami jó rám,akkor minek varrassak?
Andi a húgomnak ingyen varrta meg. Annyit kért érte,hogy esküvő után adja neki. De még az anyagot is az Andi vette meg. Lényegében a Húgom kölcsönkapta az esküvőjére.
Ha meg nem jó rám semelyik esküvői ruha,akkor is az Andinak rengeteg "népművészetis" ruhája van. Akkor azokat próbálom fel.
Azok közül a legtöbb simán elmegy menyasszonyi ruhának is.